Reacties voor: Firewall IP voor iPhone nu in de Cydia Store verkrijgbaar (jailbreak)

Ontwikkelaar i-phone-home heeft een firewall voor de iPhone uitgebracht. Firewall IP kost $1,99 en is verkrijgbaar via de Cydia Store.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Voor wie een gratis variant wil… PrivaCy in Cydia 🙂

  2. Hm toch jammer dat ingaande verbindingen niet worden gefilterd. Desondanks een goede toevoeging voor wie privacy wil

  3. Origineel geplaatst door Jermaine
    Voor wie een gratis variant wil… PrivaCy in Cydia

    Dat is geen variant maar een opt-out voor een aantal diensten.

  4. Heb hem vanmorgen ff geprobeerd. Leuk om ff te kijken waar de app zijn data naat toe stuurt maar zie er het nut niet van in.

  5. Origineel geplaatst door Thaan
    Dat is geen variant maar een opt-out voor een aantal diensten.

    F*ck inderdaad, verkeerd gelezen 

  6. Geweldig. Eindelijk de iPhone variant van Little Snitch. Handig voor programma’s die zaken willen checken die ik niet gecheckt wil hebben! 😀

    Origineel geplaatst door Kokkie…maar zie er het nut niet van in.

    Een van de nuttigste zaken buiten serial checks is bijvoorbeeld het blokkeren van servers waar reclame vandaan komt.

  7. Ik heb kpn en heb mijn gprs uitgeschakeld door dingen aan te passen in de root, in de file preferences, (f google op gprs uitschakelen op iphone.) dan snap je wat ik bedoel. Toch krijg ik dataverkeer zie ik bij mijn gebruik.
    Dit is sinds 3.0 en heb nu 3.1.2 en zelfde probleem, dit was niet bij 2.x hier werkte het perfect mee. Ook dit programma werkt niet. Dit is nu knap vervelend omdat ik geen data abbonoment heb. Iemand een idee? Alvast bedankt

  8. @Remi: als je zoekt op tethering, kom je bij dezelfde site ook tegen dat je een fake APN kan aanmaken om traffic te voorkomen.

  9. Ik heb het uitgeschakeld op m’n pc, omdat ik het schijt irritant vind. Op de Mac merk ik er gelukkig niet veel van(zit het erop?).
    M’n iPhone doet de basic dingen eleganter dan m’n Mac. Ik zou dus echt geen firewall op m’n telefoon willen hebben.

  10. Ik gebruik hem en vind het erg handig om die ‘ads’ ..reclame nzo tegen te houden.. Verder kun je toch onmogelijk weten wie je wel mag doorlaten of wie niet ?? :s

  11. Origineel geplaatst door Remi
    Ik heb kpn en heb mijn gprs uitgeschakeld door dingen aan te passen in de root, in de file preferences, (f google op gprs uitschakelen op iphone.) dan snap je wat ik bedoel. Toch krijg ik dataverkeer zie ik bij mijn gebruik.
    Dit is sinds 3.0 en heb nu 3.1.2 en zelfde probleem, dit was niet bij 2.x hier werkte het perfect mee. Ook dit programma werkt niet. Dit is nu knap vervelend omdat ik geen data abbonoment heb. Iemand een idee? Alvast bedankt

    SBSettings? ‘edge’ en 3G uitschakelen..
    Of zie ik iets over het hoofd?

  12. @Raggamannn: Ja, je ziet wat over het hoofd. Blijft tenslotten nog GPRS over en EDGE gebruiken we hier in nederland (volgens mij) niet.
    @Remi: Op http://www.unlockit.co.nz/ kan je een APN maken die fake is. Dan kan je ook geen verbinding maken met het data netwerk – hence: geen kosten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.