Reacties voor: Fisher-Price brengt iPhone-bijtring voor baby’s uit

Fisher-Price gaat een baby-bijtring op de markt brengen, met ruimte voor een iPhone. Er zijn drie gratis apps bij verkrijgbaar, waarmee je de baby bezighoudt. Diverse functies zorgen ervoor dat je iPhone niet beschadigd raakt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. ik zie t al gebeuren mijn kleine zwaait overal mee en dus ook hiermee een scherm is niet echt bestand tegen hoeken van boxen en tafels

  2. Dit slaat nu door. Een baby met een iPhone laten spelen. Wat een gekkigheid.

  3. Oke, nu lopen de ontwikkelaars van accessoires wel te hard van stapel, als je al producten als dit gaat maken, is het heel erg. Een iPhone is een Telefoon, met veel mogelijkheden, maar om nu een accessoire te maken zodat je baby ermee kan spelen. Dat gaat mij iets te ver, haha

  4. Mijn iPhone heeft mijn baby al talloze keren rustig gehouden: op het vliegtuig, aan tafel, tijdens wachten.. Filmpjes, muziek, baby apps. Wel de iPhone verzekeren, maar na 6 maanden heb ik nog niets voor gehad.

  5. Mijn kleine jonge van net nog geen 1 jaar heeft mijn iphone ook altijd als speelgoed, en hij blijft netjes op een paar krasjes na op de achterkant. Mijn dochtertje van 2 heeft een ipad en speelt er altijd mee. Kinderen groeien er mee op, ze willen niet meer spelen met blokjes.

  6. Moet je in ieder geval een goede verzekering hebben voor je iPhone en hopen dat je kleine niet teveel op je iPhone kwijlt, anders heb je nog vochtschade. 😛

  7. Handig als je gebeld word

  8. @Leon: Als ze niet meer willen spelen met de blokjes hebben ze maar pech! Wat een verwaande kinderen zijn dat zeg!!

    OT: de homeknop is tog nog duidelijk bereikbaar? Dan is de app tog zo afgesloten??

  9. @Kevin: heb je zelf kinderen?

    Mijn 9 maanden baby is helemaal gek van mijn iPhone. Vaak bijt ze er ook op maar met die tandjes kan ze helemaal geen kwaad. Natuurlijk laat ik haar niet express 10 min op knagen. Het is leuk bedacht maar denk niet dat het echt zal aanslaan.

  10. @Kevin: Als jij kon kiezen tussen een barbie en iets cools als klein kind, koos jij zeker de barbie Kevin? Neem aan dat jij niet verwaand was.

    Origineel geplaatst door Herman
    Dit slaat nu door. Een baby met een iPhone laten spelen. Wat een gekkigheid.

    Koos Kinderloos? M’n zusje van 2 weet hoe ze de lock code moet invoeren om de iPad (of iPhone) te openen.

  11. @Esteban: Mijn iPhone kan geen baby vasthouden hoor :p

    Ot: iig een normale prijs als je kijkt naar wat sommige van die plastic rommel kost..

  12. Origineel geplaatst door @rno
    Handig als je gebeld word

    Als je gebeld wordt?!

    Die baby heeft toch zijn of haar eigen iPhone mag ik hopen?

  13. Vochtschade wordt je sowieso bijna altijd verweten (zie forum) dus lekker onder laten kwijlen, die iPhone. Voor de garantie maakt het immers toch geen verschil, ie krijg je sowieso niet.

  14. @Leon dan wordt het tijd dat jij een cursus opvoeden krijgt……

  15. Ik heb zelf 2 kids, maar no way dat die met de iPhone speelden toen ze ze zo jong waren.

    Wat een gekkigheid zeg.

  16. M’n zoontje van 5 maanden gebruikt mijn oude 3G.

    Zit een leuke Rammelaar app op en zijn slaapliedjes… Wanneer we ergens heen gaan gaat die mee hoor…

    Ik heb familie in de VS wonen… ga gelijk informeren…

    Ik vind het een leuke optie…!

  17. Wat een super idee! Onze dochter van 1 is ook goed zoet te houden met een filmpje, spelletje of liedje op de iPhone!
    De kinderen van nu groeien er gewoon mee op of je dat nu wilt of niet. En er zijn heel veel educatieve apps voor baby’s, peuters en kleuters!

  18. De kinderen van nu groeien er gewoon mee op of je dat nu wilt of niet.

    Wat een dooddoener.

    Als je een beetje redelijk nadenkt weet je dat het te maken heeft met zaken als waarde van producten kennen, ontwikkeling e.d.

    Tuurlijk komen ze in aanraking met… waneer ze daar aan toe zijn. Dit is gewoon vanuit de wieg verslavend maken van, om het maar even oneerdbiedig te zeggen.

  19. @Leon: Gaan ze ook weleens naar buiten? Sorry maar je dochter van 2 heeft een ipad?? Van mij mogen ze op die leeftijd niet eens computeren, als ze het niet kennen missen ze het niet! Bordspellen, tekenen, buiten spelen of een kinderfilm af en toe is meer dan genoeg voor een kind van 2.

  20. Mijn kleine speelt ook al vanaf zijn eerste jaar met mijn iphone , en heeft hem al heel wat keren laten stuiteren ..
    Ik heb er alleen wel een Otterbox defender omheen dat werkt een stuk beter volgens mij

  21. Zucht, sorry hoor maar altijd als er een app of accesoire of wat dan ook voor kinderen op de iPhone uitkomt en iPhoneclub schrijft hier iets over krijgen we dit. Een stroom aan reacties van mensen die vinden dat kinderen wel of niet met iPhones horen te spelen.
    Ieder z’n mening, maar moeten we deze mening nou echt iedere keer weer herhalen? Het is niet zo alsof Leon zijn kinderen gaat verbieden om met zijn iPhone te spelen omdat Kevin dit graag wil.

    Laten we gewoon melden wat we van het accessoire vinden als product ipv dat we gaan vertellen of we het onzin vinden of niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.