Reacties voor: Mogelijke foto van ‘AirPods 3’ toont overeenkomsten met AirPods Pro

Er is een foto gelekt die mogelijk onderdelen van de 'AirPods 3' laat zien. De oortjes krijgen een ander design, dat veel boller is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Persoonlijk zou ik het jammer vinden als de AirPods 3 ook in-ear modellen worden. Ik vind dat namelijk helemaal niks..

  2. @Wesley: AirPods Pro al geprobeerd? Voelen totaal niet aan als standaard in-ears. Had totaal dezelfde mening tot ik ze teste.

  3. Origineel geplaatst door Casper
    @Wesley: AirPods Pro al geprobeerd? Voelen totaal niet aan als standaard in-ears. Had totaal dezelfde mening tot ik ze teste.

    …prima feel wat mij betreft,
    Blijft wel een strikt persoonlijke perceptie per slot is elk 👂 anders geshaped niewaar 😄

  4. Origineel geplaatst door Wesley
    Persoonlijk zou ik het jammer vinden als de AirPods 3 ook in-ear modellen worden. Ik vind dat namelijk helemaal niks..

    Dat is persoonlijk. De gewone blijven bij mij niet zitten, de in ears zitten fantastisch.

  5. Nieuwe pro’s zijn altijd welkom 😇

  6. De rontgen foto ziet eruit als de Airpods pro maar dan de breedte verkleind. De lightningpoort is niet in de juiste verhouding.
    Ik zou het niet geloven.

  7. Origineel geplaatst door Lars De Vos
    De rontgen foto ziet eruit als de Airpods pro maar dan de breedte verkleind. De lightningpoort is niet in de juiste verhouding.

    Ik zou het niet geloven.

    Inderdaad!
    Als.je goed kijkt zijn zelfs alle elementen in de images een verschaling van elkaar. Wellicht hebben ze aan willen geven dat de Airpods 3 kleiner zullen gaan zijn met als indicatie de afmeting van de foto…

  8. Origineel geplaatst door Casper
    @Wesley: AirPods Pro al geprobeerd? Voelen totaal niet aan als standaard in-ears. Had totaal dezelfde mening tot ik ze teste.

    Ik had ze en vond ze juist erg vervelend doordat ze in ear zijn. Het feit dat je oor zo afgesloten wordt bij die dingen en bij reguliere airpods niet, zorgt ervoor dat ik hoop dat ze niet die kant op gaan.

  9. Blijf voorlopig wel bij mijn AirPods 2. Vindt die rubber tips op de pro ronduit vervelend in mijn oor en kan er niet aan wennen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.