Reacties voor: Fitmo: nieuwe Nederlandse app wil personal trainer bereikbaar maken voor iedereen

Fitmo is een nieuwe Nederlandse app waarmee sporters gekoppeld worden aan een personal trainer. Via een app krijg je oefeningen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ziet er prachtig uit. Ik ben zelf hardlooptrainer bij een atletiekclub. Kan ik hier zelf van gebruikmaken met mijn atleten?
    Of moet ik eerst Fitmo trainer worden?

    • @paul bierman: Je moet je eerst aanmelden als Fitmo trainer. Ze letten op persoonlijkheid en professionaliteit, je hoeft geen bepaalde filosofie aan te hangen. Lijkt mij handig hoor, ook voor trainers om nog wat extra klanten te kunnen bedienen.

  2. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @paul bierman: Je moet je eerst aanmelden als Fitmo trainer. Ze letten op persoonlijkheid en professionaliteit, je hoeft geen bepaalde filosofie aan te hangen. Lijkt mij handig hoor, ook voor trainers om nog wat extra klanten te kunnen bedienen.

    Gonny, er is een wachtlijst. Kun jij me via de achterdeur naar binnen loodsen?

  3. @paul bierman: Ik zit momenteel nog even met bepaalde onderdelen in de app, die niet werken. Dus als ik jou was, zou ik nog even wachten 🙂

  4. @paul bierman: Dank voor je interesse Paul, het klopt dat er een paar dingen waren die momenteel niet optimaal werkten in de app afgelopen weekend, maar inmiddels bijna allemaal opgelost zijn (Dankjewel @Gonny voor je feedback).

    Kun je contact met me opnemen via paul@fitmo.com, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Hartelijk dank alvast!

    Groet, Paul

  5. Dankjewel @Gonny, heel goed om te horen. Heel veel plezier en succes bij het behalen van je gezondheidsdoelen!

    “You know that terrible feeling after a workout? Neither do I”

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.