Reacties voor: Flitsmeister werkt na drie jaar eindelijk ook in het CarPlay Dashboard

Dankzij de nieuwste Flitsmeister-update kun je de app ook in het CarPlay Dashboard gebruiken. Hierdoor gebruik je Flitsmeister terwijl je ook de muziek kunt bedienen en je volgende agenda-afspraak bekijkt.

Reacties: 10 reacties

  1. Ach als ze nog even rustig aan doen dan hebben we de nieuwe functies van maps en is FM overbodig. Ben sowieso niet onder de indruk van hun navigatie app. Zitten veel fouten in. Gebruik FM altijd parallel op mijn telefoon zodat ik een signaal hoor bij een flitser oid.

  2. Origineel geplaatst door RedBeard
    Ach als ze nog even rustig aan doen dan hebben we de nieuwe functies van maps en is FM overbodig. Ben sowieso niet onder de indruk van hun navigatie app. Zitten veel fouten in. Gebruik FM altijd parallel op mijn telefoon zodat ik een signaal hoor bij een flitser oid.

    Helemaal mee eens. Vind het gebruiksonvriendelijk. De navigatie kan het niet bijbenen en die stem…🙉

    Bovendien te data hongerig zoals facebook/whatapp/google.

    Hopelijk worden de functie snel aan kaarten toegevoegd.

  3. Mee eens. Ik gebruik FM ook naast Maps. Heb ook al een paar maanden dat als ik al de FM navigatie gebruik dat ik op mijn route heen alles keurig werkt maar op diezelfde route terug de kaart gekanteld wordt. Ook met de optie “noorden altijd boven” ingeschakeld.

    Meerdere keren opnieuw installeren had ook geen effect. Met alle respect, nee, voor mij ook geen FM als navigatie.

  4. Schoenmaker blijf bij je leest

  5. Origineel geplaatst door RedBeard
    Ach als ze nog even rustig aan doen dan hebben we de nieuwe functies van maps en is FM overbodig. Ben sowieso niet onder de indruk van hun navigatie app. Zitten veel fouten in. Gebruik FM altijd parallel op mijn telefoon zodat ik een signaal hoor bij een flitser oid.

    Haha ik precies het zelfde… laat maar weer eens zien dat er nog steeds bedrijven zijn die niet met human centered design bezig zijn. Jij en ik gebruiken allebei het geluid signaal…

    “Op het Dashboard kan Flitsmeister geen waarschuwingen tonen. Dat is volgens Van der Wielen de essentie van Flitsmeister. Wel kunnen zij hooguit iets met spraak doen, maar dat alleen is voor Flitsmeister te beperkt”

    Ofwel.. flitsmeister.. luisteren naar je gebruikers! Zij luisteren namelijk ook graag naar jou. En hoeven je dus niet altijd te zien..

  6. (Red.) Artikel bijgewerkt na de beschikbaarheid van Flitsmeister in het CarPlay Dashboard.

  7. Originele radio voorzien van een goede Bluetooth-adapter:

    Spotify/Apple Music standaard aan
    Apple Maps als Navi
    FM One

    FM werkt prima als “flitsmeister” en ook prima als parkeerapp ism 4411.

  8. Betekent dit dan ook dat als ik navigeer met (bijvoorbeeld) Tom Tom en ik heb Flitsmeister via CarPlay op de achtergrond ook draaien dat ik dan een hoorbaar signaal krijg bij een flitsmelding? Of nog steeds alleen een onhoorbaar balkje die onderin verschijnt?

  9. 3 jaar op gewacht! Jammer dat ik net ben overgestapt op een Tesla waarin helemaal geen CarPlay zit….

  10. Flitsmeister als die werkt dan wel ik heb een Two in mijn auto en ik ken ook andere mensen wie deze hebben maar het werkt niet geeft als maar aan geen bereik dus je hebt er niets aan
    En als je naar hun een mailtje geeft krijg je geen beschoenlijk antwoord van ze en zeggen het lig aan nu auto of telefoon haha dus dan weten jullie dit ook zijn er misschien meer wie dit hebben hoor het graag Cor

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.