Reacties voor: Foto’s van vermoedelijke iPhone 7-behuizing zonder antennestrepen

Foto's van de iPhone 7-behuizing zouden zijn gelekt, met als opvallende eigenschappen: geen antennestrepen meer en een grotere opening voor de camera.

Reacties: 17 reacties

  1. Volgens mij onder én boven antenne strepen… 😎

  2. Shit! Het begint er dan toch steeds meer op te lijken dat Apple grotendeels hetzelfde design vasthoudt als bij de iPhone 6(S). Wat ik jammer genoeg niet het mooiste design vind, dat is voor mij altijd nog de iPhone 5S.
    Kan Apple hier mee wegkomen, 4 jaar lang nagenoeg hetzelfde design?

  3. Hm, zou het niet erg vinden (die wagelijke antenna lijnen bij vorige modellen!) Maar hoop ergens ook wel weer op een vernieuwd ontwerp.

  4. @Nick: tuurlijk, de 4,4s,5,5s zien er ook hetzelfde uit.

  5. @Nick: Waarom zou Apple er niet mee weg kunnen komen? De 4 en 5-serie zijn t zelfde (5 toestellen en 4 als je de c hier niet in meeneemt). En laten we Samsung nemen. Die hebben er al jaren 898 die op elkaar lijken (en op hun beurt weer op iPhones).

  6. Huh? Ben ik nou gek? De 4 en de 5 zijn toch echt wel verschillende toestellen. Ik bedoel, ik herken van een afstand heel makkelijk een 4 of een 5. Zowel voor als achterkant.
    3,5″ tov 4″, glas tov metaal, metalen rand die anders zit, bij 5S andere home button, verhouding van toestel die heel anders is, etc.

  7. Ik denk dat Apple wat bedenkt om 2 camera’s in een iets groter gat te dien bijvoorbeeld 2 ovaalvormige lenden tegen elkaar aan.

  8. Als dit de “vernieuwing” van de behuizing is, dan ben ik niet onder de indruk. De antennestreep met een bochtje laten lopen…Ik hoop dat ze meer innovatie laten zien. Ook lijkt de camera toch iets uit te stelen… time will tell

  9. Gaan we weer! Tot ziens in september. Soms verlang ik naar een complete geheimzinnigheid waar geen lekken in zitten en dat we overrompeld werden, dat kon Steve Jobs wel goed.

  10. Who cares! Lederen Vaja case gaat toch omheen (dun toestel is absoluut niet fijn om vast te houden – helemaal 4,7 formaat).

  11. Beetje kaal zonder die strepen..

  12. Ik snap na bijna 2 jaar niet waarom mensen de Antenne strepen van de iPhone 6/6s lelijk vinden. Ik vind ze persoonlijk super mooi! Maar ja… iedereen zijn smaak 🙂 Ik ben momenteel dik tevreden met mijn iPhone 6 64 GB buiten de matige batterijduur. Ik ben zeker van plan te iPhone 7 te gaan halen (niet op de release). Maar als hij bijna geen veranderingen betreft het design heeft dan hoeft het voor mij niet. Ik wil graag een frisse iPhone die je kan onderscheiden van zijn voorganger zoals de 4, 5, 6.

  13. Was t maar al september😉

  14. @Liocorno8: Zijn deze cases in Nederland te koop, of alleen via hun eigen site?

  15. Het lijkt niet echt want het screenshot is met Windows

  16. Dit kan hem best zijn lijkt mij.. De camera is groot zeg! Maar misschien passen daar wel twee cameras in ofzo? Haha. Maar mensen mensen.. De iphone 4 en 5 zijn inderdaad twee verschillende toestellen.. Maar een critisch oog ziet toch wel dat de 5 van de 4 is verbeterd qua ontwerp? Ik wist ergens wel dat ze dit ook met de 6 zullen doen die verbeterd gaat worden.

    Dit is overigens alleen de achterkant.. Zu kunnen nog allekanten op. Dan aan een niet bol scherm? Dat geeft al een heel ander beeld dan de zes er uitziet. Misschien toch een doorlopend scherm? Cant wait to find out!

  17. Ik kan me nog herinneren dat bijna iedereen die antennestrepen vreselijk lelijk vond bij de aankondiging/geruchten van de iPhone 6 (s), waaronder ikzelf. En nu hoor ik mensen zeuren dat ie zonder strepen lelijk is. Het zal wel, het blijft natuurlijk altijd een kwestie van smaak.

    Persoonlijk vind ik dit wel een erg mooi ‘clean’ design die volgens mij perfect bij Apple past.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.