Reacties voor: Foto’s van nieuwe Griffin cases voor iPhone 3G: nog meer bewijs?

En weer zijn er nieuwe foto's opgedoken van een accessoirefabrikant. Volgens Ideals China Insider zijn deze foto's afkomstig van Griffin Technology; een van de bekendste iPod- en iPhone-accessoiremakers. Wederom tonen de foto's aan dat de iPhone een iets bollere vorm krijgt.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Lijkt wel hard op de huidige iphone vind ik maar net iets dunner

  2. ik denk eerder iets dikker.. door de 3g chip en de sterkere en dus grote batterij.. daarom is die bolling ook, om het er toch allemaal in te krijgen..
    toch lijkt me een vlakke achterkant fijner, zelf speel ik wel vaker spellen en leg ik de iphone op tafel neer, maar als je dat met een bolle achterkant doet en je tik op het scherm gaat je iphone wat schommelen..:P niet heel handig

  3. de iphone wordt dikker, niet dunner.. dit doordat de 3g chip groter is en er een sterkere, en dus grotere batterij in komt..
    zelf lijkt me de bolle achterkant niet echt handig… ik speel wel vaker spellen en leg ik de iphone plat op tafel neer, maar met een bolle achterkant gaat je iphone wat schommelen als je 1 keer het scherm aantikt..

  4. op de 1ste foto valt wel de zeer grote opening op voor de luidspreker en de sensors, mischien ook vooreen camera ?

  5. ik vind de ouwe mooier.

  6. Ik vind de oude mooier… maar heeft er iemand gedacht aan het feit dat apple misschien expres witte mock ups verstuurd aan fabrikanten van hoesjes? Zo krijgt iedereen het idee dat de iPhone wit wordt… en raken ze teleurgesteld. En als ze hem dan zien als hij echt is uitgekomen, WAUW dan blijkt hij toch die ” brushed” aluminium achterkant te hebben.

    Het neemt niet weg dat ik hoedan ook de bolling niet mooi vind. De aluminium kleur aan de achterkant van de iPhone is heel cool, het moet voor mijn gevoel zo blijven wil het nog een iPhone zijn.

  7. Iets boller lijkt me juist wel handig en fijn in de hand liggen.

  8. Of de foto is in spiegelbeeld of de camera zit nu aan de andere kant..

  9. neen, 😀 de camera zit aan dezelfde kant. In die mal is alles omgekeerd…

  10. hij komt op 9 juni in de vs uit. 18 juni in spanje. Meer weet ik nog niet.

  11. Jongens toch, laat jullie niet zo gek maken! Met alle respect voor iPhoneclub natuurlijk, en ik kan op tijd en stond ook wel een leuk geruchtje apprecieren. Maar die foto’s van gisteren waren helemaal geen hard bewijs dat de nieuwe iPhone er zo gaat uit zien. Integendeel!
    En al die fabrikanten met hun mockups en mallen en ga zo maar door… Willen ons gewoon misleiden. Geloof mij (en vele anderen) nou maar, Apple gaat heus niet zo dom zijn om fabrikanten zoals bv. Griffin nou al te laten weten hoe de nieuwe iPhone er exact gaat uitzien… Give me a break! Wie gelooft die onzin nou?!?
    Wacht nou toch gewoon lekker tot over een tweetal weken en we zullen zien.
    Wait and you will see! 😉

  12. lijkt op die fake chinese iphone die er nu is maar in het wit

  13. Kansloze reactie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.