Reacties voor: Nieuwe foto’s van iPhone 6s tonen frontcamera en Force Touch-componenten

Nieuw gelekte onderdelen van de iPhone 6s tonen de verbeterde FaceTime-camera aan de voorzijde en onderdelen van de Force Touch-bediening.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Ik lees met enige regelmaat dat de bediening met force touch als een ‘groot probleem’ wordt gezien op de Watch.

    Als gebruiker deel ik de mening dat je het niet kunt zien, maar sta ik recht tegenover de mening dat dit ‘een groot probleem’ is.
    Kwestie van ff flink drukken, ontdekken wat er gebeurd.

    Ik ben bij iedere app die het heeft blij verast door de eenvoud en snelheid aan opties en zelfs flink teleurgesteld dat sommige apps niets met de mogelijkheid doen (luie developers ;-).

  2. “De lens aan de achterkant van het toestel steekt nog steeds uit.”

    Bye bye Apple, hier gaan jullie veel klanten mee verliezen die het helemaal gehad hebben met deze ‘innovator’. In plaats hiervan hadden jullie een mooi, strak afgewerkte iPhone kunnen maken met een betere batterij (vanwege de 1mm extra dikte), dat is namelijk waar de hele wereld echt op zit te wachten!

  3. @Watcher: wat zit je nou te zeuren, het is toch fijn als je meer batterij hebt en 1 mm is niks, hij wordt toch lichter en met een hoesje merk je die camera niet eens…

  4. @Watcher: Nee, niet echt

  5. @David: Ah juist, dus we kopen een phone van 800 euri om er dan vervolgens nog voor veel geld een hoesje bij te moeten kopen om maar geen last te hebben van die uitpuilende camera! OK, het is mij helemaal duidelijk.

  6. Origineel geplaatst door Watcher
    “De lens aan de achterkant van het toestel steekt nog steeds uit.”
    Bye bye Apple, hier gaan jullie veel klanten mee verliezen die het helemaal gehad hebben met deze ‘innovator’. In plaats hiervan hadden jullie een mooi, strak afgewerkte iPhone kunnen maken met een betere batterij (vanwege de 1mm extra dikte), dat is namelijk waar de hele wereld echt op zit te wachten!

    Gezien de verkopen van de 6 en 6 plus valt het wel mee wat betreft het verliezen van veel klanten. Jij bent niet de hele wereld, en jij vertegenwoordigt ook niet “veel klanten”.

  7. @Watcher: Wat een onzin. Jij hebt zeker nog nooit een iPhone 6 in je handen gehad. doordat de camera uitsteekt doet die het beter met een hoesje. En zonder hoesje heb je er ook geen last van.

    Daarnaast vind ik het ook nog mooi staan, maar dat is natuurlijk subjectief.

  8. alweer zo uitstekende camera 🙁

    #applefail

  9. @Watcher: Je hebt helemaal gelijk wat mij betreft. De camera had nooit uit mogen steken en zolang ze dat niet veranderen hou ik mijn 5S.
    1 mm dikkere behuizing zou het probleem oplossen en meteen ruimte bieden aan een iets dikkere accu, dus meer capaciteit.

    Dat Apple dit nu niet doet heeft meer met hun process planning te maken (2 jaar met eenzelfde model moeten doen, qua uiterlijk) en het feit dat er zat mensen zijn op de wereld die de nieuwste iPhone toch wel kopen. Prima voor ze, maar het verleid blijkbaar tot onlogische design keuzes. Als Steve Jobs…..nee, hier begin ik beter niet aan 😂.

  10. Iphone is the best

  11. Waarom ontwerpen, ontwikkelen en brengen jullie (Watcher & Co.) niet zelf dé allerbeste, allerzuinigste, aller platste en aller gladste gsm? Waarschijnlijk kunnen jullie Apple van de kaart vegen!

  12. Origineel geplaatst door Richard
    Waarom ontwerpen, ontwikkelen en brengen jullie (Watcher & Co.) niet zelf dé allerbeste, allerzuinigste, aller platste en aller gladste gsm? Waarschijnlijk kunnen jullie Apple van de kaart vegen!

    Origineel geplaatst door Richard
    Waarom ontwerpen, ontwikkelen en brengen jullie (Watcher & Co.) niet zelf dé allerbeste, allerzuinigste, aller platste en aller gladste gsm? Waarschijnlijk kunnen jullie Apple van de kaart vegen!

    Kom op jongens, een beetje kritiek mag toch wel?
    Ik heb de 6 ook, en vind t ook zonde dat die camera uitsteekt. Ik vraag me ook echt af waarom die camera nou net moet uitsteken. Wat is de reden daarvan?
    Ik kan heel goed begrijpen dat iemand dit als storend ervaart. Juist omdat Apple een bedrijf is wat design hoog in het vaandel heeft staan. 🙂

  13. @Ron E.: Vind het ook jammer. Maar ja, hoesje gebruik ik zoiezo, dus als het dan glad is…
    Betere batterij is altijd beter 🙂

  14. Over de camera die níet uitstak waren destijds vele mensen die klaagden dat er een schaduw over de lens zou vallen bij het fotograferen.

    Het is dus gewoon nooit goed.
    Ik ben er blij mee (want idd;hoesje is de oplossing) en hier gaat hij komen, 128 GB 😁

  15. Aangezien er een grotere sensor voor de front camera komt ben ik ook benieuwd of het aantal megapixel wordt opgehoogd en zo ja hoeveel.

    Off topic : zo te zien kan ik alvast afscheid gaan nemen van mijn Note 4 en mijn eindejaarsbonus 🙂

  16. Ik ben eigenlijk vooral benieuwd wat je er als ontwikkelaar mee kunt doen. Het lijkt me erg gaaf om bijvoorbeeld een racegame te bouwen die qua gasrespons reageert of de hoeveelheid druk die je op het scherm uitoefent. Maar goed nog anderhalve week geduld en dan weten we het!

  17. Ben erg benieuwd naar het uiteindelijke toestel en vooral zijn prijs. Als dat laatste enigszins te behappen is, zal ik hem zeer zeker gaan aanschaffen.

  18. @aeensing: Waarom? Waarom heb je uberhoudt dan een note 4 genomen?

  19. Het zal toch niet zo zijn dat huidige apps Force Touch ondersteunen? Ik vermoed dat het dus meer op de weg van app ontwikkelaars ligt (en niet bij Apple) om bij een app update gebruikers te wijzen op Force Touch functies.

  20. Hahaha, grappig dat mensen altijd wat van Apple haar iPhone moet zeggen. Een uitstekende camera? Samsung heeft dat al 2 jaar 😛 niet zeiken omdat je het niet kunt betalen!

  21. Er klopt iets niet met de aan en uit knop, het gedeelte onder de opening van de aan en uit knop bij ipone 6s is kleiner in verhouding met de iphone 6, waarom bhu..?

  22. Misschien hebt ge met een (uitstekende) camera een betere licht inval bij het maken van foto’s en zodoende ook betere foto’s?

  23. Ben wel benieuwd naar dat touch verhaal.
    Ik ram nu regelmatig hard op het scherm als ik geïrriteerd ben, ben benieuwd hoe dat gaat straks. Raak ik dan nog meer geïrriteerd als ik in allemaal settings terecht kom?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.