Reacties voor: Foco: geluid van je iPad versterken zonder luidsprekers

De Foco versterkt het geluid van je iPad door alle geluidsgolven één kant op te sturen. Hierdoor heb je geen externe speakers of een versterker nodig om je muziek beter te horen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. Leuk, maar het geluid van de ipad en phone blijft belabbert. Enige verbetering is een hoofdtelefoon te gebruiken, ev via bluetooth dan ga je erop vooruit.

  2. Heet die man nou Eddy Wally?

    http://www.eddywally.be/nl/

    🙂

    Maar zonder gekkigheid: ik snap die plaatsing van de speaker ook echt niet. Dat is een zeer slecht stukje design van Apple. Het is natuurlijk de eenvoudigste plek in dit geval, maar daar had men meer werk van kunnen maken.

  3. Je iPad andersom houden en de binnenkant van je hand als versterker gebruiken. Gratis!

  4. Wat is dat voor rond draaibare dock die hij gebruikt?

  5. De ronde dock is geen dock, maar een stand van hetzelfde bedrijf. Dat was hun eerste product en de zogenaamde Capta en hun website is http://www.udsproducts.com

  6. De geluidskwaliteit van de iPad3 via de koptelefoon is uitzonderlijk superieur. Dat wordt door hifi vakbladen ook bevestigd. En ik ben het ermee eens: muziek van Spotify Premium, iTunes Match of een 24bits flac klinkt fenomenaal. Dus doe niet moeilijk met zo’n gaar schelpje, maar investeer in een goede koptelefoon.

  7. Bestaan meerdere versies van. Ik heb zelf een soundjaw en werkt ook op dezelfde manier. Ik gebruikte eerst ook mijn hand, maar op een gegeven moment is dit toch makkelijker.
    http://soundjaw.com/1/Home.html

  8. @Mark: “uitzonderlijk superieur” zelfs… in vergelijking met wat? Toch niet met een high-end hifi-systeem?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.