Reacties voor: FloJack geeft iPhone een NFC-ontvanger

De FloJack is een iPhone-accessoire dat een NFC-ontvanger toevoegt aan je iPhone, iPad of iPod touch.
Lees het complete artikel → FloJack geeft iPhone een NFC-ontvanger
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. Het idee is wel goed maar hadden ze de FloJack niet wat kleiner en stijlvoller kunnen maken? Dat ziet er toch niet uit op je iPhone! Bovendien wordt NFC pas echt interessant als het ingebouwd is en niet een los adaptertje dat je makkelijk kan vergeten of kwijt raken.

  2. Wat is er interessant aan NFC? Heb het ook op mn telefoon maar na 1 keer spelen met mn smart tags heb ik het nooit meer gebruikt.

  3. Dus als ik dan een kopje koffie ga drinken kan ik daar automatisch over tweeten? Super cool zeg! Meteen aanschaffen.

  4. @Reacties: Wat dachten jullie van de zakelijke markt… Het gaat tegenwoordig lang niet meer alleen om particulieren hè
    Ik zie dit wel werken in logistiek, horeca, parken, etc
    Bv klusteam dat in een app werkzaamheden afmeld obv chip in bungalowhuisje.

  5. Voor zakelijke toepassingen kan er wel wat inzien. Maar de rest niet het wordt weer gebruikt als een andere vorm van consumptie wel hebben er al genoeg dankje een nieuwe manier moet eerst goed uitgewerkt worden. En ik loop echt niet met zo’n ding op m’n iPhone. Ik snap wel waarom Apple het niet in de i5 heeft gedaan anders is er niks meer voor de 5s hè en dan hebben ze tijd om te zeggen “als wij het doen ja dan “

  6. Origineel geplaatst door jbmm
    @Reacties: Wat dachten jullie van de zakelijke markt… Het gaat tegenwoordig lang niet meer alleen om particulieren hè
    Ik zie dit wel werken in logistiek, horeca, parken, etc
    Bv klusteam dat in een app werkzaamheden afmeld obv chip in bungalowhuisje.

    Ja zo kan je alle nutteloze technologie wel recht praten… In termen van efficiency is het natuurlijk veel sneller en nog veel goedkoper om even te bellen met een planner als je klus klaar is, scheelt dure iphones en overal nfc implementaties. Het zal best nut hebben ergens, maar inzet van technologie is echt niet altijd de oplossing met het beste rendement.

  7. Anders koop je een Samsung. Heb je het ook. En beter geïntegreerd.

  8. het grappige is dat Samsung in hun reclamespotje de NFC-functie van de Galaxy SIII nadrukkelijk gebruiken, om het er nog eens goed in te wrijven dat Apple het niét heeft. Slimme zet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.