Reacties voor: Firmware iPad en iPhone voorlopig gescheiden?

Apple zal niet meteen een firmware-versie uitbrengen die voor de iPad en iPhone geschikt is. The Loop denkt dat pas na iPhone OS 4.0 een universele firmware-versie beschikbaar komt.
Lees het complete artikel → Firmware iPad en iPhone voorlopig gescheiden?

Reacties: 4 reacties

  1. Ah tof, weer insider nieuws van iPhoneclub, er komt een nieuwe iPhone in juni, not. Of misschien wel, wie weet. Het is erg iritant, vind ik, als onbevestigde berichtjes gewoon worden overgenomen in latere artikelen, waardoor, bij mensen die niet helemaal op de hoogte zijn, verkeerde ideeën onstaan. Ben het al vaker hier tegengekomen.

  2. @Gonnie, Misschien is het handig als er dubbele berichten geplaatst worden, hier en de iPhone site, om ook de reacties ook van beide sites erbij te zetten ?

  3. Origineel geplaatst door Neal
    Ah tof, weer insider nieuws van iPhoneclub, er komt een nieuwe iPhone in juni, not. Of misschien wel, wie weet. Het is erg iritant, vind ik, als onbevestigde berichtjes gewoon worden overgenomen in latere artikelen, waardoor, bij mensen die niet helemaal op de hoogte zijn, verkeerde ideeën onstaan. Ben het al vaker hier tegengekomen.

    Tuurlijk komt er een nieuwe iPhone!! 99% zeker, want al 3 jaar komt er een nieuwe iPhone en nu zeker met de concurrentie van div. toestellen en Android moeten ze wel, anders verliezen ze hard marktaandeel.
    Daarnaast zou het heeel saai zijn op de iPhoneclub als er alleen nog maar 100% bevestigde berichten geplaatst worden. Elk nieuws is voor mij welkom en als ik het niet wil lezen sla ik het over.. Ik zie het probleem niet als hier staat dat er een nieuwe iPhone komt wat nog niet officieel bevestigd is!!

  4. Die foto van Steve: geniaal!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.