Reacties voor: Fitbit CEO: “De Apple Watch doet te veel”

De Apple Watch zou volgens de CEO van Fitbit veel te veel functies hebben, waardoor onduidelijk is waarom je hem zou moeten hebben. Ook andere smartwatches leggen de focus volgens hem op veel te veel functies.
Lees het complete artikel → Fitbit CEO: “De Apple Watch doet te veel”
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. te veel? wat is te veel? enkel een fitness tracker om je pols met daarbij enkel nog de tijd is niet voldoende! Even snel een berichtje lezen en een korte reactie terug is een uitkomst!

  2. Ik vind het niet te veel. Puur om je activiteit te tracken misschien wel. Maar de Apple watch is ook wel zo dat je niks moet gebruiken, dus alleen activiteiten tracken is mogelijk.

  3. Dan vind ik de FitBit weer te weinig doen tegenover de Microsoft Band 2.
    Ik ben daar zo dik tevreden mee, aangezien ik veel met sport en gezondheid bezig ben en een horloge met GPS 🙂

  4. Nu al geruime tijd in bezit van Apple watch, maar nog steeds erg blij mee. Heb wel zoveel mogelijk notificaties uit staan zodat hij niet de hele dag trilt. Dan is hij wel irritant, maar als je alleen de belangrijke dingen laat trillen is het echt een top ding.

  5. Te veel?

    Misschien hebben de andere merken te weinig optie’s, of je moet erg veel bijbetalen om bijvoorbeeld de hartslag functie erbij te krijgen.

  6. Lastig om dit te zeggen, maar het klopt

  7. Helemaal mee eens. De Apple Watch kent geen enkele focus. Dat je moet interacteren met zo’n klein schermpje is belachelijk. Daar had Apple nooit voor moeten kiezen. Apple had beter een meetapparaat kunnen maken dat complementair werkt met je iPhone, zonder afleiding. Dan had je tenminste een batterijduur van een week oid.

  8. En de flutbut heeft te weinig functies…. En nu?
    Wanneer je als producent niet op eigen kracht je product aan de man weet te brengen maar andere producten negatief moet wegzetten, ben je de aandacht niet waard. Afgekwalificeerd en wegwezen!

  9. Ik ben het wel eens met James.

  10. Origineel geplaatst door Gurby_NL
    te veel? wat is te veel? enkel een fitness tracker om je pols met daarbij enkel nog de tijd is niet voldoende! Even snel een berichtje lezen en een korte reactie terug is een uitkomst!

    Dit!

  11. Mee eens. Apple Watch zit echt tjokvol functies zonder enig focuspunt. Waarom moet ik mijn hartslag opsturen naar anderen, of een tekeningetje met mijn dikke vingers op een piepklein schermpje maken om te sturen? Waarom BELLEN of SMSEN als ik een gsm heb die precies daarvoor aangeschaft is? Al deze functies gaan ook nog eens ten koste van essentiëlere functies zoals batterijduur, simpliciteit en een betaalbare prijs :/ De batterijduur van 1 dag zou juist gerechtvaardigd zijn als de Apple Watch GPS had. Dat heeft de Watch dan weer niet… Waar liggen de prioriteiten, Apple?

  12. Ik ben wel steeds benieuwd naar apple watch maar koop hem toch niet, aangezien ik dan idee heb mijn andere horloges niet meer om ga doen.
    Verder boeien notificaties mij niet echt heb zowat alles al uit staan, zelfs whatsapp geeft alleen maar prive berichten notificatie en niet groepsberichten(aangezien dat ding anders hele dag door trilt en ik ook wel rust wil).

    Grappige is wel dat je steeds kan veranderen van klokje, 1ne week dit andere week dat das dan wel weer leuk.

  13. Grappig dat toen de Apple Watch uitkwam, er meerdere mensen riepen dat de Watch te weinig deed…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.