Reacties voor: France Telecom CEO noemt 15 oktober als lanceerdatum iPhone 5

Topman Stephane Richard van Orange/France Telecom heeft gezegd dat de iPhone 5 op 15 oktober op de markt komt. Hij deed wel vaker uitspraken over nieuwe Apple-producten: zo verklapte hij voortijdig dat Apple een tablet met webcam zou uitbrengen, vlak voordat de iPad kwam.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Geduldig afwachten, al is m’n geduld bijna op. Binnenkort uitnodigingen voor het ‘Fall Event’ ?

  2. Dan kan ik niet monsieur Richard….ik heb zaterdags wat anders/beters te doen. Ik heb 5 & 12 oktober afgeblokt in mijn agenda.

    We hebben een goede en betrouwbare onderzoeker nodig, woonachtig in de buurt van San Francisco, die wat telefoontjes wil plegen of er rond deze data mogelijke conferentiecenters zijn die een verdachte reservering genoteerd hebben staan van een bepaald bedrijf wat doet in fruit o.i.d.

  3. Jaaaaaa datum nr 14 deze week.
    Tof, nog ff en je weet zeker dat de goede erbij zit.
    Goed man.

  4. Ik neem aan dat Apple de nieuwe iphone ‘groots’ aan gaat kondigen?
    Dan is 15 oktober wel kort dag, maarja..
    Word nu onderhand echt moe van constant alleen maar die geruchten

  5. Ik zou per direct de banden aanhalen met de concurrenten van France Telecom en Richard voor het blok zetten met z’n praatgrage mond. Kijken hoelang het duurt voor de raad hem van zijn CEO positie trapt.

  6. Is er ook nog niets bekend over een event binnenkort waar die aangekondigd zou kunnen worden?
    Ik had toch wel verwacht dat die rond deze tijd al aangekondigd zou zijn. Als Apple nu met een 4S/5 aankomt die helemaal geen nieuw design heeft, dan zal het toch wel beetje een deceptie zijn. Dan hadden ze hem paar maanden eerder ook wel aan kunnen kondigen zou je zeggen..
    Dat er een betere camera inkomt en dat die wat sneller zal zijn, dat weet iedereen wel. Verwacht eigenlijk toch dat er meer aan zit te komen.

  7. Dat het zolang duurt doet idd vermoeden dat’t meer zal zijn dan een simpele update/speedbump. Mag het iig wel hopen, m’n 3G is dringend aan vervanging toe!

  8. Toch is er helemaal niks terecht gekomen van zijn uitspraken…

  9. @Lennart: remember IPhone 3GS? ook een storm in een glas water. Zie ik nu ook gebeuren. Maar we zullen wel zien wat er gebeurd zeker… 😉

  10. @iSponge: We can shake hands

  11. Apple komt vast weer met iets wat niemand verwacht.
    Wel leuk, maarrrr het duurt zoooooo lang.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.