Reacties voor: Met Flo weet je nu wie van je vrienden het beste autorijdt

Heb je met je vrienden vaak discussie over wie er nu het beste kan autorijden? Met de app Flo kun je dit nu meten, want de app biedt ondersteuning voor online ranglijsten waar je de rijscores kunt vergelijken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Ik heb de app in het verleden geprobeerd. Ik kreeg alleen maar slechte scores. Nou weet ik dat ik geen max verstappen ben, maar zo slecht rijd ik niet volgens mijn bijrijders HAHA.

    Hebben recente gebruikers problemen met niet accurate scores?

  2. @Davey: ik maakte voorheen gebruik van Driving Curve HUD welke ik stuk beter vond maar de app werkt al tijd niet meer. Vind Flo nog steeds niet echt nauwkeurig (voor zover dit mogelijk is)

  3. App of niet, ‘t blijft een subjectief oordeel. De ontwikkelaars zijn ook maar mensen met hun eigen subjectieve (voor)oordeel over ‘goed’ autorijden, dat in een app hebben ingebouwd en pretenderen daarmee een ‘objectief’ rijstijl-oordeel te kunnen vellen. Larie natuurlijk.

    Krijg je bv in het oordeel over snelheid ook strafpunten voor (te) langzaam rijden? Of voor (onnodig) afremmen voor een flauwe bocht? Laatst getuige van een bijna-ongeluk omdat iemand op een drukke tweebaans weg zo ongelofelijk aan het trutten was dat een achterligger uit pure frustratie een inhaalmanoeuvre begon die eigenlijk net niet kon 😮

    Zijn fout natuurlijk, maar toch … ligt het dan alleen aan die inhaler?!? Heb wèl zo’n donkerbruin vermoeden wie van de twee hoofdrolspelers de app als ‘beter’ zou beoordelen ☹️

    Moet er niet aan denken dat mensen ook ècht met deze app wedstrijdjes op de openbare weg gaan doen – daar heb je het namelijk in feite over. Zou net zo illegaal moeten zijn als straatraces, het verkeer is veel te serieus om er een stupide spelletje van te maken 😡

  4. Moet je de app altijd opstarten voor gebruik?
    Ik meende gelezen te hebben dat de app altijd gegevens verzameld.

    Deze ochtend een ritje gemaakt, maar er werd niets geregistreerd

  5. Terecht wat @ferryman al zegt!! De openbare weg is geen plaats voor spelletjes, en zeker niet door verzekeraars..
    autorijden moet gewoon autorijden blijven, vlot en veilig, en letten op de belangrijke dingen, zoals voetgangers of fietsers in de dorpen en steden..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.