Reacties voor: Flens versterkt de flitser van je iPhone

Er is weinig dat je aan de flitser op je iPhone kunt verbeteren, behalve de lichtsterkte. Dit bewijst Flens, die je van je iPhone-flitser een wel tien keer sterkere zaklamp maakt.
Lees het complete artikel → Flens versterkt de flitser van je iPhone
Eveline Meijer - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. De zaklamp gaat helemaal niet feller schijnen zoals het artikel suggereert, maar de bundel is gewoon veel smaller. Hierdoor belicht je dus een veel kleiner oppervlak, met uiteraard wel meer lumen per centimeter.

    Op zich een leuke gadget maar niet echt heel praktisch.

  2. Technisch klopt het verhaal niet. Als je versterkt moet je energie toevoegen en dat gebeurt hier niet. Het aantal lumen blijft gelijk en wordt gebundeld naar voren, zodat er een grotere afstand te overbruggen is. Het zelfde principe wat bij richtantennes wordt toegepast.

  3. Bedankt voor jullie opmerkingen. Ik heb het verwerkt in het artikel en wat nader uitgelegd dat de bundel geconcentreerder is, en daardoor feller lijkt. Maar de lichtsterkte is natuurlijk nog steeds hetzelfde.

  4. Ik denk dat je zelfs licht verliest, alles wat je er voor zet verlaagt de opbrengst. Enige reden om dit te kopen zou zijn om je flitser te gebruiken voor filmen in het donker.

  5. Heeft iemand überhaupt wel een geslaagde flitsfoto met de iphone kunnen maken? Ik niet iig.

  6. Wel fijn dat onze opmerking serieus wordt genomen. Dank!

  7. Je kunt ook een goedkoop macrolensje kopen en die ervoor doen. Gebeurt er ongeveer hetzelfde. Je moet hem alleen zelf vasthouden en is misschien minder praktisch voor foto’s maken.

  8. Beetje jammer dat zo’n product pas in 2017 uit komt… Tegen die tijd is de iPhone 7 allang aangekondigd en gereleased, wat als daar de “camerabump” weg is? Hoe gaan ze dan bevestigen?

  9. Lol @ het ultra cheesy filmpje.
    Verder leuk bedacht lensje, maar ik zou het niet kopen. Raak je toch zo kwijt; houd niet van opzetstukjes.

    @Simlockvrij: Enige reden om het te kopen is precies zoals ze in het filmpje laten zien; om het lampje tot een betere zaklaml te maken, want lichtbundel is meer gefocused.

  10. @Dennis: Je plakt hem op de flitser, niet op de camera zelf.

  11. @Mat078: Kun je heel beweterig over doen; doordat het licht gebundeld is, is het resultaat is betere zaklamp. De straal is feller, doordat het licht minder diffuus is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.