Reacties voor: Flixchip maakt iPhone-geschikte opvolger van dvd

De Flixchip Muvifi zou de opvolger van de dvd moeten zijn. Met deze kaarten kun je een complete film meenemen en afspelen naar vier apparaten, waaronder iPhone en iPad.
Lees het complete artikel → Flixchip maakt iPhone-geschikte opvolger van dvd

Reacties: 15 reacties

  1. Hoeveel gb moet daar dan op kunnen?
    Lijkt me niet dat je daar 3d 1080p films op kan zeten…

  2. opvolger van de dvd is toch gewoon de bluray?…..

  3. Vond het verhaal van Jan Sloot toch interessanter. 16 films op een chipje van 64kb opslaan dmv zijn speciale compressietechniek. Helaas heeft hij de techniek meegenomen in z’n graf.

  4. Origineel geplaatst door Jochem
    Vond het verhaal van Jan Sloot toch interessanter. 16 films op een chipje van 64kb opslaan dmv zijn speciale compressietechniek. Helaas heeft hij de techniek meegenomen in z’n graf.

    Jan Sloot was een oplichter, dat kan elke ervaren softwareontwikkelaar je vertellen. Er valt ook genoeg over te lezen op internet. Het enige bekende werkende prototype van de hardware bevatte bijvoorbeeld gewoon een harddisk. Zogenaamd omdat de echte hardware ‘nog in ontwikkeling’ was. Geldbeluste, handige ‘zakenmannetjes’ zoals een Roel Pieper hadden geen idee van de techniek en lieten zich kinderlijk eenvoudig belazeren. Jan Sloot was een overtuigende oplichter, maar een oplichter desalniettemin.

  5. Origineel geplaatst door Jochem
    Vond het verhaal van Jan Sloot toch interessanter. 16 films op een chipje van 64kb opslaan dmv zijn speciale compressietechniek. Helaas heeft hij de techniek meegenomen in z’n graf.

    Inderdaad heel erg zonde…. #Broncode

    Toch vind ik deze techniek best leuk! ben voor!

  6. wel makkelijker met verhuizen als je niet een hele kast vol dvd’s moet meesjouwen.

  7. Ik stop toch ook niet een mast vol met usb sticks dan koop ik liever een externe harde schijf met 1 of 2,5 of 3,5 terabite dan dat ik allemaal van die kaartjes heb en tenslotte die kaartjes raak je ook best snel kwijt of hij glijd uit je broekt als je op een terrasje zit of in de bus

  8. Gaat best, zie Blu-Card 32 gb card, 15 films 720 P mkv, schitterende kwaliteit op 1 card (usb stick).

  9. Doe mij maar gewoon m’n AppleTV.

  10. Origineel geplaatst door Heijdemann
    Gaat best, zie Blu-Card 32 gb card, 15 films 720 P mkv, schitterende kwaliteit op 1 card (usb stick).

    Alleen kan je een mkvtje niet vergelijken met een Blu-ray film. Het kwaliteitsverschil is hartstikke groot.

  11. Origineel geplaatst door Enes
    Origineel geplaatst door HeijdemannGaat best, zie Blu-Card 32 gb card, 15 films 720 P mkv, schitterende kwaliteit op 1 card (usb stick).Alleen kan je een mkvtje niet vergelijken met een Blu-ray film. Het kwaliteitsverschil is hartstikke groot.

    mkv zegt niets over de kwaliteit. enkel bitrate, compressieniveau/compressiekwaliteit en resolutie. mkv kan even goede kwaliteit zijn als blu-ray (maar dan neemt het ook zo goed als evenveel plaats in)

  12. @Bas:
    En waar haal jij deze ‘wijsheid’ allemaal vandaan? Heb jij het prototype gezien en vastgehad? Kortom: als je iemand beticht als oplichter moet je wel met overtuigend feitenmateriaal komen!

  13. Ik weet niet hoor, maar Jan Sloot zijn werk is bekeken en volgens sommige wetenschappers is de theorie best mogelijk. Mijn vader was een van de inversteeders en wat er volgens mij is gebeurd is is dat Roel Pieper hem heeft vermoord en toen het decodeerkastje heeft gestolen. Wat er met het codeerkastje is gebeurd weet ik ook niet precies.

  14. Het is jammer dat het weer via wifi gaat. Dan kan ik die kaartjes nog niet afspelen op mijn iPad tijdens een lange vliegreis, en dat zou nu juist handig zijn.

  15. Hoezo?????
    Zijn we eindelijk bijna van al die dragers af….. Komen ze hiermee! Waarom???? Lijkt meer op een stuiptrekking van de zakkenvullers. Onthoud mijn woorden, dit wordt (ehm is) een grote flop!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.