Reacties voor: France Telecom: ‘Volgende iPhone wordt kleiner en dunner, met nieuwe simkaart’

Volgens de topman van France Telecom zal de volgende iPhone kleiner en dunner zijn en beschikken over
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Ik geloof een hoop roddels, maar weer een nieuwe simkaart geloof ik niet zo snel.

  2. Nieuwe iPhone design moet wel bijna compleet zijn. Opstarten productie kost tijd, denk aan onderdelen beschikbaarheid.
    Kleinere simkaart lijkt me onwaarschijnlijk.

  3. Nieuwe iphone mogelijk, maar kleiner lijkt me sterk iedereen weet dat het scherm dezelfde afmetingen gaat behouden. Misschien door het gebogen te maken dat het 2 mm kleiner wordt:)

    Kleinere simkaart zucht, gaan veel providers niet mee lachen en zal pas over enkele jaren ingevoerd worden.

    en voor de rest zoals Thijs zei een hoop roddels!

  4. @thijs: het is een bekend gegeven dat Apple al jaren bezig met een nieuw sim-systeem. er zijn zelfs al octrooien van uitgegeven. Je een beetje inlezen (via gizmodo of engadget) kan geen kwaad hoor.

    verder, zou dat onderste stuk even gepost kunnen worden op androidplanet? helder en duidelijk! (beginnend bij ‘de franse CEO’).

  5. Gebogen glas, nou dan haak ik af.!

  6. Waarom is 90% Android onaantrekkelijk voor oa orange?

  7. @iFeun: Misschien krijgen we eerst nog wel de iPhone 4s, en de eerst volgende echte upgrade (dus geen update) iPhone 5 dit wel krijgt..

  8. Hopelijk doen ze nu niet moeilijk bij Apple wat de simkaart betreft. Ik wil mijn simkaart in mijn oude Nokia kunnen steken als ik 4 dagen naar Rock Werchter ga! Mijn iPhone houdt het met moeite een dag uit en als ik een paar biertjes op heb ben ik ineens veel onvoorzichtiger met mijn dure mobieltje… Dus doe niet zo vervelend en hanteer nu eens gewoon de standaard ipv zelf weer de wannabe “trendsetter” uit te hangen, Apple… Tssss.

  9. @Gaetan: Als je je volgende Iphone 5 of 4s dunner wilt hebben, is het niet een kwestie van willen, maar van moeten. Die simkaart is net het hele probleem, niet de batterij zoals velen zouden beweren. Waarom denk je dat ze hier al jaren op aan het werken zijn? Op een bepaald moment kom je tegen een muur aangelopen. Vandaar dat ze sterk samenwerken met o.a. Orange. En als deze het nog eens bevestigd, dan zal het wel zo zijn zeker… Het is niet een kwestie om een trend te lanceren, maar het is een noodzaak om de concurentie aan te gaan. Nee, liever zoals Dell zeker; “We have made the thinnest laptop on the planet”. Ding is dikker dan een macbook pro = fail. Dus voor je iets post, denk 2x na dat het misschien wel eens een andere reden zou kunnen hebben.. Tsssss.

  10. Snap niet dat Steve hier niet mee kijk, hier zitten echt de kenners die alles (denken te) weten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.