Reacties voor: Foto’s tonen iPad Air 2 met Touch ID vingerafdrukscanner

Op internet zijn foto's verschenen van de iPad Air 2. Een mock-up laat zien dat de iPad Air 2 vermoedelijk Touch ID krijgt en nog dunner wordt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Geen mute/rotation lock-schakelaar meer? Die functies kunnen makkelijk softwarematig (control center), dus op zich niet vreemd.

  2. Grrrr ik lees de titel en de eerste regels en denk, tof foto’s van de nieuwe ipad met vingerafdrukscanner…
    Een paar regels verder… Het betreft een mock-up…
    Please… kan er asjeblieft 1 lijn getrokken worden in de artikelen. Gewoon, het is echt of niet maar aub niet steeds alles door elkaar in 1 artikel.

  3. Het is meestal NIET ECHT… Er wordt nagenoeg niks gelekt, en dan nog, een mock-up is geen lek, dus dat woordje kon achterwege in dit artikel, mock-ups vergelijken met gelekte iPhone foto’s duuuh

  4. Origineel geplaatst door ronald: Grrrr ik lees de titel en de eerste regels en denk, tof foto’s van de nieuwe ipad met vingerafdrukscanner…
    Een paar regels verder… Het betreft een mock-up…
    Please… kan er asjeblieft 1 lijn getrokken worden in de artikelen. Gewoon, het is echt of niet maar aub niet steeds alles door elkaar in 1 artikel.

    HELEMAAL mee eens. Wat mij betreft krijgen dit soort artikelen een prefix, zoals NEP, of CONCEPT, of IDEE, of AlS JE ALLEEN ECHTE FEITEN WILT DIT ARTIKEL NIET LEZEN. Zoiets.

  5. Ik vind het geweldig dat jullie dit soort nieuws brengen, laat je niet van de wijs brengen door die mensen die nog niet eens een fatsoenlijk nieuwsbericht kunnen interpreteren en het verschil tussen concept, mockup en echte fotos niet kennen.

  6. @fcturner: Ik vind dat we het redelijk netjes doen. Meestal staat er wel concept of mock-up bij, maar om de titel niet te ingewikkeld leesbaar te maken bevat de titel niet altijd alle details. In het artikel zelf leggen we altijd eerlijk uit hoe het zit. Maar ik neem de suggestie ter harte: we zullen er wat scherper op letten om al in de intro duidelijk te maken of het om een mock-up, concept of gelekt onderdeel gaat.

    Als we ons beperken tot officiële aankondigingen van Apple (zoals mensen ook wel eens suggereren), kunnen we iPadclub beter opdoeken en verwijzen naar de persberichten-pagina van Apple. Als redactie vinden we dit natuurlijk niet ons ‘beste’ nieuws, omdat we er nauwelijks iets eigens aan kunnen toevoegen. Maar uit de reacties van lezers en de mate waarin dit soort artikelen gelezen en gedeeld worden, blijkt wel dat er enorm veel vraag naar is. Onze top 10 van meestgelezen artikelen staat bijna elke dag vol met nieuwtjes over aankomende producten. Zelf zouden we liever zien dat mensen massaal onze achtergrondartikelen, interviews, app- en game-besprekingen lezen en delen, omdat ze graag meer uit hun iOS-apparaat willen halen. Maar de realiteit is nou eenmaal dat de meeste mensen naar iOS-sites komen om te horen waar Apple mee bezig is en wat er in het geruchtencircuit gebeurt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.