Reacties voor: Fleksy toetsenbord is gratis en krijgt nieuwe thema’s

Het Fleksy toetsenbord is voor nu en voor altijd volledig gratis te downloaden. Heb jij dit alternatieve toetsenbord al op je iDevice staan? Daarnaast voegt de update wat
Lars Paymans -

Reacties: 11 reacties

  1. Lekker dan, heb ik het toetsenbord laatst gekocht… 😛

  2. Hou is de artikel met 20 verschillende toetsenborden is up to date.. Misschien zijn er wel meer dan 20 toetsenborden uit.

    Graag een update doen.

  3. Gave update. Toetsenbord is helemaal naar eigen wens in te richten op zowel uiterlijk als mogelijkheden. Iedereen aan te raden.

  4. Origineel geplaatst door Hot12345
    Hou is de artikel met 20 verschillende toetsenborden is up to date.. Misschien zijn er wel meer dan 20 toetsenborden uit.

    Graag een update doen.

    Voor een aardig actuele lijst van toetsenborden heb ik het aardig bijgehouden op het forum van Macrumors in het iOS8 deel.

  5. Zijn er eigenlijk nog mensen die gebruik maken van toetsenbord-apps? In het begin was het leuk om ze uit te proberen, maar naar mijn mening werkt niets zo fijn als het originele toetsenbord!

  6. @Mich: Ja hoor, Swype blijft toch wel een favoriet. Ik kende hem al in de Android variant, maar gebruik hem onder iOS net zo graag.

  7. Ik weet niet of dit met nieuwe iPhones ook het geval is, maar wat mij opvalt aan deze apps dat ik soms erg lang moet wachten voordat het toetsenbord verschijnt.

  8. Weet iemand een iPad toetsenbord met 5e rij EN microfoon activeringstoets ?

  9. @Gerri:

    Het is niet “de artikel”, maar het artikel. Is nogal irritant om te lezen en vooral je komt nogal dom over.

  10. Vergissing, mijn reactie is naar “Hot12345” toe.

  11. Ik was geen voorstander van deze app, ik zweer liever bij swiftkey. Het voorstellen en corrigeren van woorden vind ik bij Swiftkey beter werken dan fleksy waar je eerst moet typen en daarna pas de correctie te zien krijgt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.