Reacties voor: Firmware 3.1.3 leidt tot klachten over accuduur en afspeellijsten

Firmware 3.1.3 heeft als doel enkele bugs op te lossen. Helaas brengt de update naast oplossingen ook nieuwe problemen met zich mee.
Jeroen Oosterhof -

Reacties: 90 reacties

  1. goed dat ik nog even gewacht heb 😉

  2. Net zoiets als bij 3.0, veel problemen weer dus. Er komt vast weer een 3.1.x update achteraan…

  3. Ik wacht wel netjes op een 3.2
    Mijn gsm is me te kostbaar om gegevens kwijt te raken.

  4. niet updaten = win

  5. Hmmm, nu weet ik meteen wat het probleem van de warmte en het syncen was. Apple bedankt………!

  6. Ik heb 3.1.3. Gisteren zat ik op 2%. Die 2% kwam overeen met nog een extra halfuur youtube 😀

  7. Dan heb ik ook nog een bugje, die ik al een jaar geleden heb doorgegeven aan Apple, en die is er ook nog niet uit.

    Tijdens het unlocksliden van de iPhone hoor je een geluid, dat is normaal.

    Als je b.v. in standby gaat tijdens een safarisessie, en je doet weer een unlockslide, dan is safari meteen zichtbaar, en is het slide geluid ook gewoon normaal.

    Bij alle programma’s naar standby gaan, en unlocksliden gaat prima.

    BEHALVE: open de telefoon, en ga naar het telefoontoetsenbord. (Daar waar je zelf een nummer in kan toetsen).

    Zet de tel in standby, door de aan/uit toets kort in te drukken.

    Doe nu eens een unlockslide, hoor je het verschil in geluid?

    Niet dat ik dat storend of hinderlijk vind, maar het is gewoon “lame” voor zo een dure telefoon.

  8. Iphone via DFU geupdate (JB (sn0w)), heb problemene sinds 3.1.3 dat hij plots opnieuw opstart, of “vast hangt”. (dan moet ik via 10 sec home + pwr hem restarten)

    Iemand anders ook dit probleem?

  9. Ik heb gelukkig nergens last van.. heb een 3GS 32GB en draai 3.1.3 maar merk geen verschil met 3.1.2 😛 ik hoop dat 4.0 binnenkort snel uitkomt 😀

  10. Origineel geplaatst door DennisV1984
    Dan heb ik ook nog een bugje, die ik al een jaar geleden heb doorgegeven aan Apple, en die is er ook nog niet uit.Tijdens het unlocksliden van de iPhone hoor je een geluid, dat is normaal.Als je b.v. in standby gaat tijdens een safarisessie, en je doet weer een unlockslide, dan is safari meteen zichtbaar, en is het slide geluid ook gewoon normaal.Bij alle programma’s naar standby gaan, en unlocksliden gaat prima.BEHALVE: open de telefoon, en ga naar het telefoontoetsenbord. (Daar waar je zelf een nummer in kan toetsen).Zet de tel in standby, door de aan/uit toets kort in te drukken.Doe nu eens een unlockslide, hoor je het verschil in geluid?Niet dat ik dat storend of hinderlijk vind, maar het is gewoon “lame” voor zo een dure telefoon.

    lol, idd, net geprobeerd, krijg op 10 keer proberen 4 keer een raar geluidje 🙂

  11. ik heb ook probleem met playlist op my iphone.

    batterij probleem weet ik nog niet ik. gister was wel vreemd dat my iphone 1 uur lang op 50% blijft hanger terwijl ipod aan luisteren was.

    en ik heb nog steeds een probleem met sms typen met regels. soms bij de 2de zin kan ik niet meer scrollen naar mijn 1ste zin. dus mijn 1ste is dan onleesbaar.

  12. Probleem met accu hier ook hij is gewoon sneller leeg

  13. Hier ook problemen met accu en hij wordt inderdaad erg warm.

  14. En hier zie ik weer een voordeel van een jailbreak. Je word gedwongen om te wachten met updaten en tegelijkertijd komen de klachten binnen over de nieuwe firmware. Ik wacht wel op 4.0

  15. Origineel geplaatst door Frank
    Iphone via DFU geupdate (JB (sn0w)), heb problemene sinds 3.1.3 dat hij plots opnieuw opstart, of “vast hangt”. (dan moet ik via 10 sec home + pwr hem restarten)Iemand anders ook dit probleem?

    Mijn probleem was meer dat mijn iphone 3G (geen jailbreak) vastloopt wanneer ik hem herstart, maar dit was al sinds firmware 3.0 geloof ik. Dit betekent praktisch dat ik na een herstart moet wachten totdat mijn batterij leeg is voordat ik na opnieuw laden mijn telefoon weer werkendende krijg. Sindsdien durf ik mijn telefoon niet meer te herstarten. Eigenlijk hoop ik dat dit probleem bij deze update gefixt is. Heb het vandaag voor het eerst getest met de nieuwe firmware (3.1.3): telefoon start na uitschakelen normaal op 🙂 (1x getest).

  16. Met mijn 3GS geen enkel probleem na updaten naar 3.1.3. Zoals altijd worden problemen van een klein %, hoe vervelend ook voor die groep, uitvergroot naar bijna dramatische artikelen en verslagen over hoe slecht de nieuwste update nu weer is. Iedere keer weer hetzelfde liedje, kijk maar naar eerdere updates…

  17. Geen problemen voor mij, batterij lijkt zelfs langer mee te gaan

  18. Viel mij vanmorgen ook op dat de indicator erg versping…Eesrt 100%. na opnieuw opstarten 85% en dan weer na een tijdje 90%. Beetje vreemd. maar verder best stabiel hoor nu.

    Probleem met de accu heb ik verder niet trouwens. Maar had eerst gewoon geupdate. Daarna zag ik dat me iphone 3GB aan “overig”had an data…dus ik heb daarna een restore gedaan en een reservekopie teruggezet…

  19. of hij het nu goed of fout aangeeft, de batterijtijd blijft alsnog beroerd…hopen dat de 4g hier verlichting biedt

    en een beetje warme Iphone/iPod met dit koude weer is ook niet erg toch, LOL

  20. Dat probleem met de accu heb ik ook. De batterij trekt in no-time leeg. En dan staat hij gewoon standby. Heb er een topic voor aangemaakt in het support forum van Apple.

  21. Dan ga ik meteen even letten of ik ook merk of mijn iPhone sneller door zijn accu heen gaat. Waar ik ook veel last van heb is dat nu veel apps op mijn telefoon crashen…terwijl dat nou net iets wat was onder andere deze update verhielp.

    Elke keer als je update komen er gewoon nieuwe ernstigere problemen uit voort dan de problemen die zogenaamd worden verholpen.

    Na mijn mening was 3.0 de beste update tot nu toe, tot het lek ondekt werd.

    Dat apple met zijn iphones een levenslijn op de markt zet en met zin functionaliteiten weglaat om zo met interessante nieuwe telefoon te komen dat begrijp ik. Maar schrijf eens nette code ipv deze bagger…zometeen zitten we door die nieuwe hitte problemen weer met knallende iPhones 3gs

  22. Origineel geplaatst door Peter
    Dat probleem met de accu heb ik ook. De batterij trekt in no-time leeg. En dan staat hij gewoon standby.

    Het is geen bug, het is een feature! Dit is het effect van het draaien van achtergrondapplicaties, oftewel: multitasking! 🙂

  23. Hebben de mensen met accu-problemen een restore gedaan, of hebben ze de iPhone als nieuwe iPhone ingericht ? Misschien zit daar ook nog wel een verschil in ?

  24. Origineel geplaatst door Maxx
    Ik heb gelukkig nergens last van.. heb een 3GS 32GB en draai 3.1.3 maar merk geen verschil met 3.1.2 ik hoop dat 4.0 binnenkort snel uitkomt

    Idem idem

  25. ik heb zelf ook geupdate op 5 % batterijduur heb ik nog 1 uurtje op internet gezeten dus de probleem blijft maar je kan 3.1.3 kan je ook updaten als je hebt gejailbreakt ik had een blackrain gejailbreakte iphone 3.1.2 ik heb naar fabrieksinstellingen hersteld en daarna geupdate naar 3.1.3 kan ik nu 3.1.3 ook jailbreaken?(dus cydia erop zetten)

  26. Apple bedankt, Apple bedankt, Apple, Apple, Apple, bedankt Ik heb de nieuwe update en ik heb er flink spijt van. De rede dat ik had geupgrade was dat tethering wert geactiveerd niet dus met geen mogelijkheid heb ik dat aan de praat gekregen, wat wel raar is dat ik het op m’n pa z’n iPhone wel is geacktiveert (T-Mobile met lock) zonder dat m’n pa had geupdate of iets had gedaan en toen ik via Bluetooth verbinding met de pc maakte ging de optie weer weg. en GEEN gebruik gemaakt van help.benm.at naja hopelijk komt deze x t-mobile met wel iets goeds Gr. Iphonevanolaf

  27. 3.1.3 draait op mijn Italiaan 3G zonder problemen. Heb geen jailbreak! Is er een verschil met of zonder jailbreak toestellen? Hebben de jailbreak toestellen meer problemen? Batterij werkt gewoon het zelfde, app word niet warmer als normaal. Dus .. .. ..

    Had graag de batterij indicatie en achtergrond functie ontvangen maar helaas.

    EnJoy.

  28. Apple And nokia are the same in firmware , they dont test it , we do , i bought an iphone for quality but it seems apple are getting worse by rushing out bad firmware updates , makes me wonder if apple really care about after service as they have our money in thier pockets and always release poor updates. I hope apple improve on this as android are looking like a better option, least apple have claimed the next iphone will be jailbreak proof ( reported on many us and english sites )

  29. Het ging iets beter met de batterijduur.
    Zat op het einde van de dag aan 60-70%.
    Na de update gisteren zit ik nu al op 60%.

  30. Dat is mij inderdaad ook opgevallen, maar weet nu dus hoe dat komt

    Origineel geplaatst door knislow
    Probleem met accu hier ook hij is gewoon sneller leeg

  31. Ik heb er ook nog één, mijn tijd wil nog wel is zomaar een paar uur vooruit springen. Zijn er nog meer mensen die daar last van hebben?

    Voor 3.1.3 nooit last van gehad

  32. Haha grappig nog nooit opgevallen, maar bel ook niet met mijn iPhone. Jij wel? En ik vul nooit handmatig nummers is, maar wel vaag dat er verschil in geluid zit!

    Origineel geplaatst door anna
    Origineel geplaatst door DennisV1984Dan heb ik ook nog een bugje, die ik al een jaar geleden heb doorgegeven aan Apple, en die is er ook nog niet uit.Tijdens het unlocksliden van de iPhone hoor je een geluid, dat is normaal.Als je b.v. in standby gaat tijdens een safarisessie, en je doet weer een unlockslide, dan is safari meteen zichtbaar, en is het slide geluid ook gewoon normaal.Bij alle programma’s naar standby gaan, en unlocksliden gaat prima.BEHALVE: open de telefoon, en ga naar het telefoontoetsenbord. (Daar waar je zelf een nummer in kan toetsen).Zet de tel in standby, door de aan/uit toets kort in te drukken.Doe nu eens een unlockslide, hoor je het verschil in geluid?Niet dat ik dat storend of hinderlijk vind, maar het is gewoon “lame” voor zo een dure telefoon.lol, idd, net geprobeerd, krijg op 10 keer proberen 4 keer een raar geluidje

  33. Had ook problemen met de nieuwe firmware!! Was na sync alles kwijt!! Foto’s, agenda, contacten en muziek!! Kon het gelukkig herstellen met een eerder herstelpunt!! Heb nu geen problemen meer!!

  34. vraagje; kan je weer naar je vorige firmware gaan? zo ja, verlies ik al mn gegevens als ik dat doe?

  35. Origineel geplaatst door //
    Ik heb 3.1.3. Gisteren zat ik op 2%. Die 2% kwam overeen met nog een extra halfuur youtube

    Dus de problemen met de accuSTATUS zijn nog steeds niet goed opgelost 🙂

    Herkent iemand ook de problemen met de volume slider in iPod?? Deze doet ook geregeld heel raar bij…

  36. @DennisV1984:
    Hahaha ik had dat nog nooit opgemerkt maar heb dat ook .

  37. Origineel geplaatst door Rogier
    Had ook problemen met de nieuwe firmware!! Was na sync alles kwijt!! Foto’s, agenda, contacten en muziek!! Kon het gelukkig herstellen met een eerder herstelpunt!! Heb nu geen problemen meer!!

    waw!! Dat is keigoed!! Ik heb da nooit voor!! Ik jailbreak niet meer!!

  38. ik heb geen probleem met mijn 3GS (3.1.3 geen jailbreak)

    ik heb zelfs de indruk dat ie iets sneller opstart!

  39. Ik heb firmware 3.12 en daar schommelt de batterij tijd steeds heen en weer van 20 ineens naar 40 enzovoort

  40. Origineel geplaatst door iPieter
    Met mijn 3GS geen enkel probleem na updaten naar 3.1.3. Zoals altijd worden problemen van een klein %, hoe vervelend ook voor die groep, uitvergroot naar bijna dramatische artikelen en verslagen over hoe slecht de nieuwste update nu weer is. Iedere keer weer hetzelfde liedje, kijk maar naar eerdere updates…

    Wat is dit nu voor kletsverhaal.
    Er wordt niets uitvergroot.
    Er wordt alleen over risico’s gerept. Vrij relevant nu pas 14% op 3.13 zit.
    Het enige detail dat nu uitvergroot wordt is dat ene meneer iPieter (who knows…) er geen last van heeft.
    Wat een opsteker voor mensen met haperende fones plus de overige 86%, zeg.

    OT:
    Jailbrakers met batterijproblemen kunnen met SysInfoPlus.app (Cydia) de gemiddelde processor load zien. Bij een toestel in ruste moet die toch snel naar de 0.1 of 0.05 gaan. Blijft het meer, dan Unix commando’s installeren en met TOP kijken welk proces de boosdoener is. Zo kan je trouwens ook verifieren dat de meeste processen in background maar 0.0 nog iets verbruiken.

  41. Blijft raar, ik doe mijn iPhone uit. Dan gaat hij weer naar het unlock scherm, waarbij ik m’n code moet intoetsen. Dan zit ik weer in m’n home scherm van mijn iPhone. Hier blijft hij iets van 5 seconden op, en dan is de telefoon uit.

    Wat is dat voor manier om UIT te gaan? 😛

  42. Mijn batterij loopt ook sneller leeg. Al een paar keer een herstart gedaan. Dat hielp voorheen wel eens, maar dit keer niet. Waarschijnlijk heeft Apple in deze update een ‘winter stand’ ingebouw, maar zijn ze in de instellingen de mogelijkheid vergeten om het kacheltje uit te zetten.

  43. Ook ik heb geen problemen met mijn 32 GB 3GS 3.1.3 zowel met de ipod Touch 32 GB 3.1.3
    En ook heb ik geen jailbreak.

    Niks verloren of problemen alles werkt prima.

  44. Kersverse iPhone erop gezet niets aan de hand hier

  45. En ik maar denken dat ik gek was… Vanmorgen was mijn batterij opeens leeg. Dacht echt dat ik niet op het icoontje had gelet. Waar blijft 4.0??? 😀

  46. Prima, geen probleem bij mij (geen jailbreak)

  47. Heb ik ook!!! staat hij op 48 % ik hem opladen en na een half uur kijk ik staat hij nog steeds op 48 %, maar wel het icoontje dat hij is opgeladen. Dus tijd voor nieuwe update!!!

  48. Origineel geplaatst door Rob Berghaan
    3.1.3 draait op mijn Italiaan 3G zonder problemen.

    Ik ondevind ook geen problemen, iPhone lijkt stabieler en batterij juist langer mee te gaan (3GS uit Italië). Wel heb ik nog steeds dat mijn iPhone soms spontaan uitgaat of reboot als ik deze in originele dock heb gezet (USB aangesloten aan computer).

  49. Accu duur is sowieso al slecht van de iphone oud nieuws!

  50. Ik heb een aantal keren met m’n iPhone 3GS gehad dat deze niet meer werkte nadat ik deze op standby had gezet tijdens het gebruik van de camera. Dus met 1 druk op de knop op standby terwijl je de camera app runt zegmaar. Ik weet niet of dit een bekend probleem is? De telefoon doet niks meer en kan pas na uren weer opgeladen worden.

  51. Ik heb zelfs geen iphone meer sinds de update. Itunes was bezig met het downloaden en installeren. Daarna gaf Itunes een fout en sloot af daarna heb ik geen leven meer kunnen vinden in mijn Iphone 3GS 32GB 🙁

  52. Nog ff wachten dus.

  53. Mijn apple 3gs geupdate. En deze is gecrashed. Blijft steken in recovery mode error 29. 3 laptops en twee powerbooks geprobeerd, 3.1.3. weggegooid. Computer gereboot, virisscanner uit. Geen resultaat.
    Applestore en T mobile zaak geen hulp.
    Een mooie brick!!!

  54. Ik kan enkel nog naar muziek luisteren met oortjes/koptelefoon . Als ik oortjes/koptelefoon uit iPod haal dan verdwijnt de blauwe balk om geluid te wijzigen . Hoe komt dit ?

  55. Ik had ook verwacht dat de smart playlist bugs opgelost zouden zijn. Namelijk erg irritant dat bijvoorbeeld de “Recently Added” playlist op de iPhone totaal verkeerd is terwijl die in iTunes perfect is.
    Dat probleem schijnt al jaren te bestaan, maar nog steeds niet opgelost.

    Er staan wel een paar work-arounds op internet, maar die helpen niet.

    De rest van de klachten heb ik nog niets van gemerkt.

  56. …toch wel vreemd al deze problemen na een FW update. Wat ik niet snap is dat de problemen zo wisselen, zelfs voor dezelfde generatie iPhones…

  57. Origineel geplaatst door D&n=
    Ik heb er ook nog één, mijn tijd wil nog wel is zomaar een paar uur vooruit springen. Zijn er nog meer mensen die daar last van hebben?Voor 3.1.3 nooit last van gehad

    had ik toen ik regelmatig tussen twee tijdzones reisde, Engeland en Nederland… Nu niet meer

  58. Origineel geplaatst door //
    Ik heb 3.1.3. Gisteren zat ik op 2%. Die 2% kwam overeen met nog een extra halfuur youtube

    Ja, dat had ik vanmiddag nog.
    Ik kreeg de melding 20% batterijlading over maar negeerde die. toen heb ik nog driekwartier gta gespeeld en toen pas sloot hij af!
    Dat kan gewoon niet kloppen.
    Ook is hij een keer goed heet geworden in mijn zak en was de accu helemaal dood en kon ik tot thuis wachten waar hij weer in mijn dock kan!
    Heel erg bedankt apple………….

  59. Origineel geplaatst door David
    Ik heb zelfs geen iphone meer sinds de update. Itunes was bezig met het downloaden en installeren. Daarna gaf Itunes een fout en sloot af daarna heb ik geen leven meer kunnen vinden in mijn Iphone 3GS 32GB

    Had je een jailbreak voor je update?
    Als dat niet zo is moet je naar tMobile gaan voor garantie maa als je een jailbreak had moet je eigenlijk eerst een herstel met de officiele firmware (of je custom firmware als je pwnage tool gebruikt) en dan pas jailbreaken.
    Maar als je geen jailbreak hebt zit de fout in je iPhone.
    Probeer hem in dfu mode te zetten en hem dan te herstellen. Kijk hier maar op het forum en handleiding en je vind het zo.
    Veel sucsess en beterschap voor je iPhone!

  60. @David:
    iTunes sluiten nadat je de iPhone hebt aangesloten op je pc/laptop.
    Home-toets ingedrukt houden terwijl je de iPhone aanzet(Aan/Uit toets ingedrukt blijven houden) Na exact 10 seconden de Aan/Uit toets loslaten terwijl je de Home-toets ingedrukt blijft houden.
    Na 10 seconden de Home-toets loslaten.
    Je iPhone zal in DFU gaan

  61. Pfft, als ik dit allemaal zo lees durf ik de boel niet te updaten. Ik nog een “oude” 3g i-phone dus heeft ook niet zo veel nut., of wel. Wat te doen?? ben in dilemma. Voorlopig maar niet maar ja, dan blijft i-tunes wel hele tijd zeuren dat ik moet updaten….

  62. @Frank:

    jep zelfde probleem.. blijft hangen… touchscreen werkt dan niet meer… k*t update!

  63. Ik zit, en blijf nog wel even lekker “zitten” op 3.1.2. Dankzij de jailbreak nog niet upgedated.

  64. Heb ook totaal geen problemen met mijn 3GS uit Italië zonder jailbreak.

  65. Origineel geplaatst door Bart
    Blijft raar, ik doe mijn iPhone uit. Dan gaat hij weer naar het unlock scherm, waarbij ik m’n code moet intoetsen. Dan zit ik weer in m’n home scherm van mijn iPhone. Hier blijft hij iets van 5 seconden op, en dan is de telefoon uit.Wat is dat voor manier om UIT te gaan?

    Hier precies zelfde ik deed hem uit daarna springt hij naar de beginscherm en na paar seconden ging die uit.

  66. 3.1.3 jailbreak is zeker nog niet uit?? Hoe lang duurt het voordat zoiets er is??

  67. Iphonist: bij mijn 3Gs 32 GB ook DFU mode geprobeerd in combinatie met powerbook. Van te voren was geen 3.1.3 aanwezig op het Powerbook. Helaas geen resultaat.
    Andere pogingen:
    xp / vista /7, van te voren gereboot, virusscanner uit, 3.1.3 van te voren verwijderd, achterste usb2 porten gebruikt.

    Hij geeft op 2/3 van de verificatie foutmelding 29. Dat is kort plezier hebben van je Iphone. Bij de t-mobile winkel hadden ze geen itunes geinstalleerd en bij de apple store gaven ze het naar 1 poging op.

    Telefoon was twee maanden oud en nu waardeloos

  68. Geen problemen met de nieuwe update, batterij-duur is ook op te lossen door niet automatisch je mail te laten checken, gewoon handmatig scheelt heel veel.

  69. Origineel geplaatst door Kees
    Origineel geplaatst door // Herkent iemand ook de problemen met de volume slider in iPod?? Deze doet ook geregeld heel raar bij…

    Hier heb ik ook last van, maar heb nog niet upgedate en heb het al sinds update naar 3.0!

  70. Lekker, en ivm visual voicemail problemen adviseert T-Mobile de nieuwste firmware (jawel 3.1.3) te installeren.
    Dacht het niet!

  71. nergens last van, werkt perfect met 3.1.3
    sim lock free Italiaanse 3G 16G

  72. hier ook geen problemen ondervonden na de update naar 3.1.3

  73. @ Dennis het klinkt als een piep klein kraakje.. was me ook nog nooit opgevallen . smartass!

  74. vreemd….. ik zit nog op 3.1.2 en heb het gevoel dat sinds een week de accu sneller leeg gaat??

  75. Apple, wat heb je gedaan! Dit is prutswerk. Ik durf niet meer weg te gaan zonder oplader of USB-touwtje!
    In tijd van een uur or drie mijn accu naar 60%. In de tussentijd even zitten bellen (niet noemenswaardig) en wat mailtjes gelezen.
    Normaal zat ik aan het eind van de dag met dit gebruik pas op 60 procent.

    Owja voor de statistieken:
    – iPhone 3GS
    – zonder JB
    – zonder SIM lock
    – land van herkomst: B

  76. Mijn iPhone 3G is altijd warm dus, als ik hem nu zou moeten update gaat tie exploderen ofzo?
    Naa ik hou het wel bij 3.1.2 🙂

    Voldoende voor mij en nergens geen problemen mee, behalve dat tie een beetje traag is XD

  77. Hier geen problemen met mijn Iphone 3GS 16GB met 3.1.3. Ik heb de update vorige week gedraaid en alles werkt naar behoren. Accustatus lijkt correct. Sowieso wel snel accu leeg maar dat is standaard bij een iPhone.

  78. Ondanks dat ik een batterij & geluids probleem had. Heb ik toch maar 3.1.3 erop gezet. Dit heeft mijn geluids & batterij probleem verholpen! En mijn iPhone werkt weer naar behoren.

  79. Ik had geen enkel probleem met de 3.1.2 software maar heb een update gedaan om de Tethering optie. Mijn batterij gaat nu ook wat sneller leeg dus heb ik WiFi en 3G voorlopig maar uitgeschakeld als ik het niet gebruik.
    Een half uurtje geleden heb ik mijn toestel eens opnieuw opgestart bij een batterij status van 42% en het moment dat mijn batterij indicator terug zichtbaar werd stond deze even op rood en gaf 13% aan en een moment later terug op 42%. Ik had eigenlijk nooit een probleem opgemerkt bij mijn batterij indicatie tot nu met de 3.1.3 software.
    iPhone 3gs,geen jailbreak,simlockvrij,In Belgie operator Mobile Vikings.

    Ps; Hoop op een mooie 4.0 update met iPad features zoals verschillende fotoalbums maar natuurlijk ook terug een goede autonomie.

  80. De accu is inderdaad echt sneller leeg. Ook heb ik het idee dat de accu ook niet meer oplaadt tijdens bellen.

  81. Dat van die afspeellijst heb ik ook, maar alleen met de ’25 meest afgespeeld’. Dit haf ik echter voor de update ook al! Vreemd toch?

  82. Ik heb sinds 3.1.3 problemen met bluetooth, mijn carkit werkt niet meer, nou ja de carkit wel maar de iphone maakt geen verbinding meer.

    Meer mensen met problemen met bluetooth?

  83. @Robert:
    Maar nog slechter kan toch niet potverdrie?!! Dan doet ie het helemaal niet meer, na de vorige update was mijn batterijduur zo slechter geworden dat ik nu niet het risico neem dat ie nog slechter wordt. Ik wil um ook nog kunnen blijven gebruiken weet je…

  84. Bij mij worden de (slimme) Afspeellijsten niet meer gesynct en zijn allemaal verdwenen op m’n iPhone. Na wat zoekwerk kwam ik erachter dat je ze terug kunt krijgen door in iTunes bij de betreffende Afspeellijst te kiezen voor ‘Archief’ > ‘Wijzig slimme afspeellijst’ en daar ‘Werk direct bij’ UIT te vinken. Als je hierna opnieuw synct, is de Afspeellijst weer terug op je iPhone.

  85. Ik ben blij dat ik nog op firmware 3.1.2 zit inplaats van 3.1.3:)

  86. @Stephen:
    Mijn dank is groot!!!:D

  87. Klopt moet hem elke dag opladen:(

  88. Ik wacht wel ff met updaten.

  89. Op mijn iPhone 3GS. 32Gb krijg ik na het synchen met mijn MacBook Pro geen ‘slimme’, wel gewone afspeellijsten meer.

  90. Ik heb precies het zelfde probleem sinds ik heb upgedated, mijn batterij is leeg binnen de 2 dagen.
    Hopelijk komt er weer snel een nieuwe update , die dit probleem verhelpt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.