Reacties voor: Ford stapt over van BlackBerry naar iPhone

Autofabrikant gaat duizenden BlackBerries omruilen voor iPhones. Alle medewerkers krijgen de komende drie jaar een iPhone.
Lees het complete artikel → Ford stapt over van BlackBerry naar iPhone

Reacties: 16 reacties

  1. Ik begin bijna medelijden met Blackberry te krijgen

  2. De Duitse overheid stapt over van iPhone naar Blackberry ivm het afluisteren…

  3. Niemand hoeft meer met 2 telefoons te lopen ….. Hahaha met die waardeloze ICT organisatie op mijn werk loop ik tegenwoordig met 2 iPhones rond … Dus ik hoop voor ford medewerkers dat daar de configuratie wel op orde is ….

  4. Nou, en nu nog normale ondersteuning voor het toevoegen van bijlagen in emails (dus niet alleen foto’s maar ook gewoon pdf’jes en dat soort zaken) en ze kunnen zich eindelijk een beetje een business telefoon noemen. Dat is het nu namelijk niet bepaald.

  5. Obama heeft wel een Blackberry

  6. Als Ford nou gewoon BlackBerry Enterprise Service (BES10) had genomen hadden ze hun werknemers een device naar keuze kunne geven. iPhone, Android, BlackBerry en binnenkort Windows Phone. Dat Ford voor Apple kiest vanwege security is onlogisch. Of je nou wel of niet een BlackBerry wilt, niemand kan ontkennen ze veiliger zijn dan iOS en Android bij elkaar.

  7. Origineel geplaatst door Johan
    De Duitse overheid stapt over van iPhone naar Blackberry ivm het afluisteren…

    De Duitse overheid bestaat uit minkukels. Blackberry is absoluut niet de oplossing hier.

  8. Dat vinden alleen de jonge hippe medewerkers leuk, de echte zakelijke gebruiker zal nog vaak BlackBerry prefereren. Touch screen is leuk, maar geen oplossing voor snel een email afhandelen. Daarbij is er nog steeds geen standaard volledige ondersteuning voor email (bijlagen toevoegen bijvoorbeeld) iPhone is een leuke gadget maar, geen zakelijke telefoon. Ook is de BB veel beter beveiligd.

    Bron?: bedrijf waar ik werk, precies het zelfde verhaal. Overgestapt naar iPhone. domste fout die ze gemaakt hebben.

  9. Er zijn genoeg email-apps in de store waar je wel pdf’s mee kan sturen. En met de nieuwe Icloud drive in ios 8 zul je ook straks wel pdf’s kunnen kiezen in de reguloere email app.

  10. Voor diegenen die denken dat je geen bijlage in pdf ofzo kunt toevoegen: pdf file toevoegen in ibooks -> bestand openen -> 3de icoontje van links bovenaan -> e-mail. Ipv te roepen dat het niet lukt, google is je beste vriend 😉

  11. Ik loop bewust met twee iPhones rond. Werk en privé totaal gescheiden. Tijdens werktijd prive stil/uit, buiten werktijd werknummer stil/uit. Werknummer alleen voor relaties en mijn vrouw. Dus ook geen onzin telefoontjes gedurende het werk heerlijk!

  12. @astradti: Pff, het is dus mogelijk maar het is echt heeeel omslachtig. Wat dat betreft is multitasken en echt productief zijn op een BlackBerry een stuk beter geregeld dan op iOS.

  13. Origineel geplaatst door iBenshi
    Pff, het is dus mogelijk maar het is echt heeeel omslachtig. Wat dat betreft is multitasken en echt productief zijn op een BlackBerry een stuk beter geregeld dan op iOS.

    Zo omslachtig is dat ook niet hoor. Ik gebruik het alle dagen om documenten te versturen, en heb er nooit problemen mee.

  14. @astradti: Klopt, als je het vaker doet zal het vast wel wennen. Maar het is toch eigenlijk belachelijk dat je 5 stappen moet uitvoeren om een pdf te verzenden terwijl je op andere platformen dit met 1 klik kan toevoegen?

    In de advocatuur wordt heel veel met pdf-documenten gewerkt. Daar krijg je veel van dat soort documenten onder je neus, je moet ze even snel kunnen lezen, commentaar kunnen toevoegen en dan weer snel aan een mail kunnen toevoegen. Dat gedoe via iBooks is dan echt te omslachtig.

  15. Obama wil graag een iphone, maar dat mag niet. Drie keer raden waarom niet.

  16. Origineel geplaatst door Johan
    Obama wil graag een iphone, maar dat mag niet. Drie keer raden waarom niet.

    1: waardeloze ICT organisatie 2: waardeloze ICT organisatie 3: waardeloze ICT organisatie ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.