Reacties voor: Fisher-Price maakt omstreden babyzitje met iPad-houder

Fisher-Price
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Sja je kunt je druk maken over de zin van een product als deze. Als ouders hebben wij er gewoon voor gekozen onze kinderen dit niet te geven. Ze zijn nu 2 en mogen héél af en toe even onder begeleiding op de IPad, dat houden ze 3 minuten vol, dan is de trein toch weer intressanter hoor.

    Het is natuurlijk in de basis je verantwoording als ouder wat je ermee doet.

  2. Wat een onzin weer van die organisaties ! De beste uitvinding voor een baby: de iPad! Ik heb mijn 2 kids vanaf baby met de iPad laten spelen. M’n zoontje is nu 3 en kan tot 20 tellen in 3 talen.

  3. Die van mij is 5 maanden en tevreden met een rammelaar. Verder wil ze graag kijken wat er om haar heen gebeurt. Iedere indruk in de naaste omgeving is al heel veel voor zo’n kleintje. Ik zie geen enkele reden om mijn baby voor een scherm te plaatsen.

  4. Nou ik vind het een geniaal product als het kind zich er ook mee vermaakt en ik twijfel eigenlijk of dat lang is. Bij ons raken ze ook graag de ipad aan maar ze snappen er toch niets van. Ik heb geen morele problemen met dit product. Het is maar net hoe lang een ouder z’n kind er in laat zitten.

  5. #belachelijk!!! Is het niet de taak van de ouders om kleine kinderen en babys bezig te houden en ze wat bij te brengen??? Nee zet ze maar voor een schermpje: lekker makkelijk, heb je er verder geen omkijken meer naar…..

  6. Nu nog zo’n zitje in volwassen formaat en ik koop er één 🙂

  7. Als we uiteindelijk hier naar toe gaan… dan moeten ze vroeg beginnen. Dus prima ding!

  8. Snap de commotie niet. Gaat iedereen er vanuit dat je je kind hier gelijk heel de dag inzet? Wat een onzin. Je kind kijkt toch ook tv? Dat is niks anders en zodra het verveelt laten ze het wel horen. Mijn zoontje heeft een eigen ipad in een Fischer price hoes sinds hij een half jaar oud was. Het is voor hen gewoon speelgoed. Soms is het leuk en soms is hij hem beu.

    Ik zie geen enkele negatieve bijwerkingen van schermpjes, tv, ipads of andere elektronica. Wel veel positieve. Hoeveel aandacht je een kind daarnaast geeft lijkt mij veeeel belangrijker.

  9. Mijn dochter is nog geen twee en nu al verslaafd. Gewoon speelgoed vind ze al saai, ze mag er niet de hele dag op, maar ja, soms zijn we niet streng genoeg en zit ze er wel te lang op. Mijn zoon van 13 gaat naar de ipad school sinds dit jaar, en je kunt echt merken dat hij minder vrienden overhoudt en nog weinig buiten speelt. Ligt ook aan ons als ouders, maar we kunnen hem niet de hele dag in de gaten houden, en hij moet er ook huiswerk op maken. Die dingen zijn echt verslavend voor mensen die er niet mee om kunnen gaan; ofwel; alle kinderen!

    Ik heb trouwens een griffin survivor case er om heen gedaan, anders was de ipad al lang overleden 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.