Reacties voor: Foto’s app tijdelijk verdwenen van iCloud-website

Het Foto's-icoon is verdwenen van de iCloud-website, waardoor je tijdelijk geen foto's kunt uploaden naar iCloud.com. Er lijkt sprake van een storing, waardoor Apple de webapp tijdelijk weghaalde.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Hij staat er bij mij nog gewoon, en werkt feilloos.

  2. Het lijkt wel of Apple tegenwoordig alleen nog maar beta’s uitbrengt en nooit meer upgrade naar een productieversie.

  3. Dit is al sinds een paar dagen zo. Ik gebruik iCloud bijna niet meer omdat je dan steeds een email krijgt waarin staat dat ik heb ingelogd. Best irritant, als je vaak inlogt. Verder vind ik de iCloud fotobibliotheek wel een betere oplossing dan de fotostream, ondanks dat het nog in betafase is.

  4. Vooral handig voor OSX-gebruikers? Op mijn windows is het ook onmogelijk een iCloud app te installeren die uw iCloud fotobibliotheek weergeeft hoor. Ja eentje met je fotostream is mogelijk, maar die werkt zo goed als nooit. De keuze van welke foto’s er wel worden getoond, en welke, om welke reden dan ook, niet, is mij onbekend. Werkt voor geen meter.

  5. Jammer dat je vanaf daar niet kunt slepen naar verkenner

  6. iCloudphotos? Doe mij maar Dripbox of OneDrive

  7. Apple heeft dat falende product vast offline gehaald hebben nadat Google een lawsuit maakt tegen het woord beta. Dat is tenslotte Google’s bijnaam voor producten.

    Ik hoop voor Apple dat ze dit jaar alles goed, stabiel en pro maken want Apple wordt een gemiddelde tegen elite prijzen. Mediocre for the wannabees.

  8. @Knarf: dat gevoel heb ik ook. al meer dan 1 jaar pages, numbers en keynote in the cloud in beta!

  9. Sinds 5 december is toevoegen en verwijderen van foto’s in de Foto’s app in the Cloud via de Mac niet meer mogelijk. Alles wat ik verwijder komt na 1 minuut weer terug. In iOS werkt iCloud Fotobibliotheek prima, maar via http://www.iCloud.com is het een verschrikking.

    Graag zou ik zien dat Apple dit jaar gaat werken aan verbeteringen van apps ipv weer nieuwe beta’s uitbrengen.

  10. @jonathan:
    Bij mij werk het ook nooit en vind het jammer als je veel foto’s maakt voor je werk en dan geen Mac van je werk krijgt maar wel een iPhone en op Windows moet het goed werken dan

  11. Apple statuspagina:

    Website iCloud Photos: “Nee niks aan de hand”….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.