Reacties voor: Fitbit Charge 4 onthuld: nieuwe fitnesstracker heeft gps en is persoonlijker

Er is nog steeds vraag naar fitnesstrackers en marktleider Fitbit heeft daarom het nieuwste model onthuld: de Fitbit Charge 4. Die biedt een aantal nieuwe functies, die je nog niet eerder op de fitnesstracker vond.

Reacties: 4 reacties

  1. Fitbit, de ionic was een zeer grote teleurstelling; stuk na paar maanden, geen garantie. Hoop dat fitbit hier van heeft geleerd.

  2. De Charge 3 van mijn vrouw was ook al na 4 maanden kapot😡 En ze is niet de enige.
    Nu mag ze van mij geen fitbit meer ivm overname door Google😄

  3. @MacDon: Dan zou ik als ik jullie was eens even op internet kijken. Van mijn vroiuw haar Fitbit 2 brak na bijna 2 jaar onverwacht en zonder dat ze deze getoten had het glas. Een foto opsturen was voldoiende. Ze kreeg een aanbod om deze te vervangen of een deal om de 3 te nemen met een aanzienlijke korting. Vervangen was voor haar voldoende. Ik vond het een goede service van Fitbit.

  4. Al ruim 2,5 jaar blij met mijn charge 2. Bandje wel stuk gegaan. Maar goed de prijs kwaliteit verhouding is prima. Een Apple Watch is een stuk duurder en de batterij gaat maar een dag mee. Mijn Fitbit doet nog steeds 5 dagen met een batterij.

    Of ik de gps tracker nu echt een toevoeging vind weet ik niet en dat Google het bedrijf heeft overgenomen doet mij ook wel een beetje huiveren om een opvolger te kopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.