Reacties voor: Flitsmeister komt met on demand pechhulp voor onderweg

Flitsmeister biedt in haar app nu de mogelijkheid voor on demand pechhulp. Ze werken hiervoor samen met Allsecur, waardoor je geen abonnementskosten meer hebt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. He das toch handig
    Wilde de ANWB sowieso op gaan zeggen

  2. Pechhulp van allsecur is echt niet goed. Ze hebben mij laatst aan mijn lot overgelaten. Maar ze cashen wel 65 euro startkosten. Anwb heeft tenminste mij auto gestart en kon ik weer doorgaan. Dubbele kosten gemaakt dankzij misleidende reclames van allsecur.

  3. Zelf zit ik bij Centraal Beheer en betaal €4,- per maand voor pechhulp. Dat is ook niet verkeerd..

  4. Weet soms iemand waarom Flitsmeister in België enkel voor iOS beschikbaar is en niet voor Android?

  5. Allsecur is inderdaad misleidend. Ik blijf mooi bij de anwb. Top service en bekwame monteurs.

  6. Tja, ANWB inderdaad iets duurder maar daar betaal je wel een vast bedrag en kom ik niet met verassingen te staan. Buurman geen ANWB maar met AllSecure kwam hij uiteindelijk duurder uit dan ik.

  7. Los van dit artikel. Ik ben zo blij met Flitsmeister. Ik hoop dat iedereen het een keer bij 1 app houdt. Heb vandaag door de app een groot obstakel op de weg ontweken de app wees mij erop. WoW! Dat was vet. En dan nog niks gezegd over al die flitsers en flitspalen die er goed en correct in staan ;))))

  8. @Paul Rousseau: Flitsmeister is inderdaad niet meer in de Belgische stores te vinden. De reden lees je hier.

    @Pim: Thanks Pim!

  9. Top app die me al heel wat bekeuringen heeft bespaard. Ik hoop wel dat ze het dan hierbij laten en dat de app zich wel blijft focussen voor waar hij gemaakt is. Ik hoop niet dat je straks verzekeringen, autoaccessoires etc via de app kan aanschaffen. Dan liever iets meer betalen voor de Pro versie.

  10. @Monique: De opgegeven reden dat er een samenwerking is met Touring Mobilis in België biedt enkel een oplossing als men ervan uitgaat dat een Belg enkel in België rijdt wat een heel vreemd uitgangspunt is. Ik wil Flitsmeister gewoon installeren om te kunnen gebruiken in NEDERLAND, niet in België. Deze uitleg biedt dus geen antwoord vrees ik.

  11. Origineel geplaatst door Paul Rousseau
    @Monique: De opgegeven reden dat er een samenwerking is met Touring Mobilis in België biedt enkel een oplossing als men ervan uitgaat dat een Belg enkel in België rijdt wat een heel vreemd uitgangspunt is. Ik wil Flitsmeister gewoon installeren om te kunnen gebruiken in NEDERLAND, niet in België. Deze uitleg biedt dus geen antwoord vrees ik.

    Het is echt niet zo lastig. Laat ik het vertalen: Flitsmeister heeft een samenwerking (lees: contract) afgesloten met Touring Mobilis. Een van de voorwaarden van dat contract is dat Flitsmeister niet meer in de Belgische Playstore mag worden aangeboden.

    Is zo je antwoord helder?

    Waarom het dan wel weer voor iOS beschikbaar is: geen idee. Misschien waren de opstellers van het contract niet zo pienter?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.