Reacties voor: Foto van 9,7-inch iPad met Lightning-connector opgedoken

Apple.Pro heeft een foto gepubliceerd van een 9,7-inch iPad met Lightning-connector. Het gaat om een foto van de externe behuizing, waaraan geen andere wijzigingen te zien zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Alleen dat vierkante stickertje met Apple logo maakt het ongeloofwaardig. 😉

  2. @DJGizbo:
    Dat kan ook beschermingsfolie zijn, die je eraf moet trekken..

  3. @DJGizbo:
    Of dat is een beschermfolie over het Apple logo heen wat je vaker tegenkomt als je een nieuw apparaat net uit de doos haalt.

  4. Origineel geplaatst door Mark
    @DJGizbo: Of dat is een beschermfolie over het Apple logo heen wat je vaker tegenkomt als je een nieuw apparaat net uit de doos haalt.

    Als je enig product van Apple hebt uitgepakt weet je dat er altijd een beschermfolie over het gehele product heen zit, zo goed als bij elk Apple product. Een vierkantje over het Apple logo niet, nooit geweest.

  5. Jammer dat de stekker in Europa illegaal is…

  6. @Alex:
    Nee hoor, is niks illegaals aan, de EC heeft bepaald dat een mobiel apparaat opgeladen moet kunnen worden door een mini-usb aansluiting.
    En dat kan met de iPhone5/iPad3v2, door middel van een converter plugje.
    En dat is (hoe stom het ook klinkt) volledig naar de richtlijnen van de EC.
    ok, ik ben het met je eens dat het mooier geweest zou zijn als de iPad3v2/iPhone5 een mini-usb aansluiting gehad zou hebben, maar daar is geen verplichting toe.

  7. Bovendien is de iPad met lightning connector ook een stuk dunner zo te zien aan de hoeken.

  8. Het lijkt mij redelijk zinloos om een iPad3 nu nog te updaten naar de nieuwe aansluiting.

    Kan iemand mij vertellen waarom dat handig is? Er zit toch een kabel bij de iPad3? De iPhone 4s die nog zeker een jaar verkocht zal worden is toch ook niet geupdate, of de iPod classic.

  9. Origineel geplaatst door Donstil
    Het lijkt mij redelijk zinloos om een iPad3 nu nog te updaten naar de nieuwe aansluiting.Kan iemand mij vertellen waarom dat handig is? Er zit toch een kabel bij de iPad3? De iPhone 4s die nog zeker een jaar verkocht zal worden is toch ook niet geupdate, of de iPod classic.

    Voor al je nieuwe accesoires….

  10. Volgens mij een erg slechte photoshop afbeelding. Als ik straks tijd heb maak ik een iPad met een 220 volt aansluiting. Of misschien wel met een ouderwetse 5 polige DIN aansluiting haha

  11. @Arnd Brugman: dat is de omgekeerde wereld. Ga jij een nieuwe bmw kopen omdat bmw met nieuw interieur komt wat niet in je oude bmw past?

  12. @Donstil:
    Als de iPad 4 in februari aangekondigd gaat worden dan is het redelijk zinloos ja.. Maar als dit gerucht klopt dan is het opeens niet zo zinloos meer.

  13. Origineel geplaatst door Mark
    @Donstil: Als de iPad 4 in februari aangekondigd gaat worden dan is het redelijk zinloos ja.. Maar als dit gerucht klopt dan is het opeens niet zo zinloos meer.

    Ooh dat had ik ff gemist, ja dan zouden ze de iPad Mini 2 en iPad 4 release samen kunnen trekken en dan is nu een update voor de iPad3 niet zo gek.

  14. @Mark: het is micro usb aansluiting.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.