Reacties voor: Foto’s tonen iPad 5 in nieuwe kleur spacegrijs

Nieuwe foto's van Sonny Dickson laten de iPad 5 in de kleur spacegrijs zien. Bovendien werkt Apple met Quanta Computer aan een 12-inch iPad.
Lees het complete artikel → Foto’s tonen iPad 5 in nieuwe kleur spacegrijs
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 12 reacties

  1. Leuk voor de mensen die geen ipad hebben. Maar voor de mensen met een ipad vind ik dit geen overstap waard. Of je moet niet zo op je centjes zitten.

  2. Kan iemand mij nou eens uitleggen wat die hele ophef over “spacegrey” is???

    De iPad was toch altijd al grijs aan de ACHTERKANT en wit of zwart aan de voorkant. En ook deze is weer zwart aan de voorkant. Dus het enige dat er in mijn zicht verandert, is dat de kleur grijs van de ACHTERKANT iets gewijzigd is, maar daarvoor zouden ze eerst eens naast elkaar gelegd moeten worden. Want op deze foto’s zie ik nog steeds gewoon een grijze achterkant.

    En ik heb de iPhone 5S nog niet in handen gehad, maar ook daar is de voorkant toch gewoon wit en zwart (muv de gouden)?

  3. Volgens mij is de “Space gray” iets donkerder dan de originele ipad achterkant

  4. @:

    Het is een donker geanodiseerd (dus niet gespoten, zoals de iPhone5) aluminium frame. De ophef komt waarschijnlijk omdat dit soort grijs nog nooit Space Grey is genoemd, maar altijd Gun Metal Grey was. Het is duidelijk waarom Apple hier niet voor heeft gekozen, aangezien ze uiteraard geen associatie met geweren willen hebben, maar het is wel weer typisch Apple om er zelf een naampje voor te verzinnen. Ik ben graag neutraal, maar Android-fanboys zullen weer gaan schreeuwen dat Apple alleen maar marketing is (en nee, ik wil hier geen flame war mee beginnen, maar leg gewoon netjes uit waarom dit zo’n ophef is).

  5. Correctie: iPhone 5 was ook geanodiseerd. (Hier een wat ouder interessant filmpje over anodiseren. Ook meteen duidelijk waarom goud zo makkelijk te maken is voor Apple: http://www.youtube.com/watch?v=I5m1IQP_NHI)

  6. Dan zullen binnenkort waarschijnlijk ook foto’s opduiken van plastic iPads in lollystokkleuren.

  7. @Zaandammer: Misschien niet als je een iPad 4 hebt maar zeker de moeite waard als je een iPad 2 hebt. Nieuw design, retina, snellere processors, veel betere camera, lightning connector, misschien ook touch id. Dus wel redenen genoeg denk ik.

  8. Zou de nieuwe iPad ook een vingerprint scanner krijgen?

  9. Ja dat lijkt mij ook! Dankjewel @Gonny van der Zwaag:

  10. Iphone 4″, ipad mini 8″ en grote ipad 12″ is de perfecte combo… Phone en mini voor oderweg 12″ met smalle bezzels en goeie processor voor op de bank

  11. Zou de overstap van de iPad 3 naar de ‘5’ het dan wel waard zijn als je naar specs kijkt die @Tokke heeft genoemd?

  12. @Jay-Jay: Lijkt mij wel logisch. Nog mooier zou zijn als ze er multi-user-accounts aan koppelen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.