Reacties voor: Foutjes bij Apple Watch-uitdagingen: gebruikers krijgen geen of te weinig medailles

Gebruikers melden fouten bij de Apple Watch-uitdagingen: sommige mensen hebben de medailles van januari nog niet binnen, terwijl andere onterecht de februari-uitdaging al lijken te hebben gehaald.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. De gemiddelden klopten ook de hele maand niet. In het begin stonden er veel te grote getallen en gister stond er dat ik 58 van de benodigde 61 had. Ik heb zeker veel meer minuten gehaald.

  2. Ik heb zowel de extra uitdagingen voor november als voor januari gehaald, maar beide keren niet gekregen. Die van december heb ik gehaald en weer wel ontvangen. Die van november nog steeds niet. Hoop maar verwacht niet dat dat hersteld wordt…..

  3. De hele maand januari hebben de tellers verkeerde informatie weer gegeven.

    Zo kreeg ik op 1 januari onmiddellijk de nieuwjaar medaille. En staat deze nog steeds in mijn overzicht terwijl ik deze niet verdiend heb. Het was mij niet gelukt 7 dagen achter elkaar alle doelen te behalen.

    Daarnaast had ik als persoonlijke uitdaging dat ik 3x 200% van mijn bewegingsdoel moest halen. Op 1 januari had ik die al 2x gehaald en nadat ik het bewegingsdoel 3x had gehaald bleef de teller steken op 2x. Maar vandaag kreeg ik alsnog de medaille.

  4. Heb ik ook last van.

  5. De boel is idd helemaal van slag. Zo wacht ik nog op een medaille van oa december waar ik 233km moest lopen. In januari moest ik gemiddeld 845kcal per dag verbranden. Gisteren plots zat ik ineens net onder het gemiddelde terwijl de hele maand ruim boven het gemiddelde heb gezeten (een ook werd dat aangegeven )

    Jammer. Maar mag de pret niet drukken

  6. Het is om te janken. In januari moest ik 10 workouts van minimaal een kwartier voltooien. De teller heeft sinds ergens in week twee op 9 gestaan, terwijl ik minstens 20 workouts voltooid heb. En inderdaad, geen badge.

    Mijn challenge voor februari? 19.099 calorieën verbranden. Waarvan ik er vanochtend, op 1 februari, al 19.098 gehad had.. 😅 Die ene calorie is vandaag helaas niet gelukt..

  7. Bij mij zegt hij dat ik 2347 heb maar dat klopt voor heel de maand Jan. Als al mijn training bij bij elkaar tel van vorige maand kom ik uit op dit getal. Misschien bedoelen ze dat. En dat ik deze maand wel van 0 begin maar fout is beschreven.
    Vorige maand had ik bij het begin van de maand al 2 van de 3 workouts gedaan. Ik heb in jan veel meer dan 3 trainingen van 15min gedaan. En nooit een medaille gehad. Wat een fout van Apple op zoiets stom. Het gemotiveerd en ik ga wel extra bewegen om mijn ringen vol te hebben. Trouwens vorige maand hebben de eersten de 1000 dagen gehaald.

  8. Ik kreeg op nieuwjaarsdag, tijdens het ontbijt mijn medaille voor januari al. Verder niet bij stilgestaan; ik vind de ringen wel leuk en probeer er 1 die NET niet gesloten is ‘s avond nog wel te sluiten, maar fanatiek ben ik niet.
    Februari haal ik misschien, maar misschien ook niet.
    En mijn 1000 dagen duren op deze manier nog zeker 4 jaar 🙂

  9. Bij mij gaan alle medailles en ringen zoals het hoort.

    Apple watch 3 sinds eind december in bezit.

  10. Mijn januari-uitdaging (minstens 25x 3 ringen) krijg ik niet omdat hij voor het berekenen afgelopen december gebruikt (vanaf het begin staat hij op 24x). Er wordt al veel langer gemeld dat het een rommeltje is. Recente WatchOS update heeft ook niets veranderd. Het programmeren hebben ze blijkbaar aan een stagiair overgelaten…

  11. Leuk… de medaille van de uitdaging van Januari heb ik niet gekregen, terwijl deze nu uit de lijst is verdwenen. Ik heb slechts 1 dag in januari (1 januari, net als de meesten…) niet gehaald. De rest heb ik alle drie de ringen volgemaakt. Doe je eens je best…

  12. Origineel geplaatst door Denis
    Bij mij gaan alle medailles en ringen zoals het hoort.

    Apple watch 3 sinds eind december in bezit.

    Yep hier ook met Apple Watch 3 vanaf oktober

  13. Er is nog hoop…. Zojuist m’n medaille van december 2017 gekregen 🙂
    Er kan dus “enige” vertraging zijn..

  14. In Jan moest ik 3 workouts doen dus. Ik had 2/3 gedaan maar waarom keek het systeem naar de maand dec van work outs. Ik heb de datum op Jan gezet om mijn badge te zien. (Niet doen als je Watch is geconnect met phone) ik kreeg de Jan badge te zien verweidende en work out van dec en de 2 werd 1 workout.

  15. Ook zoiets: in januari (31 dagen) 17.500 kilocalorieën verbrand. Uitdaging voor februari (28 dagen): ruim 19.500 kilocalorieën. Gaat dus nooit lukken met 3 dagen minder…☹️

  16. @Hultie: Beetje doorstappen Hultie

  17. Mijn December badge nooit mogen ontvangen terwijl ik me elke dag de tandjes heb gesport. Nu is dat geen ramp, maar wel triest dat zoiets simpels kan gebeuren.
    Op de diverse sites staan allerlei mogelijke oplossingen van ontkoppelen, backups terugzetten etc, maar niets heeft mogen werken. Echt jammer.
    Maar, ik blijf gassen met die Apple watch 🙂

  18. Ik vind dat Apple wel erg hard wordt aangepakt.
    Dit zijn echt minimale foutjes.
    Niemand wordt hier slechter van – je gaat alleen maar extra trainen.
    Later kunnen ze je wel belonen met een virtuele troostmedaille of extra emoji.

  19. Ben deze maand januari ziek geweest en had niet de fysieke of mentale energie om deze badge dit jaar te verdienen. Soms zit het mee en soms zit het tegen.

  20. Ik dacht al!
    Ik moest 4 workouts halen, ik had er steeds maar 3. Terwijl er bij de workouts toch echt 7 stonden van minimaal 15 minuten!

    Helpt niet echt om je goede voornemens op peil te houden (voornemen was alle ringen en medailles te halen).

  21. Ik ben al vanaf begin december met Apple bezig om dit probleem te onderzoeken. Mis al vanaf november mijn persoonlijke medaille.
    Heb onterecht al op 28 december mijn 2018 medaille gekregen. En heb net als de meeste een gekke februari score en geen januari medaille ontvangen. Aankomende week heb ik een telefonische afspraak om weer verder te onderzoeken hoe dit opgelost kan worden. Apple is dus al enige tijd bekend met dit probleem en werken aan een oplossing.

  22. Dit probleem heb ik sinds november en inmiddels ook al 3 x een chat gestart met Apple. Daar schijnen ze niet te weten dat dit een groter probleem is.
    De eerste keer vroeg degene van Apple of ik de activiteiten app van apple wel geüpdatet had. Hij adviseerde om de apple Watch uit te zetten en weer aan.
    De tweede persoon zei dat ik de apple Watch moest resetten en opnieuw moet instellen.
    De derde persoon adviseerde dat ik de telefoon moest resetten en opnieuw moest instellen omdat daar de fout in zat. Dat laatste heb ik uiteraard niet gedaan maar dat er blijkbaar mensen bij apple werken die er weinig verstand van hebben blijkt wel.
    Hopelijk komt Apple snel met een update die dit voor iedereen verhelpt.

  23. Origineel geplaatst door Denis
    Bij mij gaan alle medailles en ringen zoals het hoort.
    Apple watch 3 sinds eind december in bezit.

    Origineel geplaatst door Ed
    Yep hier ook met Apple Watch 3 vanaf oktober

    Tsja, hier ook een Apple Watch 3 (Nike edition) sinds november in bezit. Echter, bij mij sinds januari problemen. Februari medaille geeft ook al aan dat ik alle benodigde minuten heb gehaald. Maar natuurlijk (terecht) geen medaille ontvangen.

  24. In februari gemiddeld per dag 154 trainingsminuten gemaakt, had er minimaal 95 gemiddeld per dag nodig… Geen medaille 😒

    Is hier een oplossing voor?

  25. Origineel geplaatst door Rob Ketelings
    In februari gemiddeld per dag 154 trainingsminuten gemaakt, had er minimaal 95 gemiddeld per dag nodig… Geen medaille 😒

    Hier precies het zelfde geen medaille voor het doel 189,8 km in de maand februari afleggen… had op de laatste dag 192,6 km afgelegd

  26. (Red.) Opmerking toegevoegd dat het tot 9 dagen kan duren voordat de medaille verschijnt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.