Reacties voor: Flitsmeister slaat alarm voor ambulances in de buurt

Flitsmeister gaat met behulp van een speciale alarmsysteem in sirenes alarm slaan zodra er een ambulance in de buurt rijdt.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 13 reacties

  1. Deze gasten zijn echt onwijs goed bezig. Echt onwijs netjes dit!! Petje af!

  2. Een app die je gewoon moet hebben! Werkt perfect en heeft mij veel geld bespaard!

  3. Kijk kan ik eindelijk flitsmeister gebruiken en zeggen dat het alleen maar voor de ambulance waarschuwingen is 😉

  4. Ik hoop dat het ook echt gaat helpen dat mensen tijdig uit de weg gaan. Ik zie steeds vaker dat er toch stug doorgereden wordt en een ambulance gehinderd wordt.

  5. Als mensen nu maar niet afgeleid worden door hun telefoon en daardoor juist het tegengestelde effect wordt bereikt. Of daardoor zelfs een ongeluk veroorzaken. Ik vraag mij serieus af of mensen die sowieso al niet opletten op signalen van spoed eisende hulp nu wel gaan opletten.

  6. Ik mankeer niets aan m’n ogen en oren, ik merk het zelf als er een sirene in aantocht is. Wat een nutteloze toepassing toch weer.

  7. @Ton: Je moet geen azijn drinken!

  8. Flitsmeister is echt goed bezig! Thumbs up!

  9. Origineel geplaatst door Happypad
    Ik hoop dat het ook echt gaat helpen dat mensen tijdig uit de weg gaan. Ik zie steeds vaker dat er toch stug doorgereden wordt en een ambulance gehinderd wordt.

    Camera op de voorzijde van de ambulance monteren, na een spoedrit met toeters en bellen achteraf de beelden terug laten kijken door Politie. Voertuigen die niet (tijdig) uitwijken/plaats maken vette prent sturen. Beeldmateriaal als bewijsmateriaal aanhouden, net als Politie met videowagens ook doet.

    Ik merk de laatste tijd dat er ook steeds meer bestuurders van een auto een koptelefoon op hebben (of in ears)… Belachelijke en vragen om problemen lijkt me.

  10. @Ton: zeker helemaal lam gegaan op azijn gister?

    Zeer goede zaak dit! Auto’s worden steeds vaker dikker geïsoleerd, en dus nood diensten steeds vaker te laat gesignaleerd.

  11. Allerbeste app!

  12. Niet iedereen heeft altijd zijn mobiel op het dashboard liggen. Meestal in de broekzak. Gewoon signaal op de autoradio laten doorklinken staat bij iedereen altijd aan geen probleem. En volgens mij zuigt de app ook nog je batterij snel leeg en is het daarom dat het een voorwaarde is dat je aan het laden moet zijn.

  13. Hier bestaat al een heel mooi apparaat voor, het heet Blu-Eye, en waarschuwt niet alleen voor ambulances 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.