Reacties voor: Fortress 2: aluminium iPhone 5-bumper met flesopenener

De Fortress 2 is een aluminium iPhone 5-bumper met een kleine flesopener op de zijkant. De bumper verwijder je van je iPhone door op twee knoppen te drukken.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 2 reacties

  1. Echt verschrikkelijk handig zeg,jammer alleen dat ik al een aansteker,tafelrand,bierkratje,het gebit van een vriend of een flessenopener heb.

  2. Wordt dit hetzelfde verhaal als met de Elements Vapor 4.Enige tijd geleden bracht Element USA de Vapor 4 uit ,op zich ik zou haast zeggen hetzelfde ontwerp als deze door jullie naar voren gebrachte bumper. Voor zelfs nog een hogere prijs als deze.Maar wat bleek uit diverse testen dat de al als slecht bekend antenne van de IPhone’s nu haast geen signaal meer ontvingen, zelfs de Wifi en de GPS waren zo slecht geworden dat Navigatie software alles fout begon aan te geven zelfs de snelheidsgegevens waren tientallen km positief eb negatief. Dit resulteerde in een terugname door de fabrikant en een nieuw ontwerp met een andere materiaalsoort welke nu wel werkt.Maar nu blijkt dat de slechte bumpers toch weer op de EU Markt belandt zijn.En door meerdere bedrijven op het internet en zelfs op verkoopsites als Marktplaats voor dumpprijzen ( €12 tot €65) aangeboden worden. Ik zag juist gisteren al advertenties van teleurgestelde kopers die hun gebruikte bumper weer aanboden met de mooiste verhalen erbij, zoals wegens aankoop van een Samsung enz.Dus een ieder is hierbij gewaarschuwd voor aluminium bumpers die aangeboden worden voor iPhone’s.Als laatste ja, ik heb dit ook ervaren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.