Reacties voor: Find Old Apps: zoek apps voor oudere iPhones, iPads en iPods

Met Find Old Apps kun je iOS-applicaties vinden die nog worden ondersteund door oude iPhones, iPads en iPods.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Zoals inmiddels vaker gemeld, heeft het mij altijd verwonderd, dat iC (voorheen iPc) dit idee nooit heeft opgepakt.Júist lezers die vaak diverse apps uitproberen en daarnáast ook nog oudere iDevices voor verschillende redenen aan de praat houden, zijn niet alleen gebaat bij een dergelijke archivering, echter bovendien de vermelding van de ‘footprint’ ( lees grootte) van een app.

  2. Supertip! Bedankt, zo kan ik makkelijker op zoek naar Apps/games welke het nog doen op mn oude iPod waar de kids mee spelen ;-))

  3. Die functie voor oudere versies downloaden werkt (volgensmij) helemaal niet. Bijvoorbeeld: ik wil iBooks downloaden, klik ik op installeer en dan is het enige wat ie zegt de app vereist iOS7 of nieuwer. De enige app waar het me was gelukt was garageband, doe ik iets verkeerd?

  4. Idd werkt bij mij ook niet (meer) wou Little dew downloaden die ik pas een maandje geleden nog op mn iphone had. Maar krijg nu melding requires ios7 en dat ik moet updaten naar ios 7
    Op mn ipod touch 2g kreeg ik wel ouwere versies van een paar apps geinstalleerd. Maar bijv dead space lukte niet terwijl ik nog heel goed weet dat die voorheen wel speelbaar was op mn ipod touch 2g
    Zou makkelijker zijn als er gwn een aparte link in de app store zou staan naar een oudere versie van een spel/app

  5. Niet alle onwikkelaars ondersteunen nog de oudere versies van hun Apps, zo ondersteund Apple dus blijkbaar geen oudere iBooks versie. Wil je zeker weten dat je een App kunt blijven gebruiken dan kun je de betreffende versie het beste syncen/of downloaden met je iTunes zodat je hem ook op je PC hebt.
    Geldt ook voor behoud Apps die uit se Appstore worden gehaald.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.