Reacties voor: iPhone-foto’s binnenkort ook op iCloud.com te bekijken

Nu het nieuwe iPhoto voor de Mac nog even op zich laat wachten, is het handig om te weten dat iCloud.com wel eens je iOS-fotoalbum kan krijgen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Zullen de hollywood sterren vast leuk vinden

  2. Ik zie liever (al dan niet) tijdelijke oplossing waardoor ik het wél gewoon op mijn mac kan bekijken.

  3. @Leon: zonder mijn browser te openen bedoel ik dan.

  4. Ik ben heel benieuwd naar de Photo app. Ik maak veel gebruik van iPhoto. Het lijkt me enorm handig als de hele bibliotheek in sync is op al mijn Apple Devices. Ik vraag me wel af of ik in de toekomst nog hardcopy foto albums kan maken.

  5. Eindelijk zou ik zeggen, hoop dat het door gaat. Eigenlijk is OneDrive van Microsoft mijn favoriete cloudservice alleen al vanwege de toegang vanaf ieder device, ook non Apple. Misschien dat er verandering in komt, we zullen het zien.

  6. Dit resulteert in een Fapocalypse.

  7. Het is voor veel gebruikers toch enorm verwarrend… Persoonlijk vind ik het een vrij slechte zaak dat het als ‘Beta’ in IOS 8 staat maar dat er verder op dit moment helemaal niks aan gekoppeld is. Wat moet je er dan mee? Dan is photostream op dit moment toch een veel betere oplossing?

    Denk dat veel mensen door de nieuwe icloud-photo oplossing ook een probleem hebben met de iCloud ruimte gezien de foto’s nu wel worden meegeteld.

    Vind het allemaal een beetje wazig en vooral onduidelijk.

  8. Ik heb liever de filmrol terug..

  9. In de Nederlandse versie staat er zelfs netjes vertaald:
    “Kan Foto’s niet laden, er is een probleem met het laden van de applicatie”
    Ben er dus ook wel zeker van dat deze optie binnenkort in iCloud.com komt te zetten. Handig hoor !

  10. Ik vind het allemaal heel verwarrend. Het is een rommeltje, het lijkt erop dat er geen strak beleid is bij Apple m.b.t. de ‘foto-afdeling’. Dit is nauwelijks een goed georganiseerde operatie te noemen. Ik word er lichtjes moedeloos van.

  11. Echt een zooitje idd.Ik durf te stellen dat de doorsnee gebruiker hier niets van snapt.En dat staat haaks op de verwachtingen van Apple gebruikers. Dit is echt slecht voor het vertrouwen van gebruikers in Apple software. En dat vertrouwen is nu juist zo bijzonder in de relatie tussen Apple en haar klanten.

  12. @dna75: Photostream is geen goede oplossing, want Photostream verkleint het formaat van de orginale foto’s.

  13. Ik moet zeggen dat ik er ook helemaal niks meer van snap! Ik heb alleen een iPhone en ontzettend veel foto’s en filmpjes erop staan. Ik wil deze het liefst van m’n iPhone af hebben omdat ik bijna geen geheugen meer heb.
    Wat is de beste oplossing? Waar kan ik mijn foto’s kwijt maar wel benaderen wanneer ik wat aan iemand wil laten zien? En wat moet ik doen als ik nieuwe foto’s maak? Kunnen die automatisch geüpload worden? Maar blijven ze dan ook staan op m’n iPhone?

  14. @Nick: foto’s op Flickr.com zetten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.