Reacties voor: Fitbit niet langer te koop in Apple Store

Apple is gestopt met de verkoop van Fitbits in de Apple Store. Concurrentie en ontbreken van HealthKit-ondersteuning kunnen redenen zijn.
Lees het complete artikel → Fitbit niet langer te koop in Apple Store
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Wat de reden ook is, dit zullen ze zeker gaan merken.

  2. Eigenlijk best wel zielig van Apple. Doe je niet wat ze willen, dan lig je eruit. Waar in het verleden dit soort spullen goed waren voor de verkoop van Apple zien ze ze niet meer staan.

  3. Zo lang het horloge van Apple geen eigen GPS heeft, vind ik vooralsnog en als sporter het horloge van Fitbit interessanter.

  4. Binnenkort wordt deze hele markt opgeschud (…vervuild/opgerold) door spotgoedkoop Chinees spul DealExtreme, Alibaba enz.

  5. Deze zin: “Bij Fitbit lijkt er niet meteen sprake van een openbaar conflict, maar lijkt het meer te gaan om concurrentie” maakt dit hele artikel een onzin-stuk. Een éénzijdig verhaal, zonder dat we een reactie van Apple zelf hebben kan je niet zeggen wat precies de reden hiertoe was. Misschien was er wél een conflict tussen de bedrijven, maar is dat nooit naar buiten gekomen.

  6. Origineel geplaatst door Sander Evers
    Deze zin: “Bij Fitbit lijkt er niet meteen sprake van een openbaar conflict, maar lijkt het meer te gaan om concurrentie” maakt dit hele artikel een onzin-stuk. Een éénzijdig verhaal, zonder dat we een reactie van Apple zelf hebben kan je niet zeggen wat precies de reden hiertoe was. Misschien was er wél een conflict tussen de bedrijven, maar is dat nooit naar buiten gekomen.

    Als het “openbaar” was hadden we het geweten. Maar goed: Apple reageert sowieso zelden of nooit op vragen, dus wat maakt dat je denkt dat ze hierop wel zouden willen reageren?

  7. Origineel geplaatst door UnDutchable
    Eigenlijk best wel zielig van Apple. Doe je niet wat ze willen, dan lig je eruit. Waar in het verleden dit soort spullen goed waren voor de verkoop van Apple zien ze ze niet meer staan.

    Precies, ik ben fan van Apple, maar dit kan gewoon niet.

  8. Apple mag toch zelf wel bepalen wat ze verkopen? Mercedes verkoopt toch ook geen BMW’s?

  9. Ik snap het aan de ene kant wel van Apple.

    Waarom zou je als Apple zijnde een product gaan verkopen als zij openlijk aangeven geen 100% ondersteuning (Healthkit) te geven op Apple apparatuur.

  10. @dunster: En waarom kan dit niet?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.