Reacties voor: Foxconn-schetsen van iPhone 5 opgedoken?

Volgens Apple.Pro zijn ze in het bezit gekomen van schetsen van de iPhone 5, afkomstig van Apple's vaste iPhone-fabrikant Foxconn.
Lees het complete artikel → Foxconn-schetsen van iPhone 5 opgedoken?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 28 reacties

  1. denk dat een 4gs een betere oplossing is ipv direct weer een iphone 5 uit te gaan brengen

  2. Vraag me af wat ze er nou nog aan kunnen veranderen/verbeteren…

    Antenne, camera(die ik overigens op dit moment ook erg goed vind) en het model zelf…hmmmm

  3. Wat een lelijke tekeningen zeg!! Wordt helemaal niks die iPhone 5 zo te zien..

  4. Zal denk ik dat Verizon gevalletje zijn.

  5. Verizon is toch een telecommunicatie aanbieder zoals t-mobile, KPN etc. Waarom wordt er dan gesproken over een verizon iPhone? Is dan toch gewoon een IPhone met een andere provider dan de Amerikaanse AT&T? Of hen ik het mis.

  6. Ik weet niet of het in de Chinese volksaard ligt om zomaar even de Foxconn fabriek uit te lopen met een tekeningetje om naar Website x of y te rennen.

    Eerder kopieren ze alles wat los en vast zit (hier zit trouwens nogal veel los)

  7. Origineel geplaatst door Bas
    Wat een lelijke tekeningen zeg!! Wordt helemaal niks die iPhone 5 zo te zien..

    haha jij hebt zeker net een iPhone 4 gekocht ?

  8. @Daika: Verizon maakt gebruik van het cdma netwerk, in tegenstelling tot at&t’s gsm netwerk. Cdma wordt alleen in amerika gebruikt door verizon en sprint dacht ik, waarschijnlijk ken je het daardoor niet.

  9. valt het jullie wel op dat deze wel een CAMERA heeft? De ‘geruchtmakende Verizon iPhone’ had geen camera, dat zag je ook bij de video uitleg.

  10. @Daika: Dat heb je wel verkeerd, verizon werkt met een ander systeem van bellen. Wij hebben hier GSM, zoals 3G, GPRS etc, Verizon werkt met een ander systeem (kan ff niet op de naam komen) dus er moet een andere antenne in, en een andere vorm van simkaart ook dacht ik, dus er moet wel degelijk een ander type toestel voor gebouwd worden. Tevens is Verizon niet de enige, in Japan en China is ook een groot deel op dat netwerk, dus weer meer markten voor Apple

  11. Dit is gewoon de iPhone 4, en dat denk ik omdat: op het derde plaatje (op 9to5mac) staat rechtsbovenaan de datum 27 juli 2010 en er staat N90 wat het toestelnummer van de iPhone 4 is.

    Dit is simpelweg een handleiding hoe je het frame in elkaar zet (derde plaatje van 9to5mac (hier zie je die niet (volledig))): BP frame assembly. BP betekent waarschijnlijk gewoon back panel oftewel: de achterkant (zoals je ook in de schetsen ziet).

  12. Het is de iPhone 5 niet, die is hier al te zien:

    http://twitpic.com/3mnfs3

  13. Ik denk dat het de 4g is

  14. iPhone 5 ? hmmm, heb nog maar net de 4 .

    En ik vind hem zo lekker !!

  15. Gaat geld kosten

  16. Origineel geplaatst door Bas
    Wat een lelijke tekeningen zeg!! Wordt helemaal niks die iPhone 5 zo te zien..

    U is een trol? Wat subtieler en de boze reacties stromen binnen en u zult zich — als zijnde een trol — heerlijk voelen van triestig soort van leedvermaak.

    OT:
    Niks bijzonders te zien denk ik. Ik zou gokken dat de volgende iPhone qua afmetingen etc gelijk blijft aan de huidige, puur om de markt van ascessoires niet al te veel een loer te draaien. De vernieuwingen zullen net als met de 3GS binnenin zitten.

    Hoe groot die ‘innerlijke vernieuwingen’ zijn, zullen bepalen of het een 4GS danwel een 5 wordt.

    Zelf hoop ik op minder gelek vanuit de fabriek etc. Een gezamenlijk ‘ooh, aah’ tijdens de livestream is toch net wat leuker 😛

  17. Here we go again!
    Laat het speculeren maar weer beginnen, al ga ik voorlopig nog niet overstappen altijd leuk om te lezen.

  18. 4g 4gs, logisch is gewoon 4s.

  19. @Kadeya: Volledig akkoord.

  20. @Kadeya: nee want 4g is een netwerk en de s staat voor speed de 3gs was 3gspeed maar de iphone 4 heeft geen 4g netwerk dus ze zouden dan eerst een 4g moeten maken en daana pas een 4gs

  21. nou ga ik zeker GEEN iphone 4 kopen !! 🙂 wacht wel lekker op 5.

  22. @V.Roossien: Waar komt die G toch steeds weer vandaan. Zo veel mensen hebben het over een 4gs. Heb ik de 4g helemaal gemist dan?

  23. Origineel geplaatst door Rinne
    @Kadeya: nee want 4g is een netwerk en de s staat voor speed de 3gs was 3gspeed maar de iphone 4 heeft geen 4g netwerk dus ze zouden dan eerst een 4g moeten maken en daana pas een 4gs

    Als je eens goed nadenkt, waarom noemde het 3GS?
    S = speed, voor de processor =p allebei op eenzelfde 3G netwerk. Dus een Iphone 4s (it won’t happen) zou dus wel kunnen :p

  24. @Cedrik: Bij de 4G staat het voor generation, net als de iTouch 4G die geen mobiel netwerk heeft

  25. Origineel geplaatst door Rinne
    @Kadeya: nee want 4g is een netwerk en de s staat voor speed de 3gs was 3gspeed maar de iphone 4 heeft geen 4g netwerk dus ze zouden dan eerst een 4g moeten maken en daana pas een 4gs

    nou nee..de 3g staat gewoon voor ‘generation’…3gs is voor speed..dus een 4gs of in die richting is niet uitgesluiten

  26. Origineel geplaatst door Joey
    Origineel geplaatst door Rinne@Kadeya: nee want 4g is een netwerk en de s staat voor speed de 3gs was 3gspeed maar de iphone 4 heeft geen 4g netwerk dus ze zouden dan eerst een 4g moeten maken en daana pas een 4gs nou nee..de 3g staat gewoon voor ‘generation’…3gs is voor speed..dus een 4gs of in die richting is niet uitgesluiten

    Waarom was de iPhone 3G dan de _tweede_ generatie? 😉
    3G staat wel degelijk voor het 3G netwerk.

  27. Weet er iemand wanneer de nieuwe Iphone 5 uitkomt?

    bedankt alvast 😀

  28. Dat er een 3GS volgt op een 3G wilt niet automatisch zeggen dat er een 4S volgt op een 4. Een 5 kan zowel een grote als een kleine upgrade zijn, het wil alleen maar zeggen dat het een nieuwe versie is van de 4.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.