Reacties voor: ‘Foto’s van Foxconn bevestigen uiterlijk iPhone 6’

Op nieuwe foto's die vermoedelijk van Foxconn afkomstig zijn, zijn details van de iPhone 6 te zien. Ze tonen hoe bijvoorbeeld de camera iets uitsteekt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 38 reacties

  1. Hopelijk gaan ze nog glaasjes boven en onder plakken. Oh. En is de iPhone 6L een grote hoax.

  2. Erg lelijk

  3. Origineel geplaatst door Dennis
    Hopelijk gaan ze nog glaasjes boven en onder plakken. Oh. En is de iPhone 6L een grote hoax.

    Ik ben bang dat dat niet gaat gebeuren… Maar wie weet!

  4. Uitstekende camera? Brr zo lelijk. Doet me aan plastic HTC achtige telefoons denken. Als de camera uitsteekt heeft die het flink te verduren qua gebruiks slijtage…

  5. @Peter: Heb je ook gelezen wat erbij staat, 0,77mm dat betekend nog geen hele mm uit steekt… zal allemaal wel meevallen dus met je vergelijking met HTC telefoons.

  6. Origineel geplaatst door Peter
    Uitstekende camera? Brr zo lelijk. Doet me aan plastic HTC achtige telefoons denken. Als de camera uitsteekt heeft die het flink te verduren qua gebruiks slijtage…

    De huidige iPod Touch heeft ook een úitstekende camera, dus het is niet iets nieuws voor Apple.

  7. Ben ook nog steeds niet overtuigd van het uiterlijk. Zo log en te veel vlakken / rondingen. De 4/5 was lekker strak en dan gaan ze weer terug naar dit. Samen met het grotere scherm, wat voor mij niet hoeft, moet er veel gebeuren om naar een 6 over te stappen (of m’n 5 met sim only te houden). De prijzen zullen ongetwijfeld ook weer lekker omhoog gaan.

  8. Ik had gehoopt op een nieuw design wederom alweer de zelfde richtlijnen! Uiteraard is het nog geen 9 sept maar die antenne lijnen vind ik echt lelijk.

  9. Ik heb helemaal geen behoefte aan zo’n grote telefoon. Als ik een groot scherm wil, pak ik wel mijn iPad of Mac.
    Een telefoon hoort wat mij betreft klein en compact te zijn.

  10. Ik snap niet dat mensen die antennelijnen zo lelijk vinden. Valt toch reuze mee? De glazen vlakjes bovenaan en onderaan de iPhone 5(s) is veel en veel lelijker. Daar werd steen en been over geklaagd voordat de iphone 5 uitkwam, en hoorde je nadien niemand meer over.

    Ziet toch mooi uit.

  11. Uit de nieuw verschenen foto’s is niet af te leiden wanneer ze zijn gemaakt.

    1e foto, links onderin beeld 2014-2-12 ff gokken, dat zou dan 12 februari 2014 zijn????

  12. Allemaal klagen en mekkeren en over paar maanden loopt 95% van ons met een 6 in de hand

  13. Hoezeer ik ook van Apple producten hou, dit ontwerp slaat wat mij betreft de plank mis.
    Lelijke antenne lijnen, uitstekende camera, super rond ontwerp.
    Zo te zien ook alleen nieuwe specs in de 4,7 & 5,5 inch form factor en houden ze de 4 inch iPhone 5S.

    Wat ik tot nu toe gezien heb is wel erg teleurstellend. Helaas, dit jaar heeft apple het echt bij het verkeer de eind.

  14. Op het laatste plaatje staat bij de afmetingen van de grotere iPhone 6 ook tussen haakjes een afmeting ‘with camera’. Dat lijkt aan te duiden dat er van de grotere iPhone 6 ook een versie zonder camera komt.

  15. Zoals iemand op n andere site al opmerkte: de aan/uit-knop zit op deze afbeeldingen boven op het toestel, terwijl deze bij zoveel andere “leaks” aan de zijkant zit.
    En hij zit ook nog op de verkeerde plek, linksboven ipv rechtsboven.
    Geloofwaardigheid is bijna nul.

  16. @Tom-Eric: Sterker nog, die nieuwe iPhones zijn qua uiterlijk net een 5de generatie iPod Touch.

  17. @Mike: Je weet dat de eerste generatie ipod touch dat ook had de sluimerknop aan de rechter bovenkant dus zo ongeloof waardig hoeft dit niet te zijn.

  18. Laat maar komen. De 6 word heel mooi. Alleen wel graag in NL te krijgen voor het eind van dit jaar want dan moet ik een nieuwe contract hebben.

  19. Is en blijft erg lelijk naar mijn mening. Wat een afzichtelijke lijnen. Uitstekend camera is ook niet heel mooi. Ik snap niet waarom men de dikte van de telefoon zó belangrijk is… Liever wat dikker én dus geen uitstekende lens én…. veel meer batterijcapaciteit

  20. De nieuwe iPhone is nog niet uit en jullie (of de meeste onder jullie) zeggen al dat Apple aan het falen is en dat de nieuwe iPhone lelijk is?!
    Mensen, het gaat hier nog altijd om geruchten eh, dus alles kan nog veranderen. (En wie zegt dat deze bron betrouwbaar is? Zie opmerking van Joop, enz. )
    We zien wel wat Apple doet in september! Bij deze mijn laatste reactie op al die berichten met geruchten, gelekte beelden, enz. Ik begin het allemaal erg beu te geraken.

  21. Origineel geplaatst door Mike
    Zoals iemand op n andere site al opmerkte: de aan/uit-knop zit op deze afbeeldingen boven op het toestel, terwijl deze bij zoveel andere “leaks” aan de zijkant zit.
    En hij zit ook nog op de verkeerde plek, linksboven ipv rechtsboven.
    Geloofwaardigheid is bijna nul.

    Heb je ook gezien dat er proto bij staat van prototype? Kan dus best een echte bron zijn maar niet dat de iphone 6 zo wordt.

  22. Hoop van niet. Hou de dikte van de 5s toch. Is perfect. Camera kan er dan perfect in en een iets grotere accu. Onwaarschijnlijk slechte zaak als dit waar is.

  23. @v8x: Ja, precies. Maar boven dit artikel staat “iPhone 6”. Daar verwees mijn opmerking naar: Geloofwaardigheid dat dit de iPhone 6 is.

    @Jeroen: Ik bedoel in vergelijking met zowat alle andere leaks die we tot nog toe gezien hebben. Als die er allemaal niet waren geweest dan was het een ander verhaal.

  24. O, o, o, wat wordt het spannend met die iPhone 6.

    René Schoenmaker verwoord het hier uitstekend.

  25. Apple lijkt steeds meer naar Android toestellen te kijken dan echt met nieuwe ideeën te komen.

    Dit toestel lijkt meer op een Android toestel dan echt een Apple toestel en elke jaar weer betere processor en werkgeheugen and thats it.

    Maar ik kan het ook mis hebben maar steeds meer geruchten zeggen het en iets zal wel gebaseerd zijn op de waarheid.

  26. Hmm, als ik de afbeeldingen zo bekijk lijkt het design op een Samsung. En dat is geen compliment.

  27. Als het echt zo wordt dan neem mischien wel een sony xperia z3 of z4. Dit is totaal geen desgin dat bij de iphone past.

  28. laat ze aub het iphone 5/5s concept houden dat vierkante

  29. Mooi ontwerp. En die uitstekende camera: denk eens verder!Ze zitten echt heel veel te ontwikkelen voor de camera: slow-mo, betere kwaliteit zonder licht, timelaps: dit kan wel eens een groothoek lens zijn. Hoe vet zou dat zijn?!Van mij mogen ze hem nog wel wat ‘futuristischer’ maken. Iets waar niemand van had gedroomd. Iets wat niet is geleakd. Maarja, dat zal wel weer niet.

  30. Ziet er wel mooi uit. Vond het twee jaar geleden al jammer dat ze het iPod touch 5th gen uiterlijk ook niet bij de iPhone doorvoerden. Sinds de iPhone 4 is het ongeveer hetzelfde. Ik ben wel aan wat vernieuwing toe wat iPhone design betreft. Alleen dat grotere hoeft van mij niet zo, ik had liever een 4 en 5 inch model gezien. 4,7 als minimum vind ik jammer.

  31. Als dit inderdaad foto’s van feb. 2014 zijn zoals in en comment hierboven vermeld is dit het zoveelste onzin gerucht. Foto’s van 6 maanden geleden kan je toch niet echt serieus nemen lijkt me.

  32. @ronald: Want die iPhone bedenken ze natuurlijk drie weken van tevoren

  33. Als dit het uiteindelijk gaat worden vind ik het toch wel enigsinds op de HTC M8 lijken , jammer dat het niet iets is dat meer op de iPhone 4 lijkt , dat glasachtige paste nog het allerbeste bij de iPhone vind ik , Maarja ieder ze smaak

  34. het ziet er ruk uit allemaal wat ik tot nu toe gezien heb, maar lekker belangrijk……hij gaat toch in een hoesje

  35. @Barend: Daar heb jij gelijk in!!

  36. Dit word de vervanger van mijn vijfje! Persoonlijk vind ik heel clean ontwerp, bij lancering vast nog strakker en gelikter.

    Verder heb ik een vermogen aan apps uitgeven (Productiviteit), dus het is in mijn geval niet bepaald interessant om over te stappen naar een andere OS.

  37. Een ver/uit-schuifbare lens! bij gebruik camera zal deze pas uitdraain naar buiten om te kunnen scherpstellen.

  38. @Barend: Thumbsup
    Precies!! En de iPhone 6 nog in een hoesje doen ook, stelletje mekkeraars.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.