Reacties voor: Fitbit stopt 30 juni met Pebble-ondersteuning

Fitbit stopt op 30 juni met ondersteuning voor de Pebble-horloges, een halfjaar later dan aanvankelijk beloofd. Ook krijgen gebruikers een korting om naar de Fitbit Ionic over te stappen.
Lees het complete artikel → Fitbit stopt 30 juni met Pebble-ondersteuning
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. De laatste update van de Pebble app is van 9 maanden geleden, helemaal niet ge-update voor iOS 11 dus! Sinds iOS 11 verliest mijn Pebble ook heel vaak de verbinding.

  2. Ik heb de Ionic overwogen, maar ik vind ‘m niet mooi en de prijs lag ZO dicht bij die van een Apple Watch dat mijn Pebble OG nu ligt te verstoffen.
    Sowieso was de laatste tijd de verbinding tussen iPhone en Pebble toch al veel minder stabiel…

  3. Ondanks alles baal ik nog steeds dat pebble de nek is omgedraaid, het was een simpel makkelijke en leuke smart watch waar nog veel meer inzat dan dat ze hebben laten zien.
    Voor mij nooit geen fitbit al geven ze die dingen voor bijna niks weg.

    Vorige week me pebble afgedaan voor een Apple een goeie tweede keus.

  4. Bij mij werd de verbinding tussen de Pebble en Iphone ook vaak verbroken. Kort geleden overgestapt naar de Apple Watch series 3. Geen spijt van maar het always on schermpje en de lange accuduur waren toch echt wel grote plussen voor de Pebble. Daarentegen is het scherm van de Apple natuurlijk wel vele malen scherper.

  5. Ik was een 3 dubbele backer van pebble op kickstarter, maar na de eerste en de 2e waar ik erg blij mee was kreeg ik van de 3e alleen mijn geld terug. Ik boycot Fitbit ook sinds ze pebble hebben overgenomen en uitgerangeerd.
    Inmiddels sinds deze maand ook over gestapt naar de Apple Watch 3 waar ik nu erg blij mee ben. Vooral de batterij die een week meeging op mijn pebble time steel mis ik het meest.
    De Apple Watch is lichter en het scherm en hartslagmeter (die ook in de pebble 3 zou komen) ben ik erg blij mee. Zou mooi zijn als Apple bij een volgende update overweegt om de tijd altijd zichtbaar op het scherm te houden…

  6. Pebble…….. tja……
    er zijn betere (en mooiere!) keuzes 😉

  7. Zelf vond/vindt ik de pebble smartwatch nog steeds de beste en betrouwbaarste ooit gemaakt. Ik ben nog geen vervangend model tegen gekomen met de zelfde sterkte kwa accu maar ook de antwoord en bericht functie. Zelf baal ik er ontzettend van aangezien de software zich heel goed leent voor uitrol op diverse methodes van communicatie. Dit zie je niet meer terug bij de fitbit.

  8. Origineel geplaatst door Lennart
    De laatste update van de Pebble app is van 9 maanden geleden, helemaal niet ge-update voor iOS 11 dus! Sinds iOS 11 verliest mijn Pebble ook heel vaak de verbinding.

    Als je de Pebble Time als ‘Pebble Time Round’ verbindt dan is hij wel stabiel. Bij die versie hebben ze maar 1 verbinding.

  9. heb zelf de eerste pebble versie gehad, was de beste smartwatch die ik gehad heb.
    jammer dat fitbit ze overgenomen heeft en er vervolgens mee gestopt is.

  10. Bij mij is Fitbit ook op de boycotlijst gegaan.
    3 Pebbles in de kast liggen nu, en overgestapt op Apple Watch 2 RVS.
    Accuduur is minder, dus even wennen maar kan ik nu wel goed mee leven.
    Met de weergave zodra je je pols naar je gezicht draait mis ik ‘always on’ niet.
    Apple heeft inderdaad beter scherm, meer apps maar minder watchfaces.
    Het was een keer over de prijshorde springen…
    Fitbit had gewoon Pebble moeten houden en hun volgende horloge met Pebble eigenschappen uit moeten brengen.
    Met mij velen die Fitbit op de zwarte lijst hebben gezet, oerstomme beslissing geweest.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.