Reacties voor: Flipboard heeft moeite om te overleven

Het gaat slecht met Flipboard, de app waarmee je een persoonlijk tijdschrift van allerlei artikelen kon samenstellen. Het lukt niet om extra gebruikers en inkomstenbronnen te vinden. En dan komt er ook nog de concurrentie van Apple's Nieuws-app aan.
Lees het complete artikel → Flipboard heeft moeite om te overleven
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Erg jammer als Flipboard zal ophouden te bestaan. Het is een van mijn meest gebruikte apps op de iPad.

  2. Ik probeer nog steeds te wennen aan Flipboard, maar ben veel meer gecharmeerd van Zite dat door Flipboard is overgenomen en nu stil ligt qua ontwikkeling.

  3. Dit soort nieuwssite’s nooit begrepen, net zo min als het nieuwe initiatief van Apple.
    Een goede rss feed app zoals Feedly in combi met bijv. Ziner geeft je veel meer mogelijkheden je eigen nieuwsbronnen te verzamelen tot het door jouw gewenste overzicht.

  4. Origineel geplaatst door Onno
    Ik probeer nog steeds te wennen aan Flipboard, maar ben veel meer gecharmeerd van Zite dat door Flipboard is overgenomen en nu stil ligt qua ontwikkeling.

    +1000

    Ik heb Flipboard geprobeerd, maar qua user-interface op FUNCTIONEEL vlak kan het niet tippen aan Zite. Ik heb Flipboard een zeer uitgebreide mail gestuurd met ‘tips’ waarom ik Zite zoveel beter vond. Dingen die in Zite 1 tap kostte, kostte er in Flipboard 2. Iets die in Zite 2 of 3 taps kostte, kostte in Flipboard soms tot 7 taps (echt waar).

    Zite had de beste zoekmachine. Zeer functionele layout die perfect werkte. Ik open het nog elke dag.

    Ik heb News geprobeerd. Qua user interface, functioneel gezien, vind ik het eerder naar Zite neigen dan naar Flipboard, en dit maakt het plezant in gebruik. Maar de zoek-algoritmes zijn verre van Zite.

    Zite blijft voor mij het beste programma en een van mijn meest gebruikte programma’s op de iPad/iPhone. Ik vond het waard om een iPad te kopen speciaal voor Zite. Spijtig wat er gebeurd is.

  5. Jammer als dit verdwijnt.
    ik gebruik flipboard dagelijks.
    voor mij de perfecte afstemming tussen Amerikaans en lokaal nieuws.

  6. Ik gebruikte Flipboard niet meer sinds Zite verscheen.
    Heel jammer dat er ook niet meer verder ontwikkeld wordt aan Zite, de betere APP van de twee…

  7. Misschien heb ik Flipboard altijd verkeerd gebruikt, maar op dit moment zou ik ze absoluut niet missen. Leuk, zo’n nieuwsapp maar ik wil niet verplicht zijn tot hun sources. Ik wil mijn eigen RSS feeds in kunnen laden, vandaar dat ik Feedly gebruik.

  8. Dit zag je van mijlenver aankomen. Apple kan makkelijk zien welke apps potentieel hebben, ze hebben de verkoopcijfers voordat wij ontwikkelaars ze hebben. Flipboard is trouwens niet de eerste die Apple’s toorn ondergaat. En er zullen er nog volgen! En nu ze toch bezig zijn met auto’s? Misschien zit er wel een Apple Uber kloon in iOS x? Kunnen ze gelijk ‘iedereen Uber’ als slogan gebruiken voor de lancering van iOS x.

  9. Zite was geweldig. Vernichted helaas.
    flipboard is niet te begrijpen met die mengeling met twitter en zeau.

  10. Ik gebruikte Zite ook altijd veel. Sinds het overgenomen is een stuk minder. Wat een fantastische app was (en is) dat. Won het na een dag vergelijken van Flipboard.

  11. @Vanstra: Bij mij ook.

  12. @Onno: Hier nog een Zite fan! Ben benieuwd wat daarmee gaat gebeuren!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.