Reacties voor: Flauwvallende mensen bij iPhone 5-verkoopchaos Oberhausen

In Oberhausen is de verkoop van de iPhone 5 uitgelopen op een chaos. Mensen kwamen in verdrukking, vielen flauw en werden boos op voordringers.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 94 reacties

  1. Absurde taferelen voor een telefoon….Die met paar week gewoon overal in de winkel ligt.

  2. Nja, ik bestel er straks wel eentje op bol.com ;p

  3. Ik snap dat toch niet hoor. Moest het nu gaan om de lancering van een totaal nieuw revolutionair toestel, dan zou ik er enigszins kunnen inkomen. Maar behalve dat alles (misschien) iets sneller, groter,… is, is de functionaliteit toch gewoon dezelfde als een 4S met IOS 6 op ?

  4. Apple lijkt weinig geleerd te hebben van de situatie in oktober 2011

    dan mag je mij vertellen hoe je dit wel in goede banen zou kunnen leiden. Misschien kun je dan ook bij de als adviesorgaan bij de een overheidsinstantie gaan werken, er zijn wereldwijd namelijk grote issues om grote mensen menigtes in bedwang te houden. Het is allemaal zo simpel.

  5. Zojuist maar 32gb zwart gepre-orderd via T-mobile, aan het einde van bestelling. O jah levertijd 32gb is 3-4 weken -.- Dat wordt wachten dus.

  6. Ik hoor van vrienden dat er ook Belgen zijn die angstige momenten meegemaakt hebben in Oberhausen.

  7. Wat een stel idioten, alsof je niet een paar weken kunt wachten… Ik zie trouwens alleen maar mannen in dit filmpje… Vrouwen meer verstand?

  8. @bakman: Zoals ik zeg: in steden die veel groter zijn dan Oberhausen gaat het wel goed. Daar zetten ze dranghekken neer. In Oberhausen is er sprake van één groot plein waardoor je trechtervorming krijgt. Apple moet hekjes huren van een pretpark en gewoon 1 km parcours uitzetten op dat plein.

  9. Wij staan nu nog in de rij.. Chaos hier! Er is een vak van 10 bij 20 meter wat de rij is. Alle mensen staan door elkaar in dat vak en moeten door een kleine opening om uit t vak te komen om de iPhone te kopen.

  10. We hebben er gewacht vanaf gisteravond 23uur. Rustige gezellige sfeer tot vanochtend rond 6 uur toen opeens de vlam in de pan sloeg. Mensen begonnen voor te dringen, te duwen, vallen, vechten. Zodoende ervoor gekozen om 7.30uur huiswaarts te keren. Niet leuk meer.

    Dan maar geen iPhone 5. Risico was te groot om met een groep te blijven.

    Slechte organisatie is er de oorzaak van dat deze situatie is geëscaleerd. Duizenden mensen op een donker grasveld zetten met een paar rode linten is vragen om moeilijkheden.

  11. Doe effe normaal! Het is een telefoontje,geen brood voor een uitgehongerde massa!

    @Timosha: Ik maak continue angstige momenten mee in Belgie, raar volkje!

  12. @Luc P: Heel verstandig!

  13. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @bakman: Zoals ik zeg: in steden die veel groter zijn dan Oberhausen gaat het wel goed. Daar zetten ze dranghekken neer. In Oberhausen is er sprake van één groot plein waardoor je trechtervorming krijgt. Apple moet hekjes huren van een pretpark en gewoon 1 km parcours uitzetten op dat plein.

    Ik denk dat de verwijzing dus niet naar Apple, maar naar ‘Apple Store Oberhausen’ moet zijn. In andere steden bij andere Apple Stores gaat het wel goed. Op een één of andere manier lukt het deze store manager niet om de zaak in goede banen te leiden… blijft jammer.

  14. Jullie doen net zo hard mee door niet tot de 28e te willen wachten op je review-exemplaar.
    Wie is dan verantwoordelijk voor chaos als niet alleen Duitsers, maar ook Nederlanders en Belgen afreizen naar Oberhausen omdat ze geen week kunnen wachten?
    Zo creeer je je eigen project-X iPhone 5.

  15. Apple lijkt weinig geleerd te hebben?
    Veel beveiliging en politie later en overal personeel!
    Ik had geen last van jullie gesoe maar ik stond dan ook voorraan. Er werd netjes 10 mensen per keer naar binen gesluisd.
    Ik hoorde achter idd wel veel chaos. Maar het was sowieso beter dan de 4s lancering.
    Gewoon vroeger komen volgende keer:D

  16. Angstige momenten..??? niet direct de nieuwe iphone hebben, dat is pas beangstigend!!!

  17. En de helft ervan wilde een iPhone 5 om ze met woekerwinst te verkopen. Zelfs nu staan er al te koop in de rubriek ‘te koop’ – zelfs vanuit de wachtende rij zetten ze reeds de iPhone 5 te koop.

    Ik wacht wel tot alles voorbij is… en ga zeker niet ieder jaar 700 euro’s uitgeven voor een nieuwe telefoon.

  18. Vorig jaar sloeg ook al nergens op iedereen stond in de rij en om 04:00 snachts gingen ze pas lintjes neerzetten dus iedereen rennen en die het laatste aankwam stond vooraan. Ik doe het nooit meer en al helemaal niet meer voor een telefoon wat niks verbeterend is. maar dat is ieder voor zich:)

  19. Wel wil ik toevoegen dat het inderdaad wel beter kon…
    Maar binnen ging alles 100% goed.

  20. Belachelijk domme mensen. Het blijf maar een telefoon…. Materialisme van het hoogste niveau.

  21. Of hekjes ala efteling. Dus zigzag lopen.

  22. producten gaat deze massahysterie ons toch iets te ver.

    Het is de snelste manier om aan een reviewexemplaar te komen; Apple leent pas vanaf 28 september testtoestellen aan de Nederlandse media uit.

    Maar als het een review betreft dan maakt het niet uit?

  23. Ik zeg het, volgend jaar met zijn allen naar Sydney. Heel een een klein beetje choas toen we van een zittende rij naar een staande rij gingen, maar voor de rest ging alles goed. 1,5 nadat de deuren waren geopend liep ik al met een iPhone naar buiten!

    Oberhausen was vorig jaar al een aanfluiting qua organisatie, had wel verwacht dat ze daar iets van geleerd hadden!

  24. Kom net van Oberhausen, was er om +-7:00. Twee uurtjes gewacht maar het schoot allemaal niet op. Het systeem wat was bedacht (of beter gezegd ontstond 🙂 waren twee trechters als je door de eerste kwam kreeg je een reserveringskaartjes en met dit kaartje kon je doorlopen naar de tweede trechter waarvan er telkens 10 mensen naar binnen mochten.

    Verder was iedereen best relaxed alhoewel je best dicht op elkaar stond. Maar ben benieuwd wat er gebeurd als de reserveringskaartjes op zijn :))

  25. Origineel geplaatst door Jan
    Wat een stel idioten, alsof je niet een paar weken kunt wachten… Ik zie trouwens alleen maar mannen in dit filmpje… Vrouwen meer verstand?

    Ja!

  26. Origineel geplaatst door Ozz
    Belachelijk domme mensen. Het blijf maar een telefoon…. Materialisme van het hoogste niveau.

    Echt he dit slaat helemaal nergens meer op, en dat om 1 of 2 weekjes eerder een nieuwe telefoon te hebben…
    Ik kom echt de deur niet uit voor dat ding ik bestel hem binnenkort wel ergens, laat hem lekker thuis bezorgen en het interesseert me geen moer of dat 1 of 10 weken duurt.
    In 3e wereld landen staan ze zo in de rij omdat ze al 2 weken niet gegeten hebben, maar dit is gewoon echt een zielige vertoning!

  27. Net terug uit oberhausen, stond vooraan (nr23), vond het beter georganiseerd dan vorig jaar. De mensen die het verpesten zijn diegenen die om 6 uur smorgens aankomen en dan denken recht te hebben op een plaats dicht aan het begin, het enige wat de organisatie kan doen is harder optreden. Er waren de hele nacht voldoende security en apple personeel aanwezig dacht ik zo, dit in tegenstelling tot vorig jaar.
    Nu ff klooien met mijn verknipte microsim, het kreng past nog niet… :p

  28. Jammer, dit had eigenlijk een keer volledig uit de hand moeten lopen. Maar dan ook écht. Stomme graaiers dat mensen ook zijn. Hebbe hebbe hebbe. Compleet belachelijk diersoort dat we zijn.

  29. Origineel geplaatst door albeba72
    @Timosha: Ik maak continue angstige momenten mee in Belgie, raar volkje!

    Dat kan ik mij best voorstellen. Bij ons in België moet je namelijk betalen in hotels, restaurants, tankstations, winkels enz…

    Dat een Hollander daar “angstige momenten” meemaakt is heel begrijpelijk 🙂

  30. @Timosha: Volgens mij weer je zelf niet eens wat je bedoel met je commentaar..
    verklaar je nader.

  31. Origineel geplaatst door albeba72
    @Timosha: Ik maak continue angstige momenten mee in Belgie, raar volkje!

    Mag ik dan als Belg eens weten wat er zo raar is aan ons dat zo beangstigend is voor jou of ben jij zo’n type bekrompen arrogante Nederlander met een grote bek die boven iedereen uitroept uit schrik niet genoeg aandacht te hebben(van dat soort houden we inderdaad niet)?

  32. Ach ja, nu staat hij in de rij dalijk op marktplaats zetten voor €100 minder, lekker slim

  33. Apple niets geleerd van vorige keer in Oberhausen? Natuurlijk wel, heel veel zelfs. De marketingstrategie is immers gebaseerd op hypen en daar moet je steeds zwaardere middelen voor inzetten. Nu kamperende mensen voor de winkeldeur geen nieuws meer is, is het uitlokken van chaos de nieuwe stap.

  34. Haha toch hilarisch… Net kleine kinderen :-p

  35. Vielen ze flauw toen de de prijs zagen?

  36. Lancering iPhone 1…prima veel ophef. iPad 1, idem. Niemand had ooit zo’n ding gezien, laat staan in zijn handen gehad. Maar iPhone 5, kom eens op! over twee maanden is hij mainstream en over een half jaar heeft mijn buurjongen van 14 er ook een.

    Dat je in de rij wilt staan moet je zelf weten, maar als je dan ook nog eens gaat voordringen ben je echt een sneue r*kk*r.

  37. @Flieps: Inderdaad!

  38. Drie woorden: volslagen kansloos, zielig

  39. Origineel geplaatst door Flieps
    Lancering iPhone 1…prima veel ophef. iPad 1, idem. Niemand had ooit zo’n ding gezien, laat staan in zijn handen gehad. Maar iPhone 5, kom eens op! over twee maanden is hij mainstream en over een half jaar heeft mijn buurjongen van 14 er ook een.Dat je in de rij wilt staan moet je zelf weten, maar als je dan ook nog eens gaat voordringen ben je echt een sneue r*kk*r.

    Ik zie anders niet vaak jochies van 14 met een iPhone hoor. Woon je in Wassenaar ofzo?

  40. Origineel geplaatst door Bram
    Ik zie anders niet vaak jochies van 14 met een iPhone hoor. Woon je in Wassenaar ofzo?

    Beter rondkijken dan Bram….. en niet alleen in Wassenaar!

    OT: het is eigenlijk compleet krankzinnig wat hier gebeurt! Vraag me trouwens af of winkels als Saturn (zit ook een filiaal in Centro Oberhausen) en Media Markt inmiddels ook de iPhone 5 verkopen.

  41. Kan iemand me vertellen of de toestellen die nu in Duitsland geleverd worden gelocked zijn. Ik kan er 1 ophalen vanmiddag, maar de leverancier zegt dat ik met mn KPN sim er niets mee kan?

  42. Sneu, Als eerst in de rij, als eerst een nieuwe iphone. En straks weer als eerst huilen op het forum dat ie slecht 3G ontvangst heeft, of gele vlekken in het scherm krijgt (of wat voor een klachten dan ook)…..ik wacht wel ff tot iedereen is afgekoelt, en de lucht van het angst zweet uit de winkels is op getrokken, dan ga ik lekker ontspannen een iPhone 5 kopen (of niet)

  43. @Hans: is die simllockvrij?? Ik hoorde dat ze allemaal gelocked zijn en ik er niets mee kan met m’n KPN sim

  44. Nou moeten we ons natuurlijk wel ff bedenken dat het altijd een heel klein groepje is wat voor gaat kruipen en gaat ouwehoeren.
    Je hebt maar 2 of 3 mensen nodig om zeer veel irritatie te krijgen.
    Ze moeten eens kijken hoe het op andere locaties gaat in echte grote steden en waarom het daar wel goed gaat.

  45. Origineel geplaatst door grik
    @Hans: is die simllockvrij?? Ik hoorde dat ze allemaal gelocked zijn en ik er niets mee kan met m’n KPN sim

    Dat zou wel de grap van het jaar zijn, als dat waar is!
    Maar ik kan me dat eigenlijk niet voorstellen, dat ze gesimlocked zijn…

  46. Origineel geplaatst door grik
    @Hans: is die simllockvrij?? Ik hoorde dat ze allemaal gelocked zijn en ik er niets mee kan met m’n KPN sim

    ja klopt, KPN kan niet in de duiste Iphones

  47. Wat een gedoe voor een telefoon, kom op mensen!!! Dit gaat nergens over, ik ben een Apple liefhebber maar kom op, ik wacht wel een maand of zo, de wereld vergaat niet daarmee.

  48. Origineel geplaatst door Ed
    Wat een gedoe voor een telefoon, kom op mensen!!! Dit gaat nergens over, ik ben een Apple liefhebber maar kom op, ik wacht wel een maand of zo, de wereld vergaat niet daarmee.

    Gelukkig zijn ‘r ook nog nuchtere mensen zoals jij! Ben ‘t helemaal met je eens

  49. Materialism at its finest…

  50. Ik heb eigenlijk een vraag.
    Ik heb de telefoon al besteld maar wil toch even naar oberhausen (een paar minuutjes hiervandaan) eff de iphone 5 uitproberen en nog 1 accessoire kopen. Kun je dan uberhaupt binnen komen of moet je lang wachten? Ook al kom je niet om de iphone 5 te kopen.
    Miss een reactie van mensen die in Oberhausen aanwezig zijn.

  51. Is het niet iets voor de afdeling openbare orde en veiligheid?
    Er is een winkel die iets nieuws in de verkoop gaat doen en de eigenaar van het terrein (gemeente) zou ook moeten anticiperen.
    Bij een voetbalwedstrijd wordt er ook extra politie ingezet.

  52. Dat allemaal voor een extra rijtje icoontjes op je scherm. Geloof dat de crisis voorbij is.

  53. Wat een triest gedrag. Hoe diep kan een mens zinken.

  54. @Ed: ben het met je eens mensen zijn serieus gek in mijn ogen pff over een maand staat marktplaats er weer vol mee en kan je ze in overvloed kopen.

  55. @Jean-Paul Horn: Klopt helemaal je kan gewoon binnen lopen daar, maar je hebt een ticket nodig om een iphone te kopen. Om die ticket te krijgen moet je in een onmenselijke rij gaan staan.

  56. Een ieder die naar Oberhausen is afgereist is stapelgek. Zonder uitzondering! Je kan gewoon even wachten. Maar nee, op naar Duitsland om een paar uur eerder te zijn. Die zijn het niveau van een kind van 5 wat niet op Sinterklaas kan wachten niet ontstegen. Knettergek en onvolwassen zijn ze! Zo, ik heb gezegd…..

  57. Wat zijn mensen gek geworden zeg. Als je besteld krijg je het ook wel binnen hoor

  58. Origineel geplaatst door Rens
    Een ieder die naar Oberhausen is afgereist is stapelgek. Zonder uitzondering! Je kan gewoon even wachten. Maar nee, op naar Duitsland om een paar uur eerder te zijn. Die zijn het niveau van een kind van 5 wat niet op Sinterklaas kan wachten niet ontstegen. Knettergek en onvolwassen zijn ze! Zo, ik heb gezegd…..

    Nee hoor!
    Menigeen is afgereisd naar Duitsland om andere mensen een poot uit te kunnen draaien door de iPhone 5 tegen absurde prijzen door te verkopen!
    Maar ja, zolang er mensen zijn die zich ook graag een poot uit laten draaien…

  59. Wat een treurige lieden. Die staan zeker ook vooraan bij de AH Hamsterweken.

  60. @grik: Unlocked!

  61. Origineel geplaatst door Pascal
    Nee hoor!
    Menigeen is afgereisd naar Duitsland om andere mensen een poot uit te kunnen draaien door de iPhone 5 tegen absurde prijzen door te verkopen!
    Maar ja, zolang er mensen zijn die zich ook graag een poot uit laten draaien…

    Ik heb er 2 gehaald in oberhausen, 1 voor mezelf en 1 met een “winst” van 150 eurie, trek daar de bezinekosten en 4 uur rijden en 14 uur voor de deur liggen bij op en dat is poot uittrekken?

  62. Mun verknipte micro-naar-nanosim doet het nog steeds nie, gelukkig nog wel in mun oude foon….

  63. Origineel geplaatst door Hans
    Ik heb er 2 gehaald in oberhausen, 1 voor mezelf en 1 met een “winst” van 150 eurie, trek daar de bezinekosten en 4 uur rijden en 14 uur voor de deur liggen bij op en dat is poot uittrekken?

    Ja…

  64. Origineel geplaatst door bakman
    Apple lijkt weinig geleerd te hebben van de situatie in oktober 2011dan mag je mij vertellen hoe je dit wel in goede banen zou kunnen leiden. Misschien kun je dan ook bij de als adviesorgaan bij de een overheidsinstantie gaan werken, er zijn wereldwijd namelijk grote issues om grote mensen menigtes in bedwang te houden. Het is allemaal zo simpel.

    Regent Street launch verliep uitermate netjes. Gewoon prima organisatie.

  65. Origineel geplaatst door Hans
    Ik heb er 2 gehaald in oberhausen, 1 voor mezelf en 1 met een “winst” van 150 eurie, trek daar de bezinekosten en 4 uur rijden en 14 uur voor de deur liggen bij op en dat is poot uittrekken?

    Ja, inderdaad. Iemand anders die de moeite heeft genomen om in de rij te staan, was daar vast heel blij mee geweest. Maar alleen omdat jij er winst / wat geld mee wil terug verdienen is er weer 1 iemand minder die hem had kunnen kopen.

  66. Origineel geplaatst door Timosha
    Dat kan ik mij best voorstellen. Bij ons in België moet je namelijk betalen in hotels, restaurants, tankstations, winkels enz…Dat een Hollander daar “angstige momenten” meemaakt is heel begrijpelijk

    haha hij is goed

  67. En de eerste staan al weer op de Marktplaats, voor woekerprijzen uiteraard!

  68. ik wacht lekker op de lumia 920, geen wachtrijen want die staan voor de apple stores en resellers…..lol

  69. Normaal gesproken heb je gewoon de brandweer om losgeslagen hutvolk af te spuiten

  70. Belachelijk domme mensen. Het blijf maar een telefoon…. Materialisme van het hoogste niveau. De mensheid is verrot BAH!

  71. Origineel geplaatst door johan
    ik wacht lekker op de lumia 920, geen wachtrijen want die staan voor de apple stores en resellers…

    Er is een reden dat mensen daar niet voor in de rij staan.

  72. Voor de mensen die vandaag zijn geweest. Verwachten jullie dat er morgen nog iPhone 5’s worden verkocht in Oberhausen? En zijn dit dezelfde als die hier in Nederland worden verkocht.

  73. Dit gaat mij toch echt te ver voor een nieuwe telefoon..

  74. Origineel geplaatst door Nukenine
    Er is een reden dat mensen daar niet voor in de rij staan.

    +1
    hahaha.

    Origineel geplaatst door PeterT
    Ja, inderdaad. Iemand anders die de moeite heeft genomen om in de rij te staan, was daar vast heel blij mee geweest. Maar alleen omdat jij er winst / wat geld mee wil terug verdienen is er weer 1 iemand minder die hem had kunnen kopen.

    Ach, als je er 2 mag kopen dan mag je er 2 kopen.
    Dan moet Apple daar maar wat aan doen en maximaal 1 verkopen of gewoon meer in voorraad hebben.
    Niks mis mee om wat geld te verdienen als de mogelijkheid zich voor doet.
    Apple doet toch hetzelfde? Hebben miljarden over en weten amper wat ze ermee moeten doen maar gooien er ff een flink bedrag bovenop een toestel wat al zo duur was.

  75. Origineel geplaatst door Robbie
    Kom net van Oberhausen, was er om +-7:00. Twee uurtjes gewacht maar het schoot allemaal niet op. Het systeem wat was bedacht (of beter gezegd ontstond waren twee trechters als je door de eerste kwam kreeg je een reserveringskaartjes en met dit kaartje kon je doorlopen naar de tweede trechter waarvan er telkens 10 mensen naar binnen mochten.Verder was iedereen best relaxed alhoewel je best dicht op elkaar stond. Maar ben benieuwd wat er gebeurd als de reserveringskaartjes op zijn )

    Dus jij bent een voor dranger? Ik stond er gisteren om half 12 al in de 3e rij in het midden… Rond 10/11 ofso had ik me 2 iphones.

    Schoot allemaal niet op? Moet je niet voordringen, sorry.

    Was de 1e keer maar zeker niet de laatste keer want we gaan vanavond alweer erheen 🙂

  76. Was in munchen vandaag. Heb niet in de rij gestaan. Ging mij te lang duren. Verder goed geregeld daar.

  77. Origineel geplaatst door Bram
    Drie woorden: volslagen kansloos, zielig

    Je bent nog 1 woord vergeten: hersenloos!!

  78. Wa boeit da nu als je je telefoon nu 1 dag vroeger of later hebt. Ik wacht wel gewoon af.. Ongeduldige mensen xd

  79. Wa boeit da nu als je je telefoon nu 1 dag vroeger of later hebt. Ik wacht wel gewoon af.. Ongeduldige mensen

  80. @Rens: jaloers 😀

  81. Toch mooi dat mensen die daar in de rij hebben gestaan om voor zichzelf een iPhone te kopen en nog 1 voor de verkoop je hier een poot proberen uit te draaien…
    Een 16GB voor €900?!!
    €220 voor de gedane moeite zeggen ze dan…..Kies je toch zelf voor om daar te gaan staan en de kans te lopen om op je gezicht geslagen te worden?
    Mooier is het nog dat er gewoon slimmeriken bij zijn die het er voor betalen omdat ze niet kunnen/willen wachten.
    En ja,ik ga hem ook halen,maar wacht wel tot ie hier te verkrijgen is of bij een abbo.

  82. Eenmalig maar nooit meer, na 14 uur in de rij eindelijk mijn I pone 5

  83. I phone 5 natuurlijk

  84. Ik ben op vakantie in zuid-Frankrijk, en om 10.15h ben ik naar de Apple store in montpelier odyseum winkelcentrum gegaan, dat was 20 min rijden van mijn vakantieverblijf, er stonden 2 mensen voor mij in de rij, 5 minuten later had ik mijn iPhone, 2 uur daarvoor was het volgens de verkoper een zottekot maar ze hadden genoeg iPhone’s op voorraad, uitgenomen de 16gig die was op.

  85. Zijn er vandaag nog 64 GB iPhones 5 te verkrijgen in Oberhausen? Ik probeer te bellen maar ze nemen niet op;-(
    Iemand enig idee?

  86. @Bram @Uitsmijter.

    Mijn inziens zijn jullie eerder die benamingen omdat jullie je er zo druk om maken. Laat toch iedereen in zijn waarde die daar wil staan. Een ander persoon staat bijvoorbeeld vooraan in de rij voor een concert o.i.d. Wat zal het jou een zorg zijn dat die mensen daar zo hebben moeten dringen.

    Ik heb er zelf ook gestaan, op zich viel het allemaal wel mee, het was inderdaad dringen geblazen maar als niemand in de rij gaat staan dan is het gewoon ieder voor zich. Mensen die daar flauwgevallen zijn of uit de rij gelopen die hebben er niet genoeg voor over gehad. Ik wel en ben tevreden met mijn iPhone en ben gisteren haast alweer vergeten.
    Ook heb ik leuke contacten daar gehad en het was leuk om een keer meer te maken. Meer niet.

    Maak je aub niet zo druk om anderen maar kijk eerst een naar je eigen (verwijtingen).

  87. Ik ben een groot Apple liefhebber, maar uren in de rij staan voor een product, geen denken aan, ik bestel hem wel vanuit mijn luie stoel via Apple site zodra die er is.

  88. Origineel geplaatst door rhome
    Mensen die daar flauwgevallen zijn of uit de rij gelopen die hebben er niet genoeg voor over gehad.

    Meen je dat echt?!

    Dus je moet jezelf maar onder de voet laten lopen en dan gewoon doen of er niks aan de hand is omdat je hem anders niet graag wilde hebben?!!
    Alsof die mensen daar zijn gaan staan om eens mee te maken hoe het is om flauw te vallen….

  89. @Nicky: Post van Rhome was overduidelijk sarcasme, denk je ook niet?

  90. @Daan: zou je denken?
    Ik niet in elk geval,komt niet echt sarcastisch over….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.