Reacties voor: Flash Installer alweer afgewezen

Ontwikkelaar Jonah Grant heeft de applicatie Flash Installer voor de derde keer ingeleverd bij Apple. Maar ook nu is de applicatie afgewezen. Jonah gaat gewoon door.
Lees het complete artikel → Flash Installer alweer afgewezen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 54 reacties

  1. Cydia store??? 🙂

  2. Ik hoop dat ie komt
    Cydia of app store boeit me niet
    Als ie maar komt dan kan je weer veel meer met je iphone xD

  3. Als iphoneclub zijnde kun je toch wel een klein mailtje sturen naar de lui van apple die deze apps goedkeuren? Gewoon vragen of het verhaal klopt of niet.

    Just do it the easy way.

  4. Ik wil graag flex programma’s voor de iphone maken.

    Hopelijk komt het binnenkort op Cydia.

  5. Haha als het hem daarom gaat is het hem wel een beetje gelukt!!

  6. Origineel geplaatst door sander
    Als iphoneclub zijnde kun je toch wel een klein mailtje sturen naar de lui van apple die deze apps goedkeuren? Gewoon vragen of het verhaal klopt of niet.Just do it the easy way.

    Denk niet dat ze die informatie vrijgeven. Beetje privacy gevoelig. Daarbij komt ook nog eens dat Apple sowieso al niet de makkelijkste is.

    (jezus… Typen op de iphone blijft naar 2 jaar oefenen zelfa nog een drama)

  7. Hoe dom kun je zijn… Zet het dan in Cydia. Of het is gewoon fake.

  8. Fake???? Onzin, waarom??? Misschien wilt de maker wel het grote publiek bereiken en niet alleen de jailbreakers? Daaraan wel eens gedacht???

  9. cydia is natuurlijk leuk en aardig maar als je echt geld wilt verdienen met je apps volkomen waardeloos. wat za

    Origineel geplaatst door iMario
    Hoe dom kun je zijn… Zet het dan in Cydia. Of het is gewoon fake.

    beetje kort dopor de bocht mario, cydia is natuurlijk leuk en aardig maar als je een beetje serieus bent en geld wilt verdienen met je apps volkomen waardeloos. ruwe schatting zal zijn dat maximaal 10% van de iphonebezitters een jailbreak heeft (en dus cydia gebruikt) dan rest dus 90% potentiele markt die je zomaar laat liggen, daar zou ik als ik een developer zou zijn ook eens heel goed over na denken
    maarja het kan natuurlijk ook fake zijn

  10. Blijft geen slimme actie mocht het bestaan.

    Als de beste man geld wil verdienen moet hij snel zijn dus Cydia met een aankomende introductie nieuwe iPhone(‘s) kan de app wel overbodig zijn.

  11. ik snap de behoefte naar flash niet zo…

  12. De behoefte naar flash.. hallo, weet je hoeveel websites flash-players gebruiken voor hun video’s.. Niet alles is YouTube.
    Daarbij is Cydia natuurlijk geen oplossing, want voor die 3% die hun iPhone gejailbraked heeft levert het natuurlijk niks op. Ik denk dat Apple de applicatie weigert omdat in 3.0 een flash-functionaliteit zit, waardoor deze app nutteloos wordt (voor 3.0 gebruikers dan).

  13. wat lullen jullie nou 3% of 10% maar gejailbreakt? wie jailbreak hem nou niet? dan kan je bijna niks met je iphone behalve 10 euro voor een spelletje betalen (dan heb ik het nog niet over die 30 euro van logmein)

    diegene die geen jailbreak hebben weten duidelijk niet wat je er allemaal mee kan of snappen het gewoon niet, maar ga niet zulke domme taal uitslaan

  14. Het Hooge Heiligdom kan natuurlijk ook 1 aangepaste voorbeeldknop als feedback terugsturen, maar dat is natuurlijk teveel werk (15 seconden)

  15. Origineel geplaatst door thomas
    wat lullen jullie nou 3% of 10% maar gejailbreakt? wie jailbreak hem nou niet? dan kan je bijna niks met je iphone behalve 10 euro voor een spelletje betalen (dan heb ik het nog niet over die 30 euro van logmein)diegene die geen jailbreak hebben weten duidelijk niet
    wat je er allemaal mee kan of snappen het gewoon niet, maar ga niet zulke domme taal uitslaan

    Jailbreak? Klinkt mij in de oren als een strafbaar feit. Hoezo ben je dom als je dat niet hebt? Je mag zeker ook gratis films en muziek downloaden. Apple heeft gewoon een super product ontwikkeld en heeft veel geinvesteerd. Mogen zij dan niet daaraan verdienen en de regels bepalen?jij wil toch ook betaald krijgen als je werkt? Het lijkt mij gewoon diefstal. Er bestaan gelukkig ook nog eerlijke mensen (90%)!

  16. Dus jij beweert dat ik crimineel ben?
    Mijn iPhone is gewoon legaal gekocht in de UK, vervolgens heb ik hem gejailbreaked met de reden dat ik hem unlocked moest maken.

    Nee, ik download geen illegale IPA’s of overige zaken wat in mijn ogen “stelen” is. Zelf ben ik een developer, dus daardoor weet ik ook de gevolgen van warez.

    Origineel geplaatst door peet
    Origineel geplaatst door thomaswat lullen jullie nou 3% of 10% maar gejailbreakt? wie jailbreak hem nou niet? dan kan je bijna niks met je iphone behalve 10 euro voor een spelletje betalen (dan heb ik het nog niet over die 30 euro van logmein)diegene die geen jailbreak hebben weten duidelijk niet
    wat je er allemaal mee kan of snappen het gewoon niet, maar ga niet zulke domme taal uitslaanJailbreak? Klinkt mij in de oren als een strafbaar feit. Hoezo ben je dom als je dat niet hebt? Je mag zeker ook gratis films en muziek downloaden. Apple heeft gewoon een super product ontwikkeld en heeft veel geinvesteerd. Mogen zij dan niet daaraan verdienen en de regels bepalen?jij wil toch ook betaald krijgen als je werkt? Het lijkt mij gewoon diefstal. Er bestaan gelukkig ook nog eerlijke mensen (90%)!

  17. Goedemorgen! Mensen laten we nou on-topic blijven en niet elkaar gaan bashen over wel of niet jailbreaken 😉

  18. Origineel geplaatst door thomas
    wat lullen jullie nou 3% of 10% maar gejailbreakt? wie jailbreak hem nou niet? dan kan je bijna niks met je iphone behalve 10 euro voor een spelletje betalen (dan heb ik het nog niet over die 30 euro van logmein)diegene die geen jailbreak hebben weten duidelijk niet wat je er allemaal mee kan of snappen het gewoon niet, maar ga niet zulke domme taal uitslaan

    Als ik eens hier in het forum kijk, dan vooral het topic van de top 5 apps voor jailbroken iphones, dan word ik daar echt excited van! jailbreakers doen het voor 1 of 2 programmaatjes die je bijna bij iedere poster terug ziet komen, daar waar ik totaal niet warm of koud van word…om daar nu die moeite voor te gaan zitten doen, nee ik koop wel een programmaatje in de appstore. Als ik wil klooien met een smartphone, dan koop ik wel een WM device, dan krijg je echte ellende.

    Nu gaat het hier om de flashapp. als deze voor jailbreak beschikbaar word, dan kan het nog wel eens interessant worden, dat is ook iets waar apple voor moet waken.

  19. Origineel geplaatst door thomas
    wat lullen jullie nou 3% of 10% maar gejailbreakt? wie jailbreak hem nou niet? dan kan je bijna niks met je iphone behalve 10 euro voor een spelletje betalen (dan heb ik het nog niet over die 30 euro van logmein)diegene die geen jailbreak hebben weten duidelijk niet wat je er allemaal mee kan of snappen het gewoon niet, maar ga niet zulke domme taal uitslaan

    90% geen jailbreak, lijkt me duidelijk.

  20. Oh my…. Wat willen die lui nou,
    Is er iemand die een van de grootste
    Gebreken wil en KAN oplossen…

  21. Origineel geplaatst door thomas
    wat lullen jullie nou 3% of 10% maar gejailbreakt? wie jailbreak hem nou niet? dan kan je bijna niks met je iphone behalve 10 euro voor een spelletje betalen (dan heb ik het nog niet over die 30 euro van logmein)diegene die geen jailbreak hebben weten duidelijk niet wat je er allemaal mee kan of snappen het gewoon niet, maar ga niet zulke domme taal uitslaan

    Er is er hier maar 1 die domme taal uitslaat. We noemen geen namen maar lees het citaat en je kunt stoppen na de naam.

  22. Wat een gezeur over dat gejailbreak. Ander achtergrondje is leuk. Het is jouw eigendom, doe lekker wat je ermee wil doen, veeg desnoods je reet eraan af… Jij hebt het gekocht!

    Cydia Apps: ik kan niet zonder. Wil ik ff filmen en heb ik mijn camera niet bij de hand: cycorder. Wil ik internet uitzetten: bosspreffs. Andere achtergrond: winterboard.

  23. Ik hoop persoonlijk echt dat hij hiermee doorgaat en niet voor “the easy way” gaat en het in Cydia zet.
    Er zijn nou eenmaal mensen die liever niet willen jailbreaken om verschillende redenenen en natuurlijk ook mensen die de technische knowhow niet hebben.

    Ik wil m’n iPhone gewoon clean houden en als ik iets wel mis is het flash!

  24. Diegene die hem niet hebben gejailbreakt snappen er iid helemaal niks van en lekker houden zo, een maat van mij heeft ook geen gejailbreakte omdat hij dat niet kan lol en ze ogen vallen er iedere keer uit als hij mijn iphone ziet met iedere keer een andere thema, weerbericht in me status en 5 iconen springboard en alle apps 😉 die je maar kan bedenken, dan moet ik wel ff lachen. Maarja je heb ook van die mensen die niet harder dan 50 rijden in een porsche en je heb van die mensen die er alles uit halen wat erin zit.

  25. Wat zou dit bieden? Flash of flash-lite? of nog weer wat anders?

  26. Ik vind het knap beroerd dat de helft van de sites die je via Safari bezoekt en linkjes die ik via Tweetie open, allemaal “hey, installeer eens even Flash” roepen.

    Vind het een gemis voor zo’n multimediaal toestel. Om nog maar te zwijgen over de iffy 3G, die als er ergens een vloeipapiertje voorbijwaait alweer naar gprs of lager terugvalt.

  27. Cydia!!!!

  28. Origineel geplaatst door softijs
    Diegene die hem niet hebben gejailbreakt snappen er iid helemaal niks van…

    Onzin, hoe zit het dan met die mensen die de jailbreak bewust weer hebben verwijderd? Erg leuk die thema’s, snelkoppelingen, extra opties, bewegende icoontjes en al die andere leuke dingen, maar helaas lever je daar ook snelheid en batterijduur voor in. Het is een keuze en niet zozeer een onkunde. Ik moet zeggen dat ik het MMSen met SwirlyMMS erg mis, maar met wat geduld kan ik straks weer foto’s naar iedereen versturen 🙂
    Flash zou inderdaad erg fijn zijn! Lijkt me geweldig als ik de filmpjes van Vimeo af zou kunnen spelen op mijn iPhone!

  29. Ik heb me toestel ook niet gejailbreakt. Heb dit wel gedaan, maar ik vond het allemaal niet zo interessant. Buiten het feit om dat er een hoop armoedzaaiers gratis games hebben, vind ik de ‘nieuwe’ functionaliteit niet echt heel erg boeiend. Maar als je bijvoorbeeld flash via Cydia kan krijgen en bijv. FLV video support vanuit de browser kan krijgen, dan ben ik ok 🙂

  30. Volgens mij is het een hoax, want Apple zou alleen Flash van Adobe toelaten. Ik zou nooit MS Word for the Iphone in de AppStore krijgen.

  31. Apple is gewoon een dictatuur. Bij het vorige bericht over deze app zei ik al dat deze nooit goedgekeurd zal worden.

    Wat nog eens extra kinderachtig is, is het feit dat Apple in plaats van de echte reden telkens met die stomme smoesjes komt als ‘het knopje staat ons niet aan’.

  32. Ik zelf had mijn iPhone ook gejailbreaked. Zelf vond ik het meer een verkrachting van je iPhone dan dat je er meer mee kon doen. Natuurlijk is het cool dat cycorder er is, maar ik gebruikte het nooit. Natuurlijk is winterboard een mooie oplossing als je een ander thema wilt, maar zelf vind ik het standaart thema op de iPhone nog steeds het aller mooist.

    En het grootste nadeel dat voor mij gelde, is dat de batterijduur in een veel groter thempo achteruit ging en de snelheid steeds minder werdt. Het haalde altijd net geen dag en dat was erg irritant.

    Zelf voel ik me er gewoon safe bij. Ik betaal gewoon weer voor de apps die ik wil, omdat er mensen zijn die hun werk er in hebben gestopt. Die mensen hebben er kei hard voor gewerkt om een top app neer te zetten. Dan ga je gewoon hier op de website een revieuw zoeken en dan weet je echt wel of je die app wilt kopen of niet.

    On-topic:
    Zelf heb ik flash nog niet als een gemis gezien op de iPhone, maar als het in de app store komt kan iedereen zelf bepalen of hij/zij het wilt hebben of niet.

  33. @Bakman
    Dus jij denkt dat jailbreakers al die moeite doen voor 1of 2 programma’s? En als Flash via cydia uitkomt dan overweeg jij wel een jailberak? Dus dan jailbreak jij straks ook met dezelfde moeite voor 1 programma.
    Wat is nou je puntje Bakman?

  34. Hij zou het voorlopig toch in Cydia kunnen zetten, in afwachting van Apple’s goedkeuring (als die er zelfs al komt). Met een “Donate via Paypal”-systeem zou hij er ook al wat winst mee maken. Het is niet veel (alhoewel je er van versteld zou staan, kijk maar naar bvb Mewseek en PwnPlayer) maar in ieder geval meer dan nu.

  35. Origineel geplaatst door Sam
    ik snap de behoefte naar flash niet zo…

    Hoe kun je die behoefte aan flash facking niet snappen!!!!!!

  36. De reden dat Apple vandaag de dag zo sterk staat zoals ze staan, heeft (o.a.) te maken met een extreme bewaking van de interface ‘huisstijl’, ik erger me ook dood aan die alternatieve Adobe CS dialog vensters onder de Mac OSX versie van CS, dus helemaal terecht dat Apple dit gewoon scherp houdt. Voor je het weet het je allemaal van die zelfde slechte smaak praktijken waar windhoos mee grossiert.

  37. Origineel geplaatst door ijee
    @Bakman
    Dus jij denkt dat jailbreakers al die moeite doen voor 1of 2 programma’s? En als Flash via cydia uitkomt dan overweeg jij wel een jailberak? Dus dan jailbreak jij straks ook met dezelfde moeite voor 1 programma.
    Wat is nou je puntje Bakman?

    ik denk dat je je leeskunde nog eens wat bij moet schaven, het kan voor iphone gebruikers interessant worden als flash wel beschikbaar is onder een jailbreak. Ik praat niet voor mezelf. ik zal hem niet jailbreaken want ik mis het niet en wacht af waar apple/adobe zelf mee komt. Misschien ook de posts boven je eens lezen; wat is er nou zou superduper aan je jailbreak ? ik zie bijzonder weinig voordeel….jij ?

  38. Ik hoef ook niet echt flash.
    Als het komt leuk dan ga ik er wel gebruik van maken maar het is nu iets wat bij mij niet op nummer een staat.
    Eerst eens os 3.0 als flash erin zit super dan, maar is het niet zo ik slaap er niet slechter door.

  39. Origineel geplaatst door thomas
    wat lullen jullie nou 3% of 10% maar gejailbreakt? wie jailbreak hem nou niet? dan kan je bijna niks met je iphone behalve 10 euro voor een spelletje betalen (dan heb ik het nog niet over die 30 euro van logmein)diegene die geen jailbreak hebben weten duidelijk niet wat je er allemaal mee kan of snappen het gewoon niet, maar ga niet zulke domme taal uitslaan

    JE hebt misschie wel gelijk maar ik denk dat het grootste gedeelte van de Iphone gebruikers niet eens weer wat een jailbreak is laatstaan hoe ze da moeten doen.

    We krijgen nog genoeg mensen in de winkel die al niet eens weten hoe ze muziek of contact personen op jun Iphone krijgen en ze claimen dat hun vorige telefoon vele malen mekkelijker was.

  40. @bakman:

    Ok, waar haal jij dan de wijsheid vandaan dat jailbreaken de moeite waard kan worden, als Flash via Cydia uitkomt?

    Jailbreak eens je eigen iphone en ga er mee spelen, dan pas weet je wat echt de voordelen zijn. Niet door naar een top5 lijstje van andere jailbreakers te kijken, daar wordt je totaal niet wijs van. Verder maakt het mij niet uit of het nu om jouw gebruik gaat of die van anderen. Wie hem nou wel of niet jailbreaked, dat moet iedereen lekker zelf weten. Maar als je niet weet waar je over praat, houd dan je mening voor je.

  41. ik mis flash eigenlijk wel heel erg hoor! al die sites waar je niet op kunt en vooral de filmpjes die je op internet niet kunt kijken. best irritant.

    oja, en aan thomas: jij bent hier de grootste grappenmaker die domme taal uitslaat hoor hahaha. weet totaal niet wat die zegt die kerel. hij heeft wel gelijk dat jailbreak super is 🙂 ik kan niet zonder.

  42. Origineel geplaatst door thomas
    wat lullen jullie nou 3% of 10% maar gejailbreakt? wie jailbreak hem nou niet? dan kan je bijna niks met je iphone behalve 10 euro voor een spelletje betalen (dan heb ik het nog niet over die 30 euro van logmein)diegene die geen jailbreak hebben weten duidelijk niet wat je er allemaal mee kan of snappen het gewoon niet, maar ga niet zulke domme taal uitslaan

    Zucht.
    Dat jij nou toevallig wel gejailbreakt hebt wil niet zeggen dat meteen ‘iedereen’ dat ook gedaan heeft. Ook al vind jij het dom (dat mag) dat anderen niet jailbreaken, het lijkt er toch echt op dat de overgrote meerderheid geen jailbreak heeft uitgevoerd, uit onwetendheid of omdat ze het wel ‘snappen’ maar toch hun redenen er voor hebben om het niet te doen (dat mag ook).
    Tot je betrouwbare cijfers kunt laten zien waaruit blijkt dat de meerderheid wel degelijk jailbreakt, is jouw verhaal gewoon dom gelul.
    Dat je niet wil/kan betalen voor bepaalde apps is voor overigens jouw verantwoording, maar laat anderen die dit wel doen gewoon in hun waarde.
    Goed, ik ben dus zo iemand die ‘het niet snapt’ volgens jou, maar je snapt het zelf gewoon niet.
    Ik heb m’n iPhone (en daarvoor m’n iPod touch) al meerdere keren gejailbreakt, en heb alles wat maar mogelijk is zo’n beetje wel geprobeerd (inclusief gekraakte ipa’s, ik ben geen heilige en ben nieuwsgierig genoeg om gewoon te testen of het werkt). Toch kies ik er bewust voor om nu geen jailbreak te hebben, om meerdere redenen; zo was m’n telefoon toch minder stabiel en minder snel, was ik daardoor tijd kwijt om te troubleshooten. Daarnaast heb ik m’n telefoon zakelijk nodig, en als er te veel mogelijkheden zijn dan leidt me dat af, ik krijg dan minder werk gedaan. Tot slot gebruikte ik eigenlijk alleen SBSettings, de rest was maar spielerei, en hoewel handig kan ik wel zonder SBSettings. Ik kies dus bewust voor een snellere, stabielere en eenvoudigere telefoon.

  43. Ik heb net een half uur om deze domme discussie moeten lachen. Trek het je niet persoonlijk aan mensen, en ga niet in op domme ondoordachte uitspraken

  44. Origineel geplaatst door peet
    Origineel geplaatst door thomaswat lullen jullie nou 3% of 10% maar gejailbreakt? wie jailbreak hem nou niet? dan kan je bijna niks met je iphone behalve 10 euro voor een spelletje betalen (dan heb ik het nog niet over die 30 euro van logmein)diegene die geen jailbreak hebben weten duidelijk niet
    wat je er allemaal mee kan of snappen het gewoon niet, maar ga niet zulke domme taal uitslaanJailbreak? Klinkt mij in de oren als een strafbaar feit. Hoezo ben je dom als je dat niet hebt? Je mag zeker ook gratis films en muziek downloaden. Apple heeft gewoon een super product ontwikkeld en heeft veel geïnvesteerd. Mogen zij dan niet daaraan verdienen en de regels bepalen?jij wil toch ook betaald krijgen als je werkt? Het lijkt mij gewoon diefstal. Er bestaan gelukkig ook nog eerlijke mensen (90%)!

    Downloaden is in Nederland inderdaad gratis voor films en muziek. Delen daarentegen mag niet. Voor programma’s (zoals IPA’s) ligt dat weer anders, dat is (naar mijn mening, terecht) illegaal.

  45. Origineel geplaatst door ijee
    @bakman: Ok, waar haal jij dan de wijsheid vandaan dat jailbreaken de moeite waard kan worden, als Flash via Cydia uitkomt? Jailbreak eens je eigen iphone en ga er mee spelen, dan pas weet je wat echt de voordelen zijn. Niet door naar een top5 lijstje van andere jailbreakers te kijken, daar wordt je totaal niet wijs van. Verder maakt het mij niet uit of het nu om jouw gebruik gaat of die van anderen. Wie hem nou wel of niet jailbreaked, dat moet iedereen lekker zelf weten. Maar als je niet weet waar je over praat, houd dan je mening voor je.

    Je word een beetje bijdehand vrind.

    Flash kan mensen over een drempel krijgen om te jailbreaken – welk onderdeel daarvan begrijp je niet ?

    En ik ga wel van die top-5jes uit, omdat dat is wat ik lees, en daar staan echt geen boeiende dingen bij, wat ik daarnaast lees (ja je leest het goed; ik lees – geen ervaring), is dat jailbreaken meer batterij zuipt, onstabiel maakt en dat mensen hun phone weer restoren naar origineel…..nou hiep hoi wat fantastisch. Weet je wat het is: wat ik niet ken, kan ik niet missen. Ik heb genoeg ervaring met onstabiele windows mobile zooi en ik ben blij dat ik nu iets stabiels heb – waar ik niets aan mis, anders dan navigatie.

  46. Het klopt dat je phone door jailbreak langzaam kan worden of dat de batterij sneller leeggaat. Maar door slim om te gaan met je jailbreak zul je hier totaal geen last van hebben. Mijn jailbroken phone is nog steeds net zo snel, net zo stabiel, batterij gaat net zo lang mee en ik heb WEL alle mogelijkheden die Apple blokkeert. Zoals statusnotifier, Bosspref, SBsettings, modem, mailsearch, divx afspelen, 5icondesk, alle apps die Apple niet toestaat, Mxtube, lockdown, dTunes, SSH, filmen en zo kan ik nog wel even doorgaan. En dit allemaal waar mijn iphone niet langzamer of onstabieler van wordt.

    Het gaat inderdaad vooral om SBsettings in de top5 lijstjes waar je in eerste instantie misschien niet warm van wordt. Maar dit is wel een functie die ik dagelijks gebruik en nu zeker niet meer kan missen. Iedereen heeft natuurlijk bepaalde behoeftes en eisen aan een telefoon. Ik kan in ieder geval geen enkel nadeel opnoemen door wel te jailbreaken en daarentegen kan ik tientallen voordelen opnoemen.

    Zonder Jailbreak zul je nooit alles uit je iphone kunnen halen, omdat onze grote vriend Apple nogal wat zaken blokkeert. Zolang je niet te gek doet met winterboard en andere op de achtergrond draaiende programma’s zul je alleen maar voordelen ontdekken. Dat je phone instabiel/langzaam wordt hangt echt helemaal van jezelf af. De mensen die restoren weten gewoon niet hoe ze met een jailbreak om moeten gaan. Als je niet weet hoe het moet en werkt, doe het dan niet of laat je eerst goed informeren. Je Iphone heeft nou eenmaal geen quadcore en 4gyg ram ingebouwd, dus het is niet zo raar dat je iphone gek gaat doen als je te veel rare dingen doet. Op je Desktop pas je je gebruik toch ook aan? Dan ga je ook niet 10 films, 10 webbrowsers, 5spellen tegelijktertijd opstarten?

  47. @ijee:
    Haha, het ligt echt niet aan je ervaring met jailbreaken of je telefoon instabiel en minder lang mee gaat. Dat ligt toch echt aan het jailbreaken zelf en wat je er allemaal op zet.

    Zelf heb ik mijn iPhone al 4 keer gejaikbreaked, omdat ik dacht dat ik wat miste. Mis. Na 1 of 2 dagen ben ik daar al op uitgekeken en merk ik alleen dat mijn telefoon prestaties achteruit gaan. Dit ligt echt niet aan mijn kennis maar aan de programmatjes die op de achtergrond blijven draaien.

    En hoe er nu maar over op over hoe dom en debiel mensen zijn die zijn iPhone niet heeft gejailbreaked. Ik weet echt wel hoe ik moet jailbreaken. Ik ben daar echt geen noob in. Ieder heeft zijn mening over jailbreaken.

    Nog even wachten, en dan komt er weer een super update uit van Apple. Dan krijg ik weer wat gemiste mogelijkheden voor mijn iPhone die niet mijn telefoonprestaties verpesten.

  48. Kies er dan gewoon voor om geen applicaties op de achtergrond te draaien…
    En ik denk dat 10% wat weinig is hoor, je vergeet ff de eerste generatie iPhones die wereldwijd gekocht werd. Die hebben bijna allemaal een jailbreak nodig omdat het niet in hun land verkocht werd. Zelfs Steve Jobs heeft dat laten weten op z’n keynote.
    Hoe dan ook, jailbreak is een persoonlijke keuze, maar dat je prestaties door de jailbreak zelf achteruitgaan, is flauwekul, na de jailbreak is er niets veranderd in het werkgeheugen, behalve het feit dat je geen restricties meer hebt.
    Wat je erna doet is dan totaal je eigen verantwoordelijkheid dat hij onstabiel/trager wordt. Kijken welke programma’s wat doen, en of het in het achtergrond zal blijven draaien of niet. Geloof me, als je veel App Store apps installeert, wordt hij ook trager, zelfs op een niet jailbroken iPhone, probeer maar!

    Ikzelf heb een jailbreak, ik heb ervoor gekozen voor een minder langere batterijlevensduur door winterboard (enkel voor lockscreenbackground) & statusnotifier te installeren, in praktijk komt dit neer op ongeveer 40 minuten minder batterijtijd per keer dat ik hem volledig oplaad. Maar zelfs als je geen batterijlevensduur wilt inboeten, kan je een jailbreak uitvoeren en dan de bestaande afbeeldingen aanpassen, zonder winterboard.

  49. laat ik dan even uitleggen waar mijn 10% vandaankomt (had niet verwacht zoveel opschudding te veroorzaken maar wel leuk :P)
    hier op mijn werk heeft bijna iedereen een iphone, schijnt een populair ding te zijn hier in de filmindustrie maar dat terzijde…. er werken hier 50 man, denk 30 hebben een iphone en 1 heeft jailbreak (ik dus). nou zit ik hier in de vs dus idd kan het best dat er in de niet-orginele-iphonelanden meer gejailbreaked wordt… je moest natuurlijk vroegah een jailbreak hebben om het fantastische nederlands taalpakket te installeren 😉
    maar bijna iedereen van de oude garde die een 2g had in nederland is volgens mij overgestapt naar de 3g en die draait (in nl) gewoon native op een nederlands netwerk. mi us de behoefte naar jailbreak dus zo goed als verdwenen, ikzelf heb het inderdaad nog omdat ik niet aan at&t gebonden wil zijn maar afgezien van winterboard wat leuk maar niet noodzakelijk is gebruik ik nauwelijks cydia.
    maarja zoals al eerder gezegt: we dwalen af.. back on topic?

  50. Mensen wat een epistels… 🙂

    Anyway… kan hij niet wat filmpjes laten zien van het resultaat in actie? Al was het maar om aan te tonen dat het niet fake is. Ben zelf wel benieuwd om te zien of het vloeiend kan, omdat zowel Apple als Adobe aangaven dat het een hele klus zou worden binnen de huidige specs.

  51. Ik snap dat veel mensen het beleid van Apple vaag vinden. Maar het is altijd geweest dat Apple zijn software op de hardware aanpast zodat je een stabiel en goed werkend os krijgt uitzonderingen daar gelaten. Ik ben blij dat ze wat strenger zijn want dan heb ik iig geen sheit telefoon

  52. @Griffin:
    Wij snappen het 😉 !

  53. ik zou haast zeggen dat ze hem vertragen totdat Adobe zelf iets ophoest…

    Flash zou zeer welkom zijn 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.