Reacties voor: Foxconn voert productie op: ‘Enorme vraag naar iPhone 6 Plus’

Foxconn gaat de productie van de iPhone 6 Plus opvoeren, blijkt uit leveringen van componenten. Er blijkt meer vraag dan verwacht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 46 reacties

  1. Vind het apart….Maar alles persoonlijk natuurlijk…Ik zie me voor nu echt nooit met een 6 op zak lopen… Ik vind hem ondanks het schitterende scherm hoor! gewoon een beetje lomp. Maar wie weet hoe ik er over een jaar over denk. ☺️Ik stap straks denk ik gewoon over op de 6(s)? Tegen de tijd dat mijn 5s abbo afgelopen is, zit sinds de 3Gs elke keer in de ‘S-lijn’.

  2. Net even in de Apple Store geweest om te kijken of het de moeite is om over te stappen vanaf iPhone 5s, maar wat een telefoon is dat! De 6 ligt veel fijner in de hand en het scherm ligt dichter aan de oppervlakte. Met de lompheid van de 6 Plus valt het ook mee. Grootte viel mij erg mee en hoe voelde erg licht aan.

  3. Veel mensen zien telefoons van die grootte niet als telefoon maar als tablet en telefoon ineen. En dan ook nog met de nadruk op tablet.
    Als je er weinig mee belt is die maat al een stuk minder onhandig. Een film kijken op zo’n groot scherm weegt dan veel zwaarder.
    Ik persoonlijk zou gaan voor de 6.
    Ik bel veel en gebruik iPhone vooral zakelijk. Maar surfen met safari is vaak een drama op mijn 5s. Vooral op sites die niet responsive zijn (veel te veel nog steeds).
    Maar Prive bel ik er nauwelijks mee. Bel familie met FaceTime video of audio en op de speaker. Privé zou 6 Plus er voor zorgen dat ik mijn iPad nooit meer zou aanraken.
    Is dus allemaal heel persoonlijk Rn situationeel.

  4. Volgens mij gaat de plus een trend worden bij Apple. Toen de lcd tv’s uitkwamen vonden we alles boven de 32″ te groot, en nu…?

  5. @Dennis: Ik zelf denk dat ik ook op de iPhone 7 wacht en net als jou zit ik ook op de “S” lijn!
    Maar ik denk dat we volgend jaar een iPhone 7, een iPhone 7 plus en een iPhone 7 mini zullen krijgen!!
    Heb nu ook de iPhone 5S.
    Mini 4″ scherm, 4,7 de gewone en 5,5 de plus…
    Ik wil namelijk ook niet zo’n grote iPhone!!!

  6. waarschijnlijk zal het niet zo zijn, maar ik hoop dat bij de 6S de camera niet uitsteekt. dat is namelijk de enige reden dat ik de 6 (plus) niet koop

  7. Ik twijfel nog tussen de 6Plus en de ipad mini. Met de laatste kun je niet bellen, helaas. En ik vraag me af of de 6s niet beter zal zijn dan de 6, omdat tot nu toe alle s-versies beter waren.

  8. super apparaat!! Als je hem een dag gebruikt kan je niet zonder en lijkt de 5s echt mini.

    Wat mij betreft de best iPhone die ze gemaakt hebben. Scherm is perfect. Buigen geen last van, meenemen valt echt mee en camera uitsteek heb je geen last van. Top ding!!

  9. @Marcoooo: Ben het met je eens marco
    Ben zelf ook in bezit van een plus versie
    En het gebruiks gemak is top
    Zeer dun hoesje om me telefoon van muvit en helemaal geen last meer van de camera !

  10. Ik ben erg tevreden met de iPhone 6., Precies groot genoeg. Eergisteren ben ik bij de Xando geweest om de Plus eens te bekijken en die vond ik te groot. En hoewel ik forse handen heb, lag hij niet lekker in de hand.

  11. Origineel geplaatst door Dennis
    Vind het apart….Maar alles persoonlijk natuurlijk…Ik zie me voor nu echt nooit met een 6 op zak lopen… Ik vind hem ondanks het schitterende scherm hoor! gewoon een beetje lomp. Maar wie weet hoe ik er over een jaar over denk. ☺️Ik stap straks denk ik gewoon over op de 6(s)? Tegen de tijd dat mijn 5s abbo afgelopen is, zit sinds de 3Gs elke keer in de ‘S-lijn’.

    S-lijn is de beste om in te zitten

  12. @Anna: Goh, lijkt me logisch dat een s versie beter is dan de normale versie aangezien die altijd een jaar later uitkomt dan de niet s versie!

  13. Het is een geweldige telefoon. Maar een perfect hoesje heb ik nog niet gevonden. Wil er eentje die zowel voor als achter veilig is. Dus niet van die rubberen dingen er omheen. Nog maar even verder zoeken.

  14. Hij is inderdaad groot maar wanneer je de 5s vasthoudt, pak je toch weer snel de 6 het biedt ook ontzettend veel voordelen zo’n groot schermformaat, ik ben zeer tevreden al blijf ik bij Steve zijn visie qua één handbediening.

  15. @kevin: Heb je weleens in het echt gezien hoe ver die lens uitsteekt dan? Want ik dacht dat, omdat iedereen erover klaagt, het echt een probleem zou zijn. Maar toen ik de iPhone 6 eenmaal in huis had viel het me op dat het echt maar een milimetertje of twee uitsteekt. Ik kan nog probleemloos typen als de iPhone op een plat oppervlak ligt, zonder dat hij begint te klapperen ofzo.

    In mijn ogen wordt het net als met dat gedoe rondom die gebogen iPhones weer eens overdreven.. 😛

  16. @Tom: Ja hoor, ben ze beiden al gaan bekijken. Waar ik mee zit is dat ie zal wiebelen als ik op tafel sms. En nee, een hoesje wil ik niet, daarvoor spendeert Apple geen miljoenen aan iPhone design.

  17. @kevin: Ik gebruik ook geen hoesje, hoor. En dat gaat prima! Echt, ik heb nog geen problemen gehad bij het typen als ik ‘m op m’n bureau leg ofzo. Sommigen tikken weliswaar extra hard, dan beschadigt hij in dit geval inderdaad wel snel. Maar als je normaal tikt is er niets aan de hand, hoor. 🙂

  18. Ik kan het helemaal eens zijn met de positieve recenties hierboven.
    De iphone 6 is de beste die ze tot nu toe hebben uitgebracht.
    Ik was bang dat hij mobiel (in je zak) minder te gebruiken is.
    Maar door de “heerlijk” afgeronde vorm en zeer vlakke scherm, pas deze nog perfect in het “kleine” zakje van mijn (Pall Mall) Jeans.
    Ik hou persoonlijk niet van een hoesje, maar moet helaas wel om ongelukken te voorkomen.
    Ik heb zelf de transparante perfect passende CELLULAR-LINE IPHONE 5 INVISIBLE CASE van € 16,99.
    Je ziet de iphone nog in zijn geheel, geen last van uitstekende camera, en goed beschermd.

    Ik heb t idee dat de touch id van de iphone 6 beter werkt dan mijn oude 5S.
    Beeldscherm op ingezoomd is mooi en werkt gewoon perfect. Toetsenbord werkt daardoor ook beter dan de 5S.

    Na 2 weken gewerkt te hebben op mijn Iphone 6, kan ik vertellen dat deze op alle fronten beter werkt in de praktijk dan de iphone 5S. Ik stap nooit meer terug…

  19. Toen moeder de vrouw haar iPhone 6 Plus uitpakte was het eerste wat zij zei: “Tof! Een iPad Micro Retina. Mijn iPad Mini Retina mag weg”. De volgende dag heeft ze haar iPad Mini aan één van de kleinkinderen gegeven. 😉

  20. @Tom: Het is niet het beschadigen, maar het wiebelen op zich waar ik me aan zou storen :p

  21. Die 6+ is zo groot nog niet hoor. Gewoon een fijne telefoon. En zelfs 1-hand bediening kan, als is 2 fijner. Bellen gaat prima. Schitterende foto’s en video. Mooi beeld. Ik was wat huiverig bij de keuze maar zou niet anders meer willen. Ook broekzak kan prima. T enige is een hoesje. Die zijn er te weinig in Leer – met pasjes – magneetsluiting – liefst leuk kleurtje. Heb nu een minimalistische van muvit en zero krassen bij intensief gebruik. Laten vallen is alleen een serieus risico. Hij helt makkelijk over.

  22. Zowat iedereen maakte de androidtoestellen belachelijk vanwege hun grote formaat, nu vallen ze opeens als een blok voor het grootste valggenschip dat je kan kopen.
    Steve Jobs had gelijk: mensen weten echt niet wat ze willen totdat je ze het verteld

  23. @spaghettisaus: Maar Apple design is zooo geweldig mooi ,de vraag ernaar is niet te stoppen.
    En tja Android ………. 🙁

  24. Ik ben vrijdag van ren 5s naar een 6 overgestapt. Ik mocht verlengen en HD spijt van de 16gb in m’n 5s. Nu een 64gb 6 maar heel eerlijk vind ik hem te groot. Als ze volgend jaar een 4 inch 6 uitbrengen dan neem ik die. Steve had gelijk….

  25. Heb de plus nu een week in gebruik.
    Wat een geweldig ding.
    De fijnste telefoon tot nu toe.

  26. Ik heb sinds gisteren een iPhone 6 maar wil terug naar de 5s
    De 6 is wel beter misschien maar het verschil zit voor mij in het uiterlijk en dan kies ik toch liever voor de kleinere 5s

  27. Maar even on topic: je kunt de iphone 6 overal kopen.
    Ik denk dat de 6 helemaal niet zo goed verkoopt!

  28. Origineel geplaatst door Dennis
    Vind het apart….Maar alles persoonlijk natuurlijk…Ik zie me voor nu echt nooit met een 6 op zak lopen… Ik vind hem ondanks het schitterende scherm hoor! gewoon een beetje lomp. Maar wie weet hoe ik er over een jaar over denk. ☺️Ik stap straks denk ik gewoon over op de 6(s)? Tegen de tijd dat mijn 5s abbo afgelopen is, zit sinds de 3Gs elke keer in de ‘S-lijn’.

    ik ook, 3GS, 4s, 5S binnenkort de 6S

  29. Ik ben van een iPhone 4S naar een 6 plus gegaan en vind het grotere scherm echt een verbetering van 200%. De drang om thuis de iPad te pakken, is nu al een stuk minder.

    Uiteraard zijn er ook situaties dat je een iPad wel nodig hebt, bijvoorbeeld bij apps die alleen op een iPad draaien.

    Wel ben ik blij dat ik vorig jaar voor een iPad Air ben gegaan en niet voor een mini Retina. Qua schermgrootte heeft deze weinig toegevoegde waarde meer ten opzichte van een 6 plus.

  30. @Ullie: Ja, dat is logisch, maar dan begrijp ik niet waarom 5 er al uit is en de 4s niet.
    De 3gs ging ook mee t/m iOS 6.

  31. Origineel geplaatst door Harm
    Ik heb sinds gisteren een iPhone 6 maar wil terug naar de 5s
    De 6 is wel beter misschien maar het verschil zit voor mij in het uiterlijk en dan kies ik toch liever voor de kleinere 5s

    Wil wel met je ruilen hoor, krijg nog geen 6 64GB gevonden of 6 a 8 dagen wachten. Niet normaal zo graag mensen hem toch weer willen hebben

  32. Heb nu al 2 dagen de iPhone 6, met één woord PRACHTIG!
    Hier heb ik al zolang op gewacht en uiteindelijk beloond.

    De iPhone 6 is de beste iPhone die Apple ooit heeft gemaakt.
    Prachtig groot scherm, een genot om video’s ermee te kijken, surfen en te gamen.
    De iPhone 5S ernaast lijkt een klein, dik en lomp telefoon.

  33. ik wil de iphone6 kopen, maar nergens hier te koop! Uitverkocht! Waar omgeving Bergen op Zoom kan ik er één kopen? 16 of 32Gb goudkleur? Iemand???

  34. De 6 Plus nu een tijdje in huis, en moet zeggen “geweldig”. Nu lijkt de 5s een iPhone Mini!

  35. Inderdaad. Erg tevreden met mijn Plus. Geen iPad mini meer dus

  36. @Adri: Er bestaat geen iPhone 6 32GB, mocht je die wel vinden dan zou ik hem in een kluis leggen

    @ibl: Steve had gelijk? Dan moet je terug naar een 3,5 inch scherm (iPhone 4S), want DAT scherm was volgens hem perfect.
    Of ik moet me verschrikkelijk vergissen

  37. Over de uitstekende lens.
    Ga naar de telefoonwinkel en kijk naar het gros van de Samsung toestellen. Allemaal een lens die uitsteekt en dus helemaal niet vlak ligt. Gezeur allemaal.

  38. Origineel geplaatst door Adri
    ik wil de iphone6 kopen, maar nergens hier te koop! Uitverkocht! Waar omgeving Bergen op Zoom kan ik er één kopen? 16 of 32Gb goudkleur? Iemand???

    32gb kan ik ook al niet aan komen nee!

    Pffff

  39. Oh wat vind ik de 6 zo super. Of ik mijn iPad-mini ga veranderen? Denk het niet,strak wel nieuwe iPad ;)). Als ik nu mijn broer zijn nieuwe iPhone 6 vastneem,vind ik hem beetje klein,haha.

  40. Origineel geplaatst door iApPel
    Volgens mij gaat de plus een trend worden bij Apple. Toen de lcd tv’s uitkwamen vonden we alles boven de 32″ te groot, en nu…?

    60″ in de huiskamer
    55″ in de slaapkamer
    Wil NIETS anders meer!!

    Ik heb de 19de de 6 besteld, tot vandaag getwijfeld of ik wel de goede keuze had gemaakt, toch niet te groot? Onhandig etc…

    Vandaag kon ik mijn 6 ophalen. Expres vanochtend de broek met de kleinste zakken die ik heb aangetrokken (nee, geen hipster skinny, gewoon normale jeans).

    En wat merk ik vandaag: absoluut de juiste keus gemaakt! Ideaal en heerlijk dat grote scherm! Ook typen gaat beter ivm grotere knoppen! Zelfs met 1 hand werkt het top!

    (En ik heb geen mega handen, gewoon normaal formaat, heb bijvoorbeeld alpinestars handschoenen maat XL maar iedereen die ik ken heeft daarin minimaal maat L omdat die Italianen mini handjes hebben).

  41. Ik dacht altijd hoe kan je met zo een telefoon bellen. Een soort snijplank om je oor hangen. Maar vandaag heb ik iets ontdekt: 8 van de 10 keer dat ik bel, zit de telefoon in mijn broekzak! Nu nog kijken of de 6 plus of de 6 in mijn broekzak past.

  42. En ik zit nog te wachten op mn 6 Plus (aangezien levering 3-4 weken duurt en in de tussentijd de prijzen op de Hong Kong markt nog flink zal dalen (zitten nu op de 1100-1200 eurie) twijfel ik nog even of ik hem officieel via Apple ga bestellen of via mijn vaste Hong Kong adres), maar afijn geduld is een schone zaak en wachten moeten we sowieso. Dus wellicht nog tzt iets goedkoper en heb ik mn hoesje dan wellicht ook weer in zoverre terug verdient.

    PS misschien een aanrader nog voor mensen dus:
    Pad and Quill

  43. Dit is natuurlijk de grootste onzin, de zogenaamde “bendgate” en de tallose filmpjes waar het internet mee overspoeld wordt zijn een enorme nekslag voor Apple.
    Ook lees je over het Ram “probleem” bij intensief gebruik, dit had voor dit formaat scherm en resolutie het dubbele moeten zijn. Je verliest performance, en als niet al teveel appjes open staan, en men wil een wat zwaarder spel opstarten, zal de melding verschijnen dat apps eerst force closed moeten worden ( dit is ook door mijzelf geconstateerd )Dit zal ongetwijveld met de S lijn volgend jaar zijn opgelost. Tevens zullen de bezels smaller worden en het toestel iets dikker, lens steekt niet meer uit en het model is compacter en sterker….denk ik zomaar;)
    Afgelopen week 2x in Haarlem geweest, eerste keer om de Plus na intensief gebruik om te ruilen voor de snellere 4’7 variant, en was volgens de medewerker niet de eerste en begreep dat ook. 2e x (vandaag)om een 6 voor mijn vrouw te halen, en ook vandaag werd gezegd dat de plus het minder doet als de kleinere ( die al groot gevonden wordt door velen).
    Dus al om al, dit bericht komt wanhopig over om mensen ondanks alle ellende toch over te halen, snap het ook wel, het is niet niks als je ermee blijft zitten. Er zijn er gerust wel wat verkocht, maar dat aantal is vele malen kleiner dan de kleinere varianten. Persoonlijk vindt ik de apparaten kwa design weer schitterend en ben erg tevreden met de 6.

  44. @Patrick_D: 1100/1200 Euro in Hong Kong? Koopje! Gelijk bestellen, niet over btw en invoerrechten nadenken en zeker niet op de NL Apple site kijken, of een winkel in je omgeving bezoeken, want dan betaal je straks nog te weinig en dat willen we natuurlijk voorkomen.

  45. Ik twijfel nog. Ik gebruik nu een iPad mini voor alles plus de kleinste Android telefoon, voor bellen, whatsappen en de hotspot. Met die iPad doe ik alles en het formaat is lekker. Maar ik zou kunnen zwichten voor de 6+. Daar kan ik alles mee. Maar nog liever zou ik hebben dat ik met die iPad mini kon bellen via een Bluetooth headsetje. Ik zit eigenlijk te wachten tot ik de 6+ eens rustig kan bekijken en uitproberen.

  46. @Ron E.: vooruit als je een beetje tussen de regels leest snap je natuurlijk dat ik het anders bedoeld maar afijn 😉

    Ik zeg dat ze daar nu rond die prijs zitten … dus nog voor de pre-order / launch in China. Zodra ook dat gebeurd zal de prijs dalen en meer in lijn zijn met de prijzen van Apple Hong Kong. Wat neer komt dat ik voor een iPhone 6 Plus 64GB dan 750 eurie betaal ipv zoals bij Apple NL 899.

    Over de invoerrechten, nja lang verhaal korte versie, nog nooit gehad bij bestellingen via dat adres dus betwijfel dat die er dan opeens wel zullen zijn. Al met al scheelt het me dan 300 euro aangezien ik er toch twee moet bestellen.

    Vind ik persoonlijk een te groot verschil 😉

    Maar als je dan even slim mee rekent qua datums dan is er nu een levertijd van 3-4 weken bij Apple NL. De winkel daar werkt met een actual supply display. En levert binnen 3-4 dagen doorgaans.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.