Reacties voor: Foto’s tonen bijna complete ‘iPhone 5S’

Macrumors heeft foto's van een bijna complete iPhone 5S ontvangen. Ze tonen een iets gewijzigd interieur en een dubbele led-flitser.
Lees het complete artikel → Foto’s tonen bijna complete ‘iPhone 5S’

Reacties: 22 reacties

  1. Let op de led flitser 🙂

  2. Grote LED flits? Wijst misschien op andere camera!!

  3. onderkant van de iphone is niet in beeld gebracht,.. vingerafdrukscanner?

  4. Laat maar komen mijn tmob 4s 2 jarig abbo is bijna klaar op naar Vodafone red

  5. Als ze de rand ook meteen aanpassen..

    je kunt t op de foto al heel duidelijk zien hoe erg de rand beschadigd is, ik ga heel zuinig om met de mijne, maar ook ik ontkom er gewoon niet aan..

    nooit laten vallen, niet los op tafel etc.. das wel erg jammer

  6. Origineel geplaatst door Geani
    Grote LED flits? Wijst misschien op andere camera!!

    Lijkt alleen maar zo, ik heb net diezelfde foto in een grotere resolutie flink ingezoomt en je kunt zien dat die flitser vergroot is in photoshop.

    Trouwens die batterij ziet er niet al te best uit (deuken?)

  7. Laat maar komen oktober kan ik over.

  8. Het lijkt wel of het gewoon een iphone 5 is en dat ze daarvan foto’s hebben gemaakt en gephotoshopt kijk maar eens naar de flitser en de chip naam is weggehaald.

  9. Laat maar komen met nieuwe Kpn abo

  10. Ik ben groot apple fan. Maar ik denk toch dat de 5s keihard gaat falen tegenover de samsung s4.. em volgend naar komt de s5 al..

  11. Ik heb die foto van de achterkant net even een beetje anders lopen belichten (verzadiging e.d.) met Photoshop om het scherper te maken. Ik heb eruit kunnen halen dat het modelnummer dat achterop de iPhone staat A1414 is. Er bestaat volgens dit supportdocument nog geen iPhone met modenummer A1414. Dat zou dus betekenen dat het echt om een nieuw model gaat. Zie de link voor de afbeelding anders belicht!
    Je moet behoorlijk wat inzoomen op het modelnummer, desnoods met een Photoshop programma.

  12. Ik denk niet dat 5s veel beter word dan de 5 Dus ja ik wacht gewoon tot de iphone 6 uit komt. Ik ga niet me geld verspillen alleen voor zelfde model als ip5 en alleen iets sneller dus

    Wachten dan maar

  13. Goh … Wat is er veel veranderd zeg.

  14. Saai. In afwachting op iphone 6. Hoop op totaal nieuw design.

  15. Origineel geplaatst door Johan
    Goh … Wat is er veel veranderd zeg.

    Wat verwacht je dan? Dat er telkens een totaal nieuw toestel uitkomt??
    Op den duur valt er niet zoveel meer te veranderen en heb je bijna alles wel gehad qua uiterlijk.

    Sommigen verwachten van alles..uiteindelijk gaat het om een touchscreen en het OS en de hardware.

    Ook Samsung etc. zijn een beetje door hun inspiratie heen qua veranderingen hoor.

  16. Geen fingerprint scanner of touch home button?

  17. Ik blijf erbij: de 5s komt er niet. Apple waait de geruchten zelf aan om de aandacht van de ontwikkeling van een compleet nieuwe iphone af te wenden. Deze zal in de vs geproduceerd worden waardoor het ook makkelijker geheim te houden is. Deze zal kort voordat de update naar ios7 vrij komt aangekondigd worden. of het zo gaat zijn is af te wachten maar het zou heel wat monden doen open vallen. Dit heeft Apple al even niet meer gedaan dus het mag nog wel eens.

  18. Origineel geplaatst door Daejji
    Wat verwacht je dan? Dat er telkens een totaal nieuw toestel uitkomt??Op den duur valt er niet zoveel meer te veranderen en heb je bijna alles wel gehad qua uiterlijk.Sommigen verwachten van alles..uiteindelijk gaat het om een touchscreen en het OS en de hardware.Ook Samsung etc. zijn een beetje door hun inspiratie heen qua veranderingen hoor.

    Apple moet snel iets doen aan de uiterlijk van hun producten, want de concurrentie wordt bij de dag sterker..

    Ik moet toegeven, bijna al hun producten zien er strak en mooi uit (tijdloos), maar de mensen gaan toch op zoek naar ”iets” anders. Ook wel goedkoper, en toch iets beter..

    Als voorbeeld nemen we hun grootste concurentie op GSM terrein: Samsung. De S4 heeft inderdaad veel weg van een S3, maar niet zoveel hoe Apple het aanpakt. Het formaat van het beeldscherm, vormgeving, functionaliteit (luisteren naar de klanten) wordt toch aangepakt..

    Ik heb een Macbook pro van 2jaar geleden, een iPad 2 en een iPhone 4.. Al deze producten zijn geweldig, maar ik ben toch op het uiterlijk uitgekeken en er kunnen wel wat aanpassingen komen..

    Geef mij in ieder geval een iets groter beeldscherm en een mooi kleurige iPhone, net als de iPod’s!!

  19. @peer: Ik hoop dat je gelijk hebt!..

  20. @Ramon: Gelukkig gebruikt Apple nooit OLED schermen waarvan na een jaar het beeld helemaal groenig wordt omdat de rode fosfors al ‘opgeleefd’ zijn… Jaja Samsung is wegwerp

  21. Samsung propt dan de telefoon weer vol met gimmicks die je niet nodig hebt. Ik heb een S3 en een iPhone 5, mijn voorkeur gaat toch sterk uit naar de iPhone 5 zeker met de komst van iOS 7 in het najaar. De S3 heb ik ondertussen al unlocked en voorzien van stock android, ben je ook direct de nutteloze ruimte verspilling van Samsung kwijt.

  22. Origineel geplaatst door s17574: onderkant van de iphone is niet in beeld gebracht,.. vingerafdrukscanner?

    Ik hoop het het zou fantastisch zijn. De fysieke homeknop met het afgerond vierkantje (dat staat voor: iOS) zijn al zeer oud. Ik zou graag een touch – achtige knop hebben, met een lichtgevend symbool, zoals bij de mac.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.