Reacties voor: Flitsmeister 4.0 totaal vernieuwd voor iOS 7

Flitsmeister 4.0 voor iPhone is verschenen. D
Lees het complete artikel → Flitsmeister 4.0 totaal vernieuwd voor iOS 7
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 36 reacties

  1. Ziet er goed uit. Ben benieuwd of het ook support heeft voor de M7 in de iPhone 5S..

  2. Ik zou het geniaal vinden als ik ook nog een range kan opgeven bij mijn favoriete wegen. Als je iedere dag op de A2 van Utrecht naar Eindhoven rijdt, dan maakt het niet meer uit wat er na HMP 140 gebeurt, of voor HMP 50. Verder maak ik er al jaren dankbaar gebruik van, mooie app 🙂

  3. Mooie update, maar jammer dat de Kaart nu bestaat uit alleen ‘satelliet’ beelden. De oude (gewone) kaart vond ik een stuk duidelijker. Een keuze tussen die twee zou mooi zijn.

  4. Ik vind t ook een prima app. Ik had alleen gehoopt dat ik nu mijn bestemming kon ingeven en te zien zou krijgen waar op mijn route flitsers zijn.
    Maar goed, wellicht bij een volgende grote update.

  5. App is goed, maar er wordt veel te veel misbruik van gemaakt in de vorm van valse meldingen. Steeds spookflitsers enz. Misschien door users of door de blauwe pet, maar ik ben er vanaf gestapt.

  6. Origineel geplaatst door Mike
    Ik vind t ook een prima app. Ik had alleen gehoopt dat ik nu mijn bestemming kon ingeven en te zien zou krijgen waar op mijn route flitsers zijn. Maar goed, wellicht bij een volgende grote update.

    Flitsmeister weet toch niet wat jouw route zal zijn….

  7. Zeker een goeie app dit , alleen zou het nog mooier zijn als er ook lokale wegen in zouden staan zodat ik ook een melding krijg als ze bij mij in het dorp staan te flitsen , dit moet vast mogelijk zijn door gebruik te maken van Google maps

  8. Origineel geplaatst door Sarge01
    App is goed, maar er wordt veel te veel misbruik van gemaakt in de vorm van valse meldingen. Steeds spookflitsers enz. Misschien door users of door de blauwe pet, maar ik ben er vanaf gestapt.

    Nooit last van en toch rij ik vele kilometers per jaar

  9. Super app … Draait zelfs op Android en Windows phone en heeft daardoor ook een hele grote gebruikersgroep … Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee

  10. Zou mooi zijn als ze de M7 functie ondersteunen zodat de app niet alleen in slaap gaat om de battery te sparen, maar ook weer wakker wordt als je weer gaat rijden.
    Dan is het de app aanzetten en gewoon laten draaien in de achtergrond zonder steeds handmatig te moeten doen bij vertrek.

  11. Origineel geplaatst door Nick
    Flitsmeister weet toch niet wat jouw route zal zijn….

    Eh, nee… Maar daarom zou ik dus willen dat ik mijn bestemming kan ingeven, “hij” mn route berekent en aangeeft waar op de route de flitsers staan…

  12. Zo te zien helaas geen M7 ondersteuning… Gemiste kans. Hopelijk komt dat nog snel! Dat zou echt ideaal zijn: nooit meer vergeten de app op te starten.

  13. @Mike: Dan neem je toch TomTom, met hdtraffic?

  14. @Mike: er zijn meerdere wegen naar een punt mogelijk

  15. @serge01: nog nooit valse melding tegengekomen (omgeving amsterdam) wel een paar keer dat een geparkeerde auto met pech voor flitser werd aangezien.

    Hopelijk wordt de database met vaste camera’s nu ook online geupdate: hoe vaak je ook aangaf dat een paal niet meer bestond, de app bleef waarschuwen.

  16. Zouden jullie weer eens een artikel kunnen schrijven met een vergelijking tussen aantal apps zoals mobi flitsrs, flismeister, e.a.?

  17. @Alex: Uuh.. Er zijn meerdere routes om van A naar B te komen..
    Vergeet je een afslag, heb je een omleiding, ben je eigenwijs. Whatever…

  18. Feature request: toon de “gemiddelde snelheid tot nu toe” op een trajectcontrole. Je ziet dan altijd of je nog binnen de norm zit.

  19. @Frank: TomTom geeft/verkoopt wel info aan flitsmeister, ik wou dat het ook andersom was. TomTom kent helaas zelden de flitsers die FM wel kent.

    Ja, ik heb een TomTom abbo

  20. Alleen jammer dat de kaart nog steeds niet altijd naar het noorden wijst.

  21. Origineel geplaatst door Rembert
    @serge01: nog nooit valse melding tegengekomen (omgeving amsterdam) wel een paar keer dat een geparkeerde auto met pech voor flitser werd aangezien. Hopelijk wordt de database met vaste camera’s nu ook online geupdate: hoe vaak je ook aangaf dat een paal niet meer bestond, de app bleef waarschuwen.

    Ik ben er gisteren in 30 minuten tijd al 3 tegen gekomen die niet bestonden. Kijk ook maar eens in de geschiedenis op datum. Bijvoorbeel de dag ervoir enz. Dan zie je hoeveel onzin meldingen er in staan.

  22. Hoe zit dat met het MB verbruik van deze app tijdens het gebruiken ervan? Ik heb 250MB per maand, is het verstandig deze app te gebruiken elke dag?

  23. Origineel geplaatst door Sarge01
    Ik ben er gisteren in 30 minuten tijd al 3 tegen gekomen die niet bestonden. Kijk ook maar eens in de geschiedenis op datum. Bijvoorbeel de dag ervoor enz. Dan zie je hoeveel onzinmeldingen er in staan.

    Maar dan kan toch iedereen fake flitspalen melden over het hele land bij wijze van? Dat snap ik dus niet…

  24. Origineel geplaatst door iFreek
    Feature request: toon de “gemiddelde snelheid tot nu toe” op een trajectcontrole. Je ziet dan altijd of je nog binnen de norm zit.

    Dat heeft helaas geen zin bij de meeste trajectcontroles omdat ze gemeten worden tussen alle losse meetpunten, elke paar honderd meter.

  25. Ik vind Flitsers.mobi veel betrouwbaarder, maar ik zet Flitsmeister er wel altijd bij aan. Liever te veel meldingen dan te weinig. Ik reed een keer met de motor 180 in een tunnel en een kwartier later kwam er via Flitsmeister een melding dat net na die tunnel een flitser stond. Een kwartier later was die melding weer net zo goed verdwenen, maar was toch best bang voor fanmail uit Leeuwarden. Gelukkig nooit gehad. Spookmeldingen heb ik met Flitsers.mobi nog nooit gehad (soms stonden ze er niet, maar toen waren in de tussentijd de struikrovers alweer weg waarschijnlijk)… Zal dat dus niet classificeren als een spookmelding.

  26. Ik zie ook veel spookmeldingen maar dan als nog een gewaarschuwd mens tel voor 2 ! Ik maak voor me werk vele kilometers en let niet altijd even goed op me snelheid want als het verkeer door rijd rij ik dus ook gewoon door !

    Voor de mensen die het niet kennen ik vind het een goede app en heeft me al jaren een hoop geld gescheeld !

  27. Het zou handig zijn als ‘ie ook rekening met de rijrichting houdt, en dat ‘ie geen meldingen van kleine straten in de buurt geeft terwijl de app weet dat je op een snelweg rijdt.

  28. Gebruik al jaren iCoyotte, werkt perfect

  29. Mijn vader heeft speciaal voor deze app een smart phone aangeschaft. Volgens zijn rekensom heeft hij de aanschaf ervan al dubbel en dwars uit met behulp van FM

  30. Ik gebruik naast deze app ook flitsers.mobi. Mijn voorkeur qua gebruik gaat uit naar flitsers.mobi. Maar wie is er het meest accuraat qua meldingen?Bijvoorbeeld: op dit moment geeft flitsmeister 6 flitsers aan, flitsers.mobi 1 (en dan is die ene ook nog een andere dan de 6 van flitsmeister)!

  31. Origineel geplaatst door Micky
    Ik gebruik naast deze app ook flitsers.mobi. Mijn voorkeur qua gebruik gaat uit naar flitsers.mobi. Maar wie is er het meest accuraat qua meldingen?Bijvoorbeeld: op dit moment geeft flitsmeister 6 flitsers aan, flitsers.mobi 1 (en dan is die ene ook nog een andere dan de 6 van flitsmeister)!

    Wat bedoel je nou?

  32. Mooie reclame voor ze, BNR Nieuwsradio roept de hele dag om dat je flitsers moet melden aan Flitsmeister. Nu Radio 1 nog.

  33. How about gewoon de goeie snelheid rijden..? Hoef je ook niet extra bits te verspelen aan het checken van die app, kan je lekker je aandacht bij het verkeer houden.

  34. Origineel geplaatst door Sarge01
    Ik ben er gisteren in 30 minuten tijd al 3 tegen gekomen die niet bestonden. Kijk ook maar eens in de geschiedenis op datum. Bijvoorbeel de dag ervoir enz. Dan zie je hoeveel onzin meldingen er in staan.

    Dat is wel vervelend inderdaad, dan heb je helaas de pech dat er op jouw route een grapjas is die valse meldingen aanmaakt

  35. Origineel geplaatst door anonymous
    Dat is wel vervelend inderdaad, dan heb je helaas de pech dat er op jouw route een grapjas is die valse meldingen aanmaakt

    Ik mag er toch wel vanuit gaan dat er eerst over een bepaalde locatie meerdere meldingen binnenkomen voordat de flitser in FM verschijnt. Dus valse meldingen, al dan niet door grapjassen, sluit je daarmee uit denk ik.

  36. Mooie update, alleen wil ik graag van die satelliet kaart af, een gewone wegenkaart is veel duidelijker…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.