Reacties voor: Foxconn: ‘vijfde generatie iPhone verschijnt in juni’

Een medewerker van Foxconn heeft zijn mond voorbij gepraat op Japanse televisie, door te stellen dat de iPhone 5 al in juni verkocht zal worden. Foxconn is Apple's grootste fabrikant en maakt onder andere de iPhone.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 48 reacties

  1. De vijfde generatie is er toch allang?
    1: Originele iPhone
    2: iPhone 3G
    3: iPhone 3GS
    4: iPhone 4
    5: iPhone 4S

  2. Das mooi vanaf juni kan ik m’n abbo verlengen 🙂 nu naar hopen dat de geruchten kloppen.

  3. Nu gaat Apple tijd rekken, zou mooi zijn juni. Maar ik denk juli begin augustus pas verkrijgbaar. We shall see:p

  4. 2g = 1e generatie
    3g = 2e generatie
    3gs = 3e generatie
    4 = 4e generatie
    4s = 5e generatie

    Hey

  5. Laat maar komen!!!! Heb ze tot nu toe met uitzondering van de 1e gehad! 🙂

  6. Origineel geplaatst door Louis
    De vijfde generatie is er toch allang? 1: Originele iPhone 2: iPhone 3G 3: iPhone 3GS 4: iPhone 4 5: iPhone 4S

    Dit dus. Het verbaast mij keer op keer hoe snel mensen de mogelijkheid om te tellen verleren, puur omdat ze nog steeds hopen op de mythische “iPhone 5”.

  7. Alsof hij “per ongeluk” deze informatie vrijgeeft…dit wordt allemaal gearrangeerd vanuit Apple…ik zou zeggen laat de geruchtenmolen maar weer draaien.

  8. “Er wordt wel vaker naar de nieuwe iPhone gerefereerd als de iPhone 5, gezien hij de iPhone 4S zal opvolgen.”

    Wie zegt dat? Misschien noemen ze het wel The New iPhone. Wat een flauwekul weer.

  9. @Louis: Yup, klopt. Tweede alinea, tweede zin. 🙂

  10. De Foxconn-recruiter zegt dat ze nog 18.000 nieuwe mensen nodig hebben om de vraag voor de iPhone 5 (4S dus) bij te kunnen houden, maar daarnaast verspreekt deze meneer zich ook door te zeggen dat de NIEUWE iPhone in mei verkocht zal gaan worden….

  11. Whahaha mooi mijn abonnement loopt 29 augustus af :P:P
    Overigens loop ik met een 3G rond welke ik uit een winterslaap heb moeten wekken aangezien ik met me lompe poten op een samsung galaxy S ben gaan staan.

    Dat op galaxy S gaan staan had ik overigens ook express kunnen doen wat een klot# ding is dat zeg!

  12. Juni wordt ook steeds logischer.
    De Galaxy III en HTC One X zijn voorbeelden van toestellen die wel eens wat marktaandeel af kunnen snoepen. De concurrentie nadert dus. Ik verwacht niet dat Apple de ‘luxe’ heeft om tot oktober te wachten. Je eigen fans bedienen is niet voldoende…Er is altijd plek voor nieuwe fans.

    (En als Apple Fan hoop ik dat eerlijk gezegd ook niet…Ik ben wel toe aan een nieuwe iPhone ;-))

  13. Origineel geplaatst door RoelJewel
    Wie zegt dat? Misschien noemen ze het wel The New iPhone. Wat een flauwekul weer.

    i) Hoe Apple de nieuwe iPhone uiteindelijk noemt heeft geen fluit te maken met hoe sites op dit moment aan de nieuwe telefoon refereren; ii) de nieuwe telefoon, hoe ie ook heet of er uitziet, zal de 4S opvolgen. Helemaal geen flauwekul dus. Logisch redeneervermogen is weer ver te zoeken.

    Meer in het algemeen kan de iPhone 5 heel goed de vijfde generatie iPhone zijn ook al is het technisch gezien niet de vijfde iPhone. Je opa/oma en hun broers/zussen, je ouders en hun broers/zussen en jij en je broertjes en zusjes vormen samen ook 3 generaties ook al zijn er veel meer dan 3 mensen.

  14. Als het waar is, ga ik heel hard huilen dat ik een maand ervoor in Amerika ben…

  15. Mmmm jammer dat ik in april volgend jaar pas mag verlengen, maar toch.. dan heb ik of de nieuwe iPhone die dan toch beter leverbaar is, of een eventuele generatie (met S erachter) daarna. 🙂

  16. what the F.. nou en 5e dit of 7e dynastie of wat dan ook.. veel mensen kijken uit naar de nieuwe iphone. geruchten onzin of niet maar ze zijn er. of je laat ze links liggen of je word zenuwachtig… en iedereen weet stiekem dat het een spel is. let s play allong… the iphone gadget mania.

    oh.. en ik word zenuwachtig

  17. Vraag me af wat er nog aan de 4S is toe te voegen om een nieuwere, mooiere en betere iPhone te maken. M.i. is de 4S perfect!

    Iemand suggesties? Wensen?

  18. Doen ze goed, iedereen wordt hebberig en laat de Samsung en HTC even liggen in de hoop dat er snel een nieuwe iPhone komt.

  19. Origineel geplaatst door iNick
    Vraag me af wat er nog aan de 4S is toe te voegen om een nieuwere, mooiere en betere iPhone te maken. M.i. is de 4S perfect!Iemand suggesties? Wensen?

    Goed punt….de rek is er wel een beetje uit, denk ik. Betere camera en processor, lijkt me. Je krijgt dus hetzelfde als met de nieuwe iPad. Fraai en de beste tablet op de markt, maar revolutionair?

  20. Ik denk ( en hoop ) dat deze nieuwe iPhone een groter scherm krijgt, quad core graphics met eventueel quad vore processor. En een mooi en strak design. Hoe dan ook, ik zal hem zeker kopen!

  21. Ik ben benieuwd.

    Apple moet de iPhone 4 gebruikers over de streep halen om over te gaan.

    En dat is niet makkelijk. Heb het gevoel dat ik zeker nog een jaar vol kan houden met de iPhone 4

  22. Neeeee kom nog niet uit! Mag in december pas een nieuwe:p dus dan zou voor mij mooi zijn is i nog wat nieuwer en voel ik me niet geneigd m nu te kopen

  23. @ismail: Ik denk niet dat de volgende iPhone een groter scherm zal hebben. Ik denk zelfs ook niet dat er veel verandering zal zijn qua design.

  24. Origineel geplaatst door iNick
    Vraag me af wat er nog aan de 4S is toe te voegen om een nieuwere, mooiere en betere iPhone te maken. M.i. is de 4S perfect!Iemand suggesties? Wensen?

    Nou, iets wat gemaakt is kan altijd verbeterd worden.
    en ik zou wel graag wat dingen zien die niet met jailbreak erop kunnen, want dat heb ik niet gedaan…gejailbreakt of hoe het ook mag heten. b.v. de verbindingen (bluethoot, wifi.) aan en uit zetten vanuit het beginscherm.
    Maar even voor de duidelijkheid, dit is mijn eerste iphone (4s) en ik ben er zeer tevreden over.

  25. Origineel geplaatst door FCDH2008
    Whahaha mooi mijn abonnement loopt 29 augustus af 😛 Overigens loop ik met een 3G rond welke ik uit een winterslaap heb moeten wekken aangezien ik met me lompe poten op een samsung galaxy S ben gaan staan.Dat op galaxy S gaan staan had ik overigens ook express kunnen doen wat een klot# ding is dat zeg!

    Lol! Ik heb op het moment een Galaxy S erbij, omdat mijn i4 niet meer wil bellen en ik kan het alleen maar met je eens zijn!

    Het zou mij wel goed uitkomen. In augustus loopt mijn contract af, kan dus vanaf mei verlengen en omdat mijn i4 niet goed werkt ben ik aan een nieuwe toe. Ik kan hem natuurlijk ook onder garantie laten maken, maar dan ben ik hem ook een paar weken kwijt en dan is het toch al bijna mei.

  26. @Henk: Tuurlijk zijn er altijd verbeteringen mogelijk, maar ik zou ze zo 1-2-3 niet weten. Een snellere processor of betere accu is uiteraard wenselijk, maar dat is niet echt vernieuwend. Het gaat mij meer om ‘iets’ wat de 4S niet heeft en toch wel een hoge ‘wow-factor’ heeft. Wat jij opnoemt kan in een nieuwe iOS-versie terecht komen en heb je geen nieuwe hardware voor nodig (bv een 4S met standaard SB-settings in iOS verpakt is dan al voldoende). Nee gaat mij meer om nieuwe hardware die functioneel iets toevoegd. Een IR-detector voor nightvision oid.

  27. Origineel geplaatst door rob
    Ik ben benieuwd. Apple moet de iPhone 4 gebruikers over de streep halen om over te gaan. En dat is niet makkelijk. Heb het gevoel dat ik zeker nog een jaar vol kan houden met de iPhone 4

    Ik heb de 4s en ga sowieso de nieuwe halen.. Iphone 4 bezitters zullen waarschijnlijk de 4s overslaan om zo deze (5?) te kope

  28. @iNick: Wat dacht je van een groter scherm?

  29. Ben ook zeer tevreden met de 4S maar hoop als verbetering toch echt op een betere batterij. Ondanks dat het beter gaat na iOS 5.1 haalt hij niet de prestaties van mijn vorige iPhone 4

  30. ik kan ook nog wel op een aantal punten komen ter verbetering.

    – Een 4 inch scherm (van edge to edge, dus model niet veel groter, voor mij is 4″ wel de max, omdat het nog steeds lekker draagbaar moet zijn.)
    – Super amoled scherm of oled. Energiezuiniger, scherm is dunner en beter zichtbaar in zonlicht.
    – Betere camera natuurlijk.
    – camera meer in het midden, zou wel fijn zijn.
    – een 1mp camera aan de voorkant.
    – Zelfde processor als 4S maar dan zuiniger of kleiner, ten goede voor de accuduur.
    – LTE/4G gewoon nieuwe chipset.
    – Gorilla glass 2 (glasplaat kan dan dunner worden of steviger :))
    – Waterdichte coating.
    – Minder vlekgevoelig zoals vingerafdrukken.

    Samengevat:
    Eigenlijk gewoon een 4S met hele lichte spec bumps (ja is gewoon snel genoeg, games zien er ook goed uit, en heeft al hoog resolutie scherm). Maar vooral meer gebruikers tweaks, zoals dus betere accuduur, steviger, waterdicht, betere foto’s, minder vlekgevoelig. En dat alles in weer een nieuw design, zoals vorig jaar werd gelekt en dan met een achterkant van liquid metaal. Met natuurlijk het iets grotere scherm wat momenteel een beetje de trend is.

  31. Laat mensen gewoon maar iphone 5 noemen waar maken jullie er een probleem van? jezus ey!

  32. Origineel geplaatst door iNick
    Vraag me af wat er nog aan de 4S is toe te voegen om een nieuwere, mooiere en betere iPhone te maken. M.i. is de 4S perfect!Iemand suggesties? Wensen?

    Wat dacht je van een groter scherm?
    Als dat niet het geval is, zie ik weinig tot geen redenen om een nieuwe iPhone aan te schaffen. Dan wordt de concurrent beduidend aantrekkelijker.
    Het scherm van de iPhone 4(s) vind ik echt te klein.
    Groot gemis is ook dat je niet alle websites goed kan bekijken.

    Wat voor mij trouwens ook vernieuwing nodig heeft, is de autocorrectie. Maar dat heeft natuurlijk te maken met iOS en niet zozeer met de hardware.
    Dat de NL autocorrectie nog steeds van die rare dingen heeft, snap ik echt niet. Behoorlijk irritant is dat.

    Maar we blijven hoopvol!

  33. Ik denk wel dat het in Apple’s belang is om de voorspelbaarheid van nieuwe generaties terug te brengen. Als ze er voor de iPad te lang aan vast houden gaan toch veel mensen hun aankoop uitstellen in de maand(en) voor de release.

    Ik ben wel voor “6de (generatie) iPhone” en “3de (generatie) iPad” qua naamgeving. De uiteindelijke naam is niet te voorspellen en met “iPhone 5” werd een halfjaar terug nog een andere telefoon bedoelt.

  34. Ik snap niet waarom iedereen zich de hele tijd druk maakt over uiterlijk en wat dan nog.. De hele tijd iPhone 5 revolutionair design bla bla.. Ik zie liever een retina oled scherm dan een nieuw uiterlijk.. De MacBook/iPod touch/iPad zijn ook niet veranderd van uiterlijk en daar hoor je niemand over.

  35. De rek is er nog lang niet uit.

    Inmiddels kunnen iPhones, iPads en iPods zich automatisch aan toetsenborden, netwerken en schermen koppelen zodra ze die ruiken, dus het is gewoon een kwestie van genoeg processorkracht en volwassen worden van iOS en iCloud (en Dropbox, hoop ik), voordat iOS apparaten de rol van PC’s gaan overnemen.

  36. Ik zit hier ook al 2 maanden met een 4s…tijd voor wat nieuws..

  37. Een iPhone 4S met een 4,3 inch scherm. Met een minimale update ben je al moordend 😀

    Alleen dit zou ik al kopen. Meer heb ik niet nodig, want de 4S is een prima toestel. Alleen mag het iets groter met een grotere scherm.
    Aangezien de toestel dan wat groter is, kan er ook een grotere batterij erin.

    Ook al stopt Apple heel veel nieuwe functies in de komende iPhone, maar als het weer 3,5 inch scherm wordt, dan koop ik het zeker niet!

  38. 3,5 inch zit niemand toch meer op te wachten? Wat kun je dan nog toevoegen aan het toestel tov de 4S?

    Groter scherm zou mijn er direct toe bewegen een nieuwe te kopen tvv mijn 4S. Mijns inziens tijd voor een nieuw mooi design met een kick ass full HD Retina scherm van minstens 4 inch

  39. ik vind de iphone groot zat, ik zou niet weten waarom het allemaal nog groter moet, dan koop je toch een ipad.
    nu kan hij nog in een hoesje aan mijn riem en kan ik er ook nog normaal mee bellen ( waar die eigenlijk voor is) ik moet er niet aan denken dat hij nog veel groter is.

  40. Origineel geplaatst door Henk
    ik vind de iphone groot zat, ik zou niet weten waarom het allemaal nog groter moet, dan koop je toch een ipad. nu kan hij nog in een hoesje aan mijn riem en kan ik er ook nog normaal mee bellen ( waar die eigenlijk voor is) ik moet er niet aan denken dat hij nog veel groter is.

    Dan ben jij nu dus tevreden, want een 3,5 scherm is er al. (en ik bedoel het niet verkeerd)
    Voor de anderen dan graag een groter scherm (4.3-4.7), want dat is er nog niet.

  41. 4,7 inch is wel heel groot..mag wel ietsjes groter..maar veel meer dan 4 inch moet het niet worden lijkt me..dat werkt echt niet lekker meer in de hand.
    maar wel een 3,5 inch erbij houden..want daar zijn zeer veel mensen ook juist blij mee.
    Revolutionair zal er eerst niks meer komen denk ik..gewoon allemaal net ff wat beter en sneller. Wat moet je ook nog meer?
    Iets van SBSettings moet er gewoon een keer inkomen..belachelijk dat je daar zoveel handelingen voor moet doen om iets aan of uit te zetten als Bluetooth of wifi.

  42. Simpele vraag:
    Maak hem net zoals de ipod 4G.
    Lekker dun en comapct dat zit echt beter in je broekzak ;-).

  43. Al eerder gepost maar kennelijk iets mis gegaan:

    Neemt Foxxcon voor elke generatie nieuw personeel aan en wordt de oude ‘shift’ dan ontslagen?
    Waarom 18.000 nieuwe mensen aannemen? Kunnen de huidige niet de nieuwe iPhone gaan maken?

  44. Is juni niet een beetje krap aangezien ze ook nog ios 6 zouden moeten testen?

  45. Sommigen willen nu al al een nieuwe iPhone,wat is er mis met de 4S??
    Zie maar eerst dat je het geld bijeenkrijgt.
    Want hier wat post zetten kan iedereen.
    Het is maar de vraag komt er wel een iPhone 5 ??

    @Arthur de Groot: Toe aan een nieuwe iPhone?? En de 4s Idan? Is die niet nieuw genoeg.

  46. Mensen , mij maakt het niks uit. Als er maar een nieuwe iphone komt, ik vind de 4s niet beel beter als de 4. ik wil de iphone 5. misschien gaat er dan een wereld voor mij open.

  47. Origineel geplaatst door Merlijn
    Meer in het algemeen kan de iPhone 5 heel goed de vijfde generatie iPhone zijn ook al is het technisch gezien niet de vijfde iPhone. Je opa/oma en hun broers/zussen, je ouders en hun broers/zussen en jij en je broertjes en zusjes vormen samen ook 3 generaties ook al zijn er veel meer dan 3 mensen.

    Ik heb niets OT, maar dit is echt zo’n domme opmerking dat ik dit even moest zeggen…
    Het lijkt wel alsof fora en messageboards alleen maar mensen hebben die elkaar willen aftroeven door elkaar “slim” te corrigeren
    Ow wacht: nu doe ik zelf ook mee..

  48. Ja sure,
    Ik geloof dit pas als Apple ook daadwerkelijk een bericht de deur uitstuurt. We weten inmiddels wel dat geruchten op niets uitlopen dus ik geloof niet meer in fabels. Ik wacht wel gewoon af tot die daadwerkelijk in de winkel ligt.
    Dan hoop ik maar dat deze Iphone weer overtreffend is aan andere telefoons want de prijs zal wel weer duur zijn en de concurrentie is erg hoog nu, dus Apple moet wel met iets heel goeds komen nu.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.