Reacties voor: Fitbit-smartwatch krijgt toch apps van derden

De Fitbit-smartwatch krijgt toch apps van derden. In de 'app gallery' vind je waarschijnlijk een beperkte selectie van third party-apps.
Lees het complete artikel → Fitbit-smartwatch krijgt toch apps van derden

Reacties: 4 reacties

  1. Ik vind dat ze als smartwatch dan wel heel hard achter lopen. De apple watch 1 had geen native apps en daar vielen mensen al over.

    Goed dan kun je zeggen dat de fitbits gps hadden of waterdicht maar dat is serie 2 van de Apple Watch ook. Softwarematige fitness functionaliteit is via apps op de Watch uit te breiden en Apple timmert hard aan de weg op fitness gebied.

    Duurzamer of steviger misschien? Beter om mee te sporten? Voor de Watch heb je ook stevige hoesjes en sportbandjes

    Dan de prijs. Ja hij is goedkoper dan de Apple watch. Vooral als je de toebehoren erbij neemt. Maar er zijn ook zat andere goedkope smartwatches. De pebble was een goed voorbeeld en die heeft ook een appstore.

    Alleen puur als goedkoop fitness horloge zie ik zelf een markt voor fitbit. Verder als smartwacht nu/straks pas apps, ik kan dat gewoon niet serieus nemen.
    Ik kan fitbit daarom ook geen smartwatch noemen.

  2. @Erik-jan: Ik kan je verzekeren dat de producten van Fitbit niet steviger zijn of beter geschikt zijn voor fitness. Ik heb nu ongeveer een jaar de Blaze en mijn tweede bandje begint alweer kapot te gaan. Mijn vriendin heeft drie keer in een jaar haar HR moeten retourneren vanwege een kapot bandje en ook mijn schoonmoeder heeft telkens problemen.

    Voor mij geen Fitbit meer. Besteed liever iets meer voor een stevigere en mooiere Apple Watch.

  3. Ook hier vaak problemen gehad met mijn Fitbit (defect, bandjes gaan zeer snel stuk etc). Nu een Garmin. Echt topkwaliteit.

  4. @Mark:

    Goed om te weten inderdaad. Ik kan de Watch echt aanraden. Hiervoor een Pebble steel gehad maar de Watch voegt veel meer toe op “smart” gebied. Tweedehands is hij nog redelijk betaalbaar ook.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.