Reacties voor: Frans team beweert exploit voor iPhone OS 3.1.3 te hebben (jailbreak)

Een Frans team met de naam HOPE Crew zegt een exploit te hebben gevonden voor iPhone OS 3.1.3, waarbij

Reacties: 32 reacties

  1. Strak! (als het waar is tenminste)

  2. Vreemde benadering inderdaad. Natuurlijk gaat iedereen zeggen: ja toon het ons!

    Hoe meer oplossingen des te beter. Vooral als ze een andere exploit ontdekt hebben.

  3. ALS het waar is mogen ze wat mij betreft nog wel een maandje wachten. De WWDC of hoe die conferentie dan ook heet is nu niet echt ver meer en verwacht toch wel een spoedige release van 4.0 daarna…

  4. Vet! Ze zouden moeten wachten met het uitgeven ervan, totde 4.0 OS uit is!

  5. Unlock direct uitbrengen!

  6. …tijd om op os4 te richten fransen

  7. betekend dat dat je dus ook BETA 3 os 4.0 kunt jailbreaken?

  8. O mijn god nee. Laat ze dit overhandigen aan het dev team. Of laat ze samenwerken. De gemiddelde user is een idioot en weer niet wat goed voor hem/haar is. Als dit nu al wordt gereleased is het gepatched tegen de tijd dat 4.0 uitkomt en zijn we nog niks verder.

  9. dat lijkt me echt. dat geeft hoop maar we zullen nog wachten denk ik. mensen die oplossing hebben voor dat probleem wil oplossing niet publiceren.

  10. Op de site staat al dat ze de tool snel gaan uitbrengen..

  11. euhm.. het zijn communicatie-studenten. Ik verwacht dat het niet meer dan een experimentje is, misschien voor een vak dat ze volgen. Kijken hoeveel media-aandacht ze kunnen krijgen.

  12. ik geloof het niet zo, denk meer dat het een stunt is om publiciteits aandacht te krijgen. als het wel klopt, hoop ik dat ze wachten tot 4.0 uit is!

  13. Origineel geplaatst door jurjen
    euhm.. het zijn communicatie-studenten. Ik verwacht dat het niet meer dan een experimentje is, misschien voor een vak dat ze volgen. Kijken hoeveel media-aandacht ze kunnen krijgen.

    Ik denk dat jurjen helemaal gelijk heeft.

  14. 3.1.3 is nu untethered te jailbreaken met Spirit, dus beter wachten tot dat 4.0 uit is zal ik zeggen.

  15. wachten tot 4.0 uit is.

  16. Ja even wachten zou ik zeggen, nog maar 3/4 korte weken te gaan. Zou echt zonde zijn als ze hem nu uit gaan geven. En dan moeten we eerst ook zien of deze gasten wel überhaupt echt zijn.

  17. of ik les het verkeerd of ik loop iets voor ik heb 2 weken geleden mijn iphone laten jailbreaken en het is de 3.1.3(7E18)en het werkt super

  18. Kom maar op met die. Jailbreak.

  19. Dit is een ware HOAX…
    Achja, we zien wel.. OS4 wordt het toch niet voor mij.. Ik wacht wel tot de Android port naar de 3GS!!!

  20. (h)activate en jailbreak uitbrengen (spirit kan de iphone nog niet activaten), met de unlock wachten tot 4.0

  21. Ik hoop echt dat ze hem snel uitbrengen en dat het geen hoax is. Van mijn part mogen ze wachten tot 4.0, langs de andere kant kan ik niet wachten vooraleer ik eindelijk mijn (per ongeluk) geupgrade iPhone kan unlocken.

  22. Ik denk dat het niet zoveel uitmaakt…Apple is ook niet helemaal 8terlijk. Zou mij niets verwonderen als de eerste exploits bekend worden er al een update klaar staat en dan begint het feestje weer van voren afaan..Nu of over 6 weken 🙂

  23. Beste komen ze er snel mee !!!

  24. Nou laat maar komen 🙂 4.0 word toch wel weer gekraakt. Denk dat veel mensen op deze unlock ziiten te wachten.

  25. unlock gelijk uitbrengen. denk dat de meesten het zat zijn om te wachten. en de gebruikers van de iphone wachten al zooooooooooo lang. kan me niet eens meer schelen of er dan een update komt van apple die de unlock methode weer blokkeerd. de meesten zullen hun lesje wel geleerd hebben om NIET up te daten!

  26. Waarom hebben mensen in godsnaam zo’n haast hiermee?
    3.1.2 is prima te jailbreaken en unlocken. Mensen die zo dom zijn geweest toch te upgraden naar 3.1.3 moeten dan maar even wachten.
    Het heeft veel meer waarde om de final van 4.0 te kunnen jailbreaken en unlocken dan fw 3.1.3 die geen ruk toevoegd en over twee maanden niemand meer wil hebben.

  27. @FelixF, er zijn ook genoeg mensen die een nieuwe iPhone met 3.1.3 hebben gekregen en de unlock wel nodig hebben. Deze mensen kunnen er dus niks aan doen dat ze al op die firmware zitten.
    Laat de unlock dus maar gewoon komen. In 4.0 is er vast snel weer een nieuwe manier gevonden!

  28. Hopelijk brengen ze hem zo snel mogelijk, dan ben ik en zovele mensen verlost van onze simlock. grtz guys

  29. Als de 4.0 net zo buggie is als de 3.0, maakt wachten niks uit, want dan wil iedereen weer een 4.1 en heeft Apple weer een patch kans. Dus gewoon uitbrengen, maar ik verwacht dat Jurjen gelijk heeft.

  30. Denk niet dat we hierop hoeven te hopen, zoiezo de naam Hope crew, en die shit met “Hope fades away” onder aan die pagina van Thunderst0rm doet me al niet goed.

    Maar wie weet… als ze status willen maken moeten ze wel snel komen met die unlock want als volgende maand dev team komt met hun unlock word die toch door iedereen als vertrouwd aangenomen en valt deze als een baksteen.

  31. Vreemd vreemd deze gups overtuigen me wel in tegenstelling tot wat Thunderst0rm niet bij mij deed.

    Hopen dat hope ons hope geeft! yupyup!

  32. Jammer dat er sinds de eerste ‘Hope’ geen enkel signaal meer is gekomen.

    De ‘Hope’ is dus weer vervlogen en wacht nu op de helden van DEVteam

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.