Reacties voor: Florin is een Nederlandse betaal- en chatapp voor vrienden in één

Florin is een nieuwe chat- en betaalapp in één, waarmee je sneller en makkelijker geld terug kan vragen aan vrienden. De app werkt met iedere bank dankzij de iDEAL-koppeling en het is niet nodig om Florin-gebruiker te zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. 2x 1 cent overgemaakt, maar helaas koppeling met de app lukt niet.

    —- UPDATE
    Zojuist gebeld door Florin, snelle feedback dus! Probleem zet um in de iOS 10 beta. De terugschakeling na de app, na het betalen van de 1 cent werkt nog niet perfect in iOS 10.
    App verwijderd, opnieuw geïnstalleerd en werkt nu prima.

  2. Ik vraag me af hoe die koppeling telefoonnummer-IBAN wordt opgeslagen en beveiligd. Zit er bijvoorbeeld een monitor op om ongeautoriseerde wijzigingen te detecteren? Bij banken wordt (doorgaans) het hele repetoire aan maatregelen toegepast, bij zo’n jong bedrijf betwijfel ik dat.
    Ik ben misschien pessimistisch, maar ik vertrouw deze dienst nog niet.

  3. Ik gebruik splitwise en ik vind dit nog steeds een van de beste apps! Superhandig tijdens tripjes waar verschillende mensen betalen. Deze app houdt het allemaal bij, verdeelt het handig, laat actueel saldo zien en ook worden onderlinge betalingen verrekend met elkaar. Echt een onmisbare app 🙂

  4. @Mike: Ik gebruik Splitwise ook en die is zeker superhandig, maar het is puur een administratie app. Je kunt er niet mee betalen of betalingsverzoeken mee versturen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.