Reacties voor: Foto toont iPhone 5S-scherm op fabrieksproductielijn

iPhone 5S-schermen zijn op de productielijn van een fabriek gesignaleerd. Een foto toont de schermen met connectors, die afwijken van de iPhone 5.

Reacties: 27 reacties

  1. Jammer dat de homebutton niet zichtbaar is! Was benieuwd hoe die eruit zou zien bij mogelijke toevoeging vingerafdruksacanner.

  2. Vingerdrukscanner in home knop? Anders koop ik de iPhone hoor!

  3. Maar hoe kunnen ze nu in godsnaam een betere batterij gaan insteken? Dat gaat gewoonweg niet omdat er geen plaats voor is, het toestel is te klein/small. Je moet al de toer opgaan als de s4 van samsung, dan kan je er een veel betere batterij insteken.

  4. Niks bijzonders.

  5. Blij dat ik niet gewacht heb en in maart de iPhone 5 hebt gekocht. Overigens super tevreden mee

  6. De onderste is moeilijk te zien hoe de homebutton eruit ziet. Waarschijnlijk gewoon zoals de 5 zonder vingerafdrukscanner.

  7. Ben ik ff blij dat ik de iphone 5 al in november direct heb gehaald. Als er in november dit jaar geen grotere scherm is of grote verbeteringen qua processor snelheid (like quad core) aangezien elke telefoon dat al zowat heeft. Dan stap ik over op de htc one denk ik, helaas.. Ios 7 vind ik ook niet geweldig qua verbeteringen.

  8. Dat scherm ziet er een stuk breder uit dan die van de iPhone 5. Meer een formaat van Samsung Galaxy.

  9. Scherm zal wel niet breder zijn. En een vingerafdrukscanner zal er ook wel niet inzitten.

  10. Half kapotte iphone 4 hier, dus inmiddels wel toe aan een nieuwe. Maakt me niet zoveel uit wat er veranderd is, het is sowieso een grote stap. Maar vinferafruk scan klinkt wel heel gaaf

  11. Zoals ze bij de iPhone 4S Siri toevoegdenbzouden ze nu een vingerdrukscanner kunnen toevoegen.

  12. Origineel geplaatst door sunlightzeep
    Scherm zal wel niet breder zijn. En een vingerafdrukscanner zal er ook wel niet inzitten.

    “Natuurlijk, en morgen gaat de wereld ten onder”

  13. Volgens een pattent zit de vingerafdrukscanner in de zijrand en niet in de home button.. Indien deze er inzit natuurlijk 🙂

  14. Kun je er ook nog steeds mee bellen?

  15. Hallo mensen ik heb jullie advies nodig.
    Ik had namelijk een abbonement bij t-mobile met iphone 5. Deze heb ik stop gezet.
    Nu wil ik de iphone 5 32 gig zwart los kopen. Of zal ik beter wachten op de iphone 5S/iPhone 6???

  16. Origineel geplaatst door MacZibit
    “Natuurlijk, en morgen gaat de wereld ten onder”

    Denk je nu werkelijk dat de 5S een breder scherm en een vingerprintscanner zal hebben? Je zal nogal teleurgesteld zijn dit najaar.

  17. Hoe groot is de kans dat er daadwerkelijk ook echt een vingerafdrukscanner op de homebutton komt? Waar zijn deze geruchten dan precies op gebasseerd?

  18. Dit zijn geen iphones zien er groot uit,was het maar waar!

  19. Origineel geplaatst door Toon
    Dit zijn geen iphones zien er groot uit,was het maar waar!

    Ik denk wel dat het iPhones zijn. Maar de foto’s geven een verkeerd beeld. Het is een beetje gezichtsbedrog. Je kan dit ook duidelijk zien aan de lijnen van de lopende band. Die geven ook een vertekend beeld. Het zijn gewone 4inch schermen en waarschijnlijk voor de 5S.

  20. Origineel geplaatst door mitchellosz
    Ben ik ff blij dat ik de iphone 5 al in november direct heb gehaald. Als er in november dit jaar geen grotere scherm is of grote verbeteringen qua processor snelheid (like quad core) aangezien elke telefoon dat al zowat heeft. Dan stap ik over op de htc one denk ik, helaas.. Ios 7 vind ik ook niet geweldig qua verbeteringen.

    Haha, de concurrentie heeft het voorelkaar gekregen om hun tekortkoming als iets goeds bij jou afteschilderen. Lachwekkend, mobieltjes werden altijd kleiner. Niemand kan Apple verslaan m.b.t kleinste volume samen met goede prestaties… En dus proberen ze het niet eens meer. Een grote telefoon kan iedereen maken.

  21. Hoe duur zou de iPhone 5S ongeveer kosten denken jullie?

  22. Jammer dat de foto’s dan inderdaad geen inzicht geven of de al dan niet te verwachten vingerafdrukscanner.

    Maar, en misschien is het ver gezocht maar het zou wel erop kunnen wijzen, misschien kunnen we in iOS7 wel al een kleine hint vinden die erop wijst. Als er daadwerkelijk een vingerafdrukscanner in de iPhone 5S komt, dan wilt apple daar natuurlijk de nadruk op leggen bij dit toestel en ook als je hem de eerste keer pakt en door het installatieproces gaat willen ze je daarmee wegwijs maken. Daarom misschien de ‘codeslot-pagina’ bij de installatiewizzard. Want waarom is deze er anders nu opeens pas en al het andere wel al sinds iOS5? Kan toeval zijn, maar kan er ook op wijzen dat Apple ons in iOS7 op de iPhone 5S graag lekker maakt met de vingerafdrukscanner meteen in te stellen.

  23. Origineel geplaatst door Abs
    Lachwekkend, mobieltjes werden altijd kleiner. Niemand kan Apple verslaan m.b.t kleinste volume samen met goede prestaties… En dus proberen ze het niet eens meer. Een grote telefoon kan iedereen maken.

    Het gaat erom wie een goed product maakt. Of ‘iedereen dat kan maken’ of niet is vostrekt niet relevant. Het product moet beter zijn dan dat van een ander. Ik ben zelf heel blij dat telefoons niet meer kleiner worden. Ik vond de laatste generatie oude mobieltjes een crime.

  24. Origineel geplaatst door sunlightzeep:
    Denk je nu werkelijk dat de 5S een breder scherm en een vingerprintscanner zal hebben? Je zal nogal teleurgesteld zijn dit najaar.

    Alleen vingerdrukscanner

  25. Een vingerscanner, SIRI ”meer functies in SIRI, maar géén Nederlandse taal”, hetzelfde uiterlijk.. Allemaal punten waarop men het minst op zit te wachten..

    Een nieuw uiterlijk, een groter/ scherper scherm, een betere accu die merkbaar is. Dat willen wij zien in de nieuwe iPhone!! (Een nieuw kleurtje zal ook wel aanspreken bij de mensen)

    iOS (is al verbeterd), de camera & de snelheid die zullen zeker verbeterd worden.. Het is allemaal nieuws wat we al weten..

  26. Origineel geplaatst door Harm Jacob Waasberger
    Origineel geplaatst door AbsLachwekkend, mobieltjes werden altijd kleiner. Niemand kan Apple verslaan m.b.t kleinste volume samen met goede prestaties… En dus proberen ze het niet eens meer. Een grote telefoon kan iedereen maken.Het gaat erom wie een goed product maakt. Of ‘iedereen dat kan maken’ of niet is vostrekt niet relevant. Het product moet beter zijn dan dat van een ander. Ik ben zelf heel blij dat telefoons niet meer kleiner worden. Ik vond de laatste generatie oude mobieltjes een crime.

    Dat klopt, maar als ik een mobieltje voortaan niet meer comfortabel met één hand kan gebruiken is er sprake van een achteruitgang (danwel tekort). Of je een groot scherm nou leuk vindt of niet.

  27. Hallo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.