Reacties voor: Foto’s nieuwe iPhone met groter scherm duiken op (update: renderings)

Foto's van de Chinese site iPhone??? tonen een nieuwe iPhone met een andere achterkant, een langer scherm en een nieuwe dock connector. De achterkant heeft veel gemeen met eerder gelekte onderdelen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 48 reacties

  1. Als zo iemand de echte nieuwe iPhone in handen heeft gaat die toch wel wat duidelijkere fotos maken? Waaronder vergelijking met andere modellen.

    Het lijkt mij ook niet dat Apple dergelijke fotos maakt.

  2. Jammer dat de headphone jack aan de onderkant zit, maar misschien is het gewoon wennen

    BTW, wel een mooi design 🙂

  3. @Rick:
    Deh natuurlijk maakt Apple niet dergelijke foto’s

  4. Ik vind het wel wat hebben die mat/glans look.
    Wel raar waarom de sound-dock onderzit, misschien voor verder muziek ondersteuning?

    Of dit de Iphone 5 is weet niet, maar ziet er leuk uit.

  5. Waarom dan van die vreemde foto’s en niet gewoon van voren/boven genomen? Het lijkt leuk, maar blijft discutabel!

  6. Origineel geplaatst door progunnl
    Jammer dat de headphone jack aan de onderkant zit

    Heeft dit eigenlijk een reden? Ik vond dit bij de eerste generatie iPhone ook al zo onlogisch…

  7. Ze komen uit china de foto’s, zal wel een of andere copycat manufacturer zijn.

  8. @asdf:
    Was om mijn commentaar te onderbouwen, voor het geval iemand zou reageren met “Misschien heeft iemand van Apple die foto’s wel gemaakt” 😉

  9. Ik denk dat de gehele behuizing in metaal zilver is. Net als de Macbook pro’s. Als je kijkt naar de nieuwe OS6 dan is alles van een zwart naar een zilver uiterlijk gegaan. Kijk maar bijv. naar telefoontoetsenbord. Niet geheel onlogisch gedacht toch?

  10. Headphone jack zit bij de iPod Touch ook al jaren onder…

  11. Ben ik de enige die het heeeeeeel raar vind dat deze iPhone is China is, maar de provider AT&T!! AT&T is alleen in USA! Lijkt mij meer een hele mooie namaak met een mooi Photoshop tintje, of een statische plaatje gewoon op het scherm…

  12. @Dviate:

    Bij de eerste iphone zat die toch ook bovenaan….

  13. De verhouding tafelblad – iPhone is een beetje erg vreemd…

  14. Ja vijf streepjes AT&T bereik in China lijkt me inderdaad ook vrij onwaarschijnlijk…

  15. @progunnl: Ik stop mijn iPhone altijd op zijn kop in het hoesje. Dan zit ze luidspreker aan de bovenkant van mijn hoesje, dan kan ik hem beter horen. Dus als ik muziek zou luisteren op het moment dat hij in een hoes zit heb ik er geen probleem mee.

  16. Een ander betwistbaar punt: aan de hand van het oude Maps-icoon kan je stellen dat deze geen beta van iOS 6 draait.

  17. Deze moet wel gephotoshoped zijn, wat er draait iOS 4 op (te zie aan de indeling van het homescreen en de kalender die op vrijdag de 7e staat)

  18. Dit is sowieso nep, kijk naar de afwerking boven aan het scherm en bij de luidspreker.

  19. Origineel geplaatst door Pat
    Waarom dan van die vreemde foto’s en niet gewoon van voren/boven genomen? Het lijkt leuk, maar blijft discutabel!

    Niet vreemd hoor, dat ze zo genomen zijn. Op deze manier is alles duidelijk te zien en komt de lens van de camera niet in beeld bij het nemen van de foto’s dmv de weerspiegeling.

  20. Origineel geplaatst door Dviate
    Origineel geplaatst door progunnlJammer dat de headphone jack aan de onderkant zitHeeft dit eigenlijk een reden? Ik vond dit bij de eerste generatie iPhone ook al zo onlogisch…

    Dit lijkt me eigenlijk wel logisch. Wanneer je het in je broekzak stopt, is dat meestal onderste boven. Dan kan die snoer recht naar boven blijven. Ook als je een foto gaat maken, dan zit die snoer niet per ongeluk op die foto omdat die voor je camera lens ging krullen.

    Ik vet het juist vet dat het aan de onderkant is komen staan.

  21. Iedereen kan toch zien dat dit gewoon renderings zijn…!? Kom op zeg, dit draait iedereen even in elkaar met 3Dsmax. Hoop blur er over heen, rare hoek.

  22. Nog steeds lelijk… ben niet gelovig maar zou bijna gaan bidden dat de achterkant gewoon 1 material word niet dit lelijke gedoe met 2

  23. Het is in china gemaakt, kom op zeg. In china zijn ze goed in namaken.

  24. Origineel geplaatst door ASN
    Ben ik de enige die het heeeeeeel raar vind dat deze iPhone is China is, maar de provider AT&T!! AT&T is alleen in USA! Lijkt mij meer een hele mooie namaak met een mooi Photoshop tintje, of een statische plaatje gewoon op het scherm…

    Dat dacht ik dus ook al!

  25. Btw, wat een enorme lens kennelijk aan de achterzijde!

  26. Het lijkt er wel heel erg op dat de foto’s nep zijn!
    Aangezien dat het wel heel toevallig is dat er precies een rare veeg door het Apple logo zit. Ook mis ik een paar letters van IPhone en is de tekst + de logo’s niet helemaal in het midden gecentreerd.

  27. @ASN: Nee hoor, Apple heeft gewoon geleerd van AntennaGate van de iPhone4 en heeft besloten om in deze iPhone een extreem goeie antenne in te bouwen zodat je wereldwijd kan bellen via je eigen provider.
    Lost gelijk het probleem op van de dure (data)roaming kosten.

  28. Als het waar is, is het een heel mooi apparaat.

    Overigens zou ik het verplaatsen van de audiojack naar onderen erg op prijs stellen. Sterker nog: ik snap niet waarom dat ding aan de bovenkant zit.

    Met het toestel in je zak, zit de audiojack altijd aan de bovenkant. Of wel, als de audiojack aan de bovenkant van je iPhone zit, zit je iPhone met de bovenkant naar boven in je broekzak. Als je nu je iPhone uit je zak haalt, heb je die op z’n kop in je handen. Plaats de audiojack naar onderen en je hebt je iPhone goed om vast als je die uit je zak haalt.

  29. Mij lijkt dit meer een goed raytrace dan een foto.

  30. Renderings van een flickr-gebruiker uit NL:
    http://www.flickr.com/photos/79847371@N00

    “Based on leaked photos/videos | modelled in Rhinoceros 3D.”

  31. Aan de ene kant twijfel ik. Aan de andere kant zou dit wel kunnen kloppen. De foto is in ieder geval in Amerika gemaakt. Dat bewijst het AT&T logo. Aan de andere kant is dat niet gek: in Amrika liggen de prototypes bij Apple. Wellicht is de foto van een Apple medewerker dat vervolgens is uitgelekt via een Chinese site.

    De foto’s komen grotendeels wel overeen met de uitgelekte onderdelen. Ook als je naar het scherm kijkt zie je dat er nu ruimte is voor vijf rijen apps. Dat het logo niet in het midden zit is vertekening door de hoek van de foto. Als je naar details kijkt is de telefoon toch wel behoorlijk afgewerkt. Alleen de speakers zijn zo grof. Het geeft de telefoon wel een robuuste stoere uitstraling. Maar niet echt verfijnd zoals je van Apple gewend bent. Ik schat in dat deze foto’s echt zijn op een fifty-fifty kans.

  32. Vind het raar dat er iOS 5 op draait en geen beta van iOS6

  33. Als dit waar zou zijn, zou het een erg mooi prototype zijn! Echter, als je naar de verhouding tafel en telefoon kijkt, zie je dat het niet echt klopt. Ik zou het graag geloven, maar het lijkt er sterk op dat deze foto’s niet echt zijn.

  34. ik zit nu eigenlijk wel te hopen dat de oude vertrouwde dock connector erin blijft! wel fijn als je een box hebt die veel geld kost en er alleen een iphone dock connector inzit!

  35. Het blijkt niet te gaan om foto’s, maar een rendering van een Nederlandse Flickr-gebruiker. Zie ook de update in het artikel.

  36. Origineel geplaatst door WV
    Renderings van een flickr-gebruiker uit NL: http://www.flickr.com/photos/79847371@N00

    Haha dikke nep dus.

  37. Wel eng wat je tegenwoordig met een beetje software kan doen! Wat is over tien jaar echt en wat is nep?

  38. Een grote opmerking.. hebben ze AT&T in china (zie operator) ik denk het niet 🙂

  39. Origineel geplaatst door Mathieux
    @Dviate:Bij de eerste iphone zat die toch ook bovenaan….

    Verdomd, je hebt gelijk 🙂

  40. Origineel geplaatst door eddie7325ik zit nu eigenlijk wel te hopen dat de oude vertrouwde dock connector erin blijft! wel fijn als je een box hebt die veel geld kost en er alleen een iphone dock connector inzit!

    Om die reden geloof ik NOOIT dat Apple de huidige connector gaat aanpassen.

  41. @progunnl: Het is juist ideaal…doe maar eens je Iphone in je broekzak 😉

  42. Wat moet die 5de foto voorstellen? Als je op een foto drukt kun je 5 plaatjes zien. misschien is dat wel de nieuwe iphone stiekem;)

  43. Een woord prachtig!!

  44. geen kiosk app ofzo en geen ios 6 wat je wel verwacht lijkt me als het in de herfst tegelijk uitkomt met ios 6

  45. Lijkt erop dat alle fabrikanten van hoesjes met kleppen die vanaf onder sluiten hun product zullen moeten aanpassen.

  46. Punt is dat er al lang is bevestigd dat deze gemaakt is door een jongen uit Utrecht met een programmaatje. Vrij nep dus, maar ziet er wel achterlijk vet uit, beter word dit ook het design…

  47. Ik wil hem!!!!!!! Erg gaaf met die matte achterkant.

  48. Ik vind het heel kunstig gemaakt, ondankt dat volgens Mark met zijn grote mond “iedereen dit even in elkaar kan draaien.”

    Ook wel sportief van iPhoneClub om gewoon het bestaande artikel bij te werken en niet zoals die lafbekken bij Gizmodo stilletjes het artikel verwijderen in de hoop dat niemand het gemerkt heeft dat ze zich hebben laten beetnemen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.