Reacties voor: Foto’s van mogelijk moederbord nieuwe iPhone duiken op

In nieuwe foto's op het Chinese forum WeiPhone zijn foto's van het mogelijke moederbord van de volgende iPhone te zien. Het moederbord sluit goed aan op eerdere gelekte onderdelen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. kunnen we inmiddels met al die onderdelen die al een iphone in elkaar schroeven?

  2. Origineel geplaatst door rik van houten
    kunnen we inmiddels met al die onderdelen die al een iphone in elkaar schroeven?

    Nou inderdaad, dan hebben we hem nog voor de aankondiging compleet ๐Ÿ™‚

  3. Ontbreek hier nu de homebutton of kijk ik er echt overheen :p

  4. Origineel geplaatst door rik van houten
    kunnen we inmiddels met al die onderdelen die al een iphone in elkaar schroeven?

    Alleen het scherm,camera en antennes ontbreken nog, volgens mij. Aangezien dit de belangrijkste onderdelen zijn naast het moederbord. Ik vermoed ook dat deze niet uit zullen lekken (tot een week voor de onthulling), aangezien deze anders een te goed beeld geven van de nieuwe iPhone.

  5. Ow ik zie hem al… Tja als we alle geruchten nou moeten geloven dan kunnen we in ons gedachte al een heel toestel voorstellen… Maar net als de komst van de afgelopen zogenaamde iPhone 5…… Wat gewoon een upgegrade 4 bleek te zijn, had iedereen het ook mis.

  6. Kan bijna niet wachten op de volgende iPhone, hoewel ik nog steeds uitermate te vreden ben over de iPhone 4. Met al die gelekte onderdelen is het totaalbeeld al redelijk “zeker”. Wat mij het meest tegenvalt is de beperkte capaciteit toename van de accu. Hopelijk hebben ze de iPhone zuiniger kunnen maken zodat een volle dag eenvoudig te halen is.

  7. In de nieuwe processor van Samsung zit een techniek waarbij pixels alleen ververst worden als ze veranderen. Ik vermoed dat dezelfde techniek gebruikt zal worden in de iPhone 5 waardoor de iPhone 5 ondanks het grotere scherm zuinger zal zijn. Apple heeft meestal een klein half jaartje voorsprong met de SOC.

  8. Valt mij tegen dat Apple alles zo laat uitlekken… Ben ik niet gewend van Apple, nu ben ik een
    Apple Fanboy, maar of ik nu echt blij moet worden van dit design… Maar goed ik koop hem toch wel ๐Ÿ˜‰

  9. @Peter T: Apple heeft door een processor van Samsung een half jaar voorsprong??

  10. Niet leuk dat er nu nog veel meer uitlekt dan vroeger. Zo is de lol er flink af……

    Steve zal zich wel in zijn graf omkeren. Het is natuurlijk de zwakte van het nieuwe management die alleen het per ongeluk “lekken” van een ietwat vernieuwende, maar niet echt vernieuwende iPhone5 als middel ziet om de beurskoers nog even op pijl te houden.

    De magie gaat er snel vanaf…… Security lekken via de Apple helpdesk, virussen en nu ook nog teveel lekken van nieuwe product componenten… die hebben we eerder meegemaakt, zo rond 3.11 en XP

  11. Hoewel niets helemaal zeker is kan je er ondertussen toch wel van uitgaan dat het ‘gelekte’ ontwerp inderdaad de nieuwe iPhone is. Op zich een heel herkenbaar ontwerp (is dat nu positief of juist niet?!?). De specs zullen dit jaar interessanter zijn dan de looks want de wow factor zal een stuk minder zijn nu we alle onderdelen wel zo’n beetje gezien hebben. Het lijkt wel een omgekeerde iFixit operatie. Ik ben benieuwd wat Apple uit de hoge hoed gaat toveren om ons toch nog te verrassen. Vorig jaar was dat siri maar wat zal het dit jaar worden. Voor zover bekend zijn er eigenlijk geen geheime functies ontdekt in iOS 6 die voorbehouden lijken te zijn voor Apple’s nieuwe vlaggenschip.

  12. @Jasper:

    Word lastig met dat nieuwe schroefje… ๐Ÿ˜›

  13. Kan me niet herinneren dat de inhoud van een Samsung of Nokia (die nog niet is uitgekomen waren) weken voor de release al als wereldnieuws werd gebracht.

    Kijk naar hoeveel artikelen er bijvoorbeeld al op iPhoneclub hebben gestaan over elke rendering en gelekt onderdeeltje…

    En de bronnen van iPhoneclub die hetzelfde deden.

    Is natuurlijk briljante free-publicity voor Apple.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.