Reacties voor: Fitbit Versa 2 gelekt: opvolger van populaire Apple Watch-rivaal

Vorig jaar slaagde Fitbit met de Versa in een succesvolle concurrent voor de Apple Watch te maken. De opvolger staat nu in de startblokken: op gelekte renders is de Fitbit Versa 2 te zien. Wat heeft deze aan vernieuwingen te bieden?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Mijn collega heeft een Fitbit Versa. Van een afstandje lijkt het veel op de Apple Watch. Als je wat van dichtbij kijkt valt het scherm op wat erg korrelig is tov de Apple Watch. Hopelijk wordt dit beter met de tweede versie. Ik heb sinds kort Apple Pay en zie nou helemaal geen reden meer over te stappen 🙂

  2. Ik hoop dat ze de prijs gelijk houden en toch echt GPS er in stoppen.

  3. Ik weet het niet hoor, maar wat is dit een ripoff van de Apple Watch.

  4. Prima klokje voor een groot gedeelte van de smartwatch gebruikers. De vele mogelijkheden die ik op mijn Apple Watch had gebruikte ik nooit. Notificaties, stappenteller, hardlooptijden en het weer op mijn Watch vind ik genoeg.

  5. In een splijt second zie je wat Apple watch invloeden maar verder is alles aan dit horloge anders Leo. Als je puur de fitness zaken wilt is dit een ideaal horloge tegen een dito prijs.

    Buiten de usa heeft elke Fitbit Versa trouwens NFC en dus Fitbit Pay. Tegenwoordig te gebruiken met o.a. ABN en Rabo.

  6. Heb Fitbit nooit begrepen, gericht op sport en dan ontbreekt bij veel modellen GPS. GPS en waterdichtheid is een must voor een sporthorloge. Ik gebruik daarom voornamelijk mijn Apple watch en Garmin Forerunner

  7. Wat in een eerdere reactie ook al staat, de Versa modellen in Nederland zijn allemaal voorzien van NFC, ook al is het geen special edition :).

  8. Ik ga er 1 aanschaffen. Kan ik betalen in combinatie met de Rabo app. 👍👍

  9. Ik heb in December een Fitbit Versa horloge gekregen was er super blij mee .nu doet hij helemaal niks meer heb de leverancier gebeld die zeg er zit geen garantie op dit horloge ben helemaal verbaasd hoe dit mogelijk is ?????

  10. Ik knap een beetje af op het design van dit soort smart watches. Ze zijn wel heel handig. Toch heb ik weer de overstap gemaakt naar een klassiek horloge, waarvan me het design erg aanspreekt. Het bandje daarvan fungeert als een tracker. Dus toch een beetje slimheid. Uiteindelijk gaat het me om het registreren van activiteiten/beweging en de slaapmeting.

  11. Momenteel heb je daar nog de Special Edition van de Versa voor nodig

    uhmmm… hoe weet je of je de special editiion hebt dan? ik heb daar nooit voor betaald en toch heb ik fitbit pay… werkt prima, als je je arm maar uit de kom kan draaien 🙂

  12. Origineel geplaatst door Rv
    Heb Fitbit nooit begrepen, gericht op sport en dan ontbreekt bij veel modellen GPS. GPS en waterdichtheid is een must voor een sporthorloge. Ik gebruik daarom voornamelijk mijn Apple watch en Garmin Forerunner

    Apple watch idd meer smartwatch en Garmin sportwatch
    Ergste van Fitbit is eigen platform wat erg gesloten is en geen healtkit implementatie.

  13. Ik ga alleen voor de Enige Echte! Er is geen smartwatch met zoveel verschillende en geavanceerde functies als de Apple Watch.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.